A
AnOoLa88
Gość
Asia to wiesz seksi bielizna i bierz się za chłopa.. 
a tak serio idziesz dzisiaj do gina?
czy byłaś już?

czy byłaś już?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marta a jak się odżywiasz? ja się boje cokolwiek innego zjesc na okrągło zupki cienkie na rosołku i gotowane mięsko, trochę nabiału i chuda wędlina i jabłka.
marta a jak się odżywiasz? ja się boje cokolwiek innego zjesc na okrągło zupki cienkie na rosołku i gotowane mięsko, trochę nabiału i chuda wędlina i jabłka.
I ja też na diecie jestem ale ja uważam bo Antos byl alergigiem więc wole chuchać na zimne. Pierwsze kolki pojawiają sie między 2 tygodniem życia a miesiącem, więc ten czas lepiej przeczekać i powoli wprowadzać nowe pokarmy i patrzeć na reakcje dziecka.
Nabiału nie jem.
ważne zeby jeśc gotowane albo pieczone, dzisiaj np pieke schab w ziołach prowansalskich z ziemiaczkami i papryką pieczona.
Na deser mam zapiekanke z ryzu i jabłuszekStaram sie urozmaicac jedzenie.
Asia to wiesz seksi bielizna i bierz się za chłopa..
czy byłaś już?
ooo tak zrób.. jak Ci sie chce to trza działaćAnka no wlasnie to mnie najbardziej martwi qurwa ! MOJ GIN DZISIAJ NIEPRZYJMUJE! dopiero w poniedzialek
ZE albo musze poczekac z bzykaniem albo ryzyk fizyk
Jam taka wyposzczona a tu dalej karza czekac
sie zobaczy w praniu co sie bedzie działo ,byc moze tatus bedzie za bardzo zajety dziecmi niz podchodami do matki jego dzieci ,dzis moze jeszcze nie ,ale jutro to juz podchody bedzie robil na bank !!!a ze ja wyposzczona ...opierac sie nie bedeeeeeeeeeeeeeeee
. ULEGNE MU ODRAZU AHHAHAHAH
a w dupe z tym jutro pojde gdzies prywanie i tyle !![]()