reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
marta a jak się odżywiasz? ja się boje cokolwiek innego zjesc na okrągło zupki cienkie na rosołku i gotowane mięsko, trochę nabiału i chuda wędlina i jabłka.

I ja też na diecie jestem ale ja uważam bo Antos byl alergigiem więc wole chuchać na zimne. Pierwsze kolki pojawiają sie między 2 tygodniem życia a miesiącem, więc ten czas lepiej przeczekać i powoli wprowadzać nowe pokarmy i patrzeć na reakcje dziecka.
Nabiału nie jem.
ważne zeby jeśc gotowane albo pieczone, dzisiaj np pieke schab w ziołach prowansalskich z ziemiaczkami i papryką pieczona.
Na deser mam zapiekanke z ryzu i jabłuszek:tak: Staram sie urozmaicac jedzenie.

marta a jak się odżywiasz? ja się boje cokolwiek innego zjesc na okrągło zupki cienkie na rosołku i gotowane mięsko, trochę nabiału i chuda wędlina i jabłka.

no ja tez jestem ciekawa co inne mamy jedza
ja jem podobnie z nabiału tylko przetwor nie pije mleka bo sie obawiam skazy bialkowej a jabłko tylko uprazone:sorry::eek:

cześć dziewczyny!!! Jeszcze Was nie nadrobiłam,bo dopiero wrocilam od gin. A więc mój Antoś już waży 3,560!!!i z usg wychodzi jej 40tc! kawał chlopa z niego:))) wszystko jest ok. szyjka juz krotka i brak rozwarcia. W koncu dostalam pozwolenie na robienie wszystkiego na co mam ochote oczywiscie w miare rozsadku!! w koncu moge wychodzic z domku:) och jak ja sie ciesze:))) popoludniu mykne na zakupy! och poszaleje sobie hihihi ginka pow jeszcze ze teraz to porod moze zaczac sie wlasciwie w kazdej chwili bo rozwarcie moze zrobic sie nawet w kilka chwil! ale jestem podniecona:))))

a co do laktatorow to ja i polozna nie moglysmy sobie z ty recznym poradzic teraz mam swoj medeli elektryczny i idzie jak burza
a co do bawarki to działa jak kazdy inny plyn trzeba poprostu pic pic

I ja też na diecie jestem ale ja uważam bo Antos byl alergigiem więc wole chuchać na zimne. Pierwsze kolki pojawiają sie między 2 tygodniem życia a miesiącem, więc ten czas lepiej przeczekać i powoli wprowadzać nowe pokarmy i patrzeć na reakcje dziecka.
Nabiału nie jem.
ważne zeby jeśc gotowane albo pieczone, dzisiaj np pieke schab w ziołach prowansalskich z ziemiaczkami i papryką pieczona.
Na deser mam zapiekanke z ryzu i jabłuszek:tak: Staram sie urozmaicac jedzenie.

martus a czego uzywaz do smarowania ciałka piotrusia bo moja mała cos wysypało i wydaje mi sie ze to po oliwce nivea a musze ja dosc czesto nawilzac bo jej strasznie skora schodzi odmoczona była po narodzinach

Asia to wiesz seksi bielizna i bierz się za chłopa.. :-D

a tak serio idziesz dzisiaj do gina?
czy byłaś już?

Anka no wlasnie to mnie najbardziej martwi qurwa ! MOJ GIN DZISIAJ NIEPRZYJMUJE! dopiero w poniedzialek :eek::eek:
ZE albo musze poczekac z bzykaniem albo ryzyk fizyk :confused2:
Jam taka wyposzczona a tu dalej karza czekac :wściekła/y:

sie zobaczy w praniu co sie bedzie działo ,byc moze tatus bedzie za bardzo zajety dziecmi niz podchodami do matki jego dzieci ,dzis moze jeszcze nie ,ale jutro to juz podchody bedzie robil na bank !!!:-D a ze ja wyposzczona ...opierac sie nie bedeeeeeeeeeeeeeeee :laugh2:. ULEGNE MU ODRAZU AHHAHAHAH
a w dupe z tym jutro pojde gdzies prywanie i tyle ! :-D

Anka no wlasnie to mnie najbardziej martwi qurwa ! MOJ GIN DZISIAJ NIEPRZYJMUJE! dopiero w poniedzialek :eek::eek:
ZE albo musze poczekac z bzykaniem albo ryzyk fizyk :confused2:
Jam taka wyposzczona a tu dalej karza czekac :wściekła/y:

sie zobaczy w praniu co sie bedzie działo ,byc moze tatus bedzie za bardzo zajety dziecmi niz podchodami do matki jego dzieci ,dzis moze jeszcze nie ,ale jutro to juz podchody bedzie robil na bank !!!:-D a ze ja wyposzczona ...opierac sie nie bedeeeeeeeeeeeeeeee :laugh2:. ULEGNE MU ODRAZU AHHAHAHAH
a w dupe z tym jutro pojde gdzies prywanie i tyle ! :-D
ooo tak zrób.. jak Ci sie chce to trza działać :-D
trzymam kciuki co byś se już mogła .. :-D
ja swojego ujeżdżam kiedy moge a cooo!!!
nigdy nie wiadomo kiedy będzie STOP..
jak ja to wytrzymam :confused2::confused2::confused2::confused2:

dobra troche nadrobilam. ale mi zal daffi!!! ci lekarze bez serca chyba sa!!! jak tak mozna? przeciez dziewczyna widac ze sil juz nie ma!!! okropnosc! poprostu skandal!!!

reklama
Do góry