reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
HEJ DZIEWCZYNY:)JA DZISIAJ TROCHE WYCZEKUJE DOBRYCH WIEŚCI:)GOSIA WCZORAJ BYŁA W SZPITALU BO LECI Z NIEJ STRASZNIE I W DODTKU COŚ:szok:BYŁA PEWNA ŻE PO WSZYSTKIM A P. DOKTOR TA CO ZWYKLE ZBADAŁA JĄ I STWIERDZIŁA ŻE JAK DLA NIEJ JEST ZMKNIETA I NIE ZNA PRZYCZYNY TAK OBFITEGO KRWAWIENIA I DZISIAJ ZNOWU SKAN:no:NIE ROZUMIEM TEJ PROWIZORKI:szok:GOCHA JEST TAK STRUTA I WYCZERPANA PSYCHICZNIE ŻE SZOK MA WIAYTE KOŁO 12 WIĘC CZEKAM:-(

:unsure: czekamy na wieści :hmm:

witam sie :) ale ładny dzien :)
marta ja tez trzymam kciuke za siostre!!!bedzie dobrze :)
co do juterka to mam nadzieje,ze justyna twoja propozycja nadal aktualna ??
ciesze sie na to nasze spotkanko jak nie wiem :))))
ale adusia sobie wlasnie opowiada :)) usmiecha sie do siebie i raczkami sie bawi hehe sodziutkie dziecko :)
pozdrawiam!!

Hej laski, Boziu, tak dawno u Was nie byłam, że aż mi głupio....Zalatany człowiek ostatnio...
Justysia, moje ogromne gratulacje:):):)

natinke twoja adusia jest słodziuchna:-D:-D fajnie jak już dzieciaczek tak podrośnie i robi się kumaty:tak::-D:-D

pogoda się zrobiła spacerkowa obiad już mam przygotowany to chyba pójdziemy połazić:tak:

Krycha, dzięki, wszystko oki;) mała gada jak najęta, zdrowa; ja się strasznie wkręciłam w moje nowe hobby hahaha, przed czterdziestka mnie wzięło:D i dużo czasu mi to pochłania, ale myślę, ze to fajnie;)Przygotowania do świąt trwają, ale bez szaleństwa....
Muszę pocvzytać dokładnie, co tam u Was, ale w takim tempie plotkujecie, że nie wiem, czy mi życia wystarczy:D

Dopiero przecfzytałam o siostrze Marty,czekam na dobre wieści...

Ostatnia edycja:
reklama
DZIEWCZYNY :-( NA SKANIE JUŻ DZIDZI NIE BYŁO:-(AŻ MI SIĘ NIE CHCE PISAĆ O TYM TAK MI PRZYKRO:-(WYRYCZAŁYŚMY SIĘ JUŻ DOSYĆ :-(ALE TAK TO JEST TE CO POWINNY NIE MIEĆ MAJĄ A TYM CO NAPRAWDE ZALEŻY TO WŁAŚNIE:szok: JAK TO JEST TAKIE NIEODPOWIEDZIALNE KTÓRE BYLE W CIĄŻY A POTEM DZIECI SAME SIĘ CHOWAJĄ BO RODZICE MAJĄ TO GDZIEŚ A LBO ROLA MATKOWANIA IM SIĘ NUDZI RODZĄ BEZ PROBLEMÓW :szok:JAKIE TO:szok: NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!

Do góry