reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No to pozazdrościć takiej ilości na raz:szok:
Niew iem czy do poradni laktacyjnej iść czy jak...bo jak tak dalej pójdzie, to z moich brodawek nic nie zostanie...jak raz dostał butlę, to wypił 60 ml i spał jak suseł, nie marudził...a przy cycu wierci się, kręci, odpycha cyca a potem chce jeszcze jeść - czasami nie wiem o co mu chodzi...albo je je je i przestaje, rozbudza się a po np pół godz znów chce jeść i zasypia tylko przy cycu:zawstydzona/y:

Czasami dziecko po podaniu butelki nie chce już cyca:-( z butli dużo łatwiej pić, delikatnie chwyci a mleczko płynie;-) a przy piersi musi troszke popracować.
Myśle że to ta przyczyna.

reklama
Byłam u lekarza ale jutro jak nie przejdzie to znów idę bo co z tego że ma lekarstwa jak wszystko zwraca!

Ja nawet o karmieniu nie będę się wypowiadać:wściekła/y:
Daję sobie jeszcze tydzień i walę wszystko...kupuję butlę i będę go dokarmiać...bo to nie jest dla mnie normalne że on po kąpaniu do 22 6 razy albo i więcej piję z piersi!!!

Czesc dziewczynki!! widzę, ze jak wczoraj same zapakowane narzekaly to dzis mamusie ;-);-);-) a mi od kilku dni odchodzi sluz podbarwiony krwia w bardzo duzych ilosciach-wszystko by bylo fajnie jakby to nie wyciekalo mi z NOSA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Laski pomóżcie mi juz nieweim co robic-bolu gardla sie w miare pozbylam a teraz ten okropny katar:no::no::no::no:

Byłam u lekarza ale jutro jak nie przejdzie to znów idę bo co z tego że ma lekarstwa jak wszystko zwraca!

Ja nawet o karmieniu nie będę się wypowiadać:wściekła/y:
Daję sobie jeszcze tydzień i walę wszystko...kupuję butlę i będę go dokarmiać...bo to nie jest dla mnie normalne że on po kąpaniu do 22 6 razy albo i więcej piję z piersi!!!

Aga spokojnie;-) to sie własnie nazywa karmienie na żądanie, a każde dziecko jest inne, mi Antek non stop na cycu wisiał,wsciekałam sie, bo spokojnie do kibelka wyjśc nie mogłam, Piotrus jest już inny.

I przeczytałam sobie sms-y od Daffi i włos mi się zjeżył :szok:. Na prawdę mi szkoda dziewczyny a lekarze też by mogli interwewniować, bo skoro przez 27 godzin nie urodziła, to chyba sama nie da sobie rady. Naturalność naturalnością, bo ale bez przesady- mamy 21 wiek :szok:.

To jest znęcanie się. Tyle godzin masakra.

Mnie dzis zaczyna czop odchodzić, nie dużo, ale wreszcie mam znak że coś się zaczyna dziać:-). Może jednak warto było przecierpieć masażyk gina:-p

marta a jak się odżywiasz? ja się boje cokolwiek innego zjesc na okrągło zupki cienkie na rosołku i gotowane mięsko, trochę nabiału i chuda wędlina i jabłka.

Czesc dziewczynki!! widzę, ze jak wczoraj same zapakowane narzekaly to dzis mamusie ;-);-);-) a mi od kilku dni odchodzi sluz podbarwiony krwia w bardzo duzych ilosciach-wszystko by bylo fajnie jakby to nie wyciekalo mi z NOSA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Laski pomóżcie mi juz nieweim co robic-bolu gardla sie w miare pozbylam a teraz ten okropny katar:no::no::no::no:

Mi przez 9 miesiecy leci krew z nosa... to dopiero jest męczarnia ,... tylko mi jak złapie mnie to leci ciurkiem.... jak z kranu ... czasem chusteczki nie zdarzylam wyjasc i juz po buzi plynelo! :crazy:

napoczatku ciazy myslalam ze to przejsciowe ... fakt ze pod koniec ciazy wystapuje to zadko ....

Paulus - ma sie dobrze ,odpisala ze laptop zepsuty i jest bez netu.Konczy dzisiaj 20 latek ,ma dosc i mysli o przyspieszeniu porodu olej rycynowym ahhah ale mam nadzieje ze jej to z glowki wybiłam !!!!!!!! W kazdym badz razie dalej w 2 paku :)

.... hmmm nic lece dziewczyny zamówic taxi (u nas -11 stopni brrr) ... i jade do szpitala !!! na KTG!!! ...(swoje pierwsze) ...

.... trzymajcie kciuki żebym coś sie dowiedziała !!!... wiecie jak to z lekarzami jest łaske zrobią ze coś powiedzą.... no chyba ze trafie na ludzi ...

....odezwe sie jak wróce..... paaaaaaa;-)

reklama
Mi przez 9 miesiecy leci krew z nosa... to dopiero jest męczarnia ,... tylko mi jak złapie mnie to leci ciurkiem.... jak z kranu ... czasem chusteczki nie zdarzylam wyjasc i juz po buzi plynelo! :crazy:

napoczatku ciazy myslalam ze to przejsciowe ... fakt ze pod koniec ciazy wystapuje to zadko ....

Rutinoscorbin jesz? mialam to samo az nie zaczelam brac rutinoscorbinu 2 razy dziennie i juz za 2 dni wszsytko wrocilo do normy !

Moje kochanie juz jest w drodze do domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry