reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Boże zgrzeszyłam...
zjadłam pizze zapiłam cola i...
mam mega zgagę :(
migdałów w domu nie mam :( wynalazłam sposób.. pomarańczką się zajadam i póki co troche mi przeszło.. :)

reklama
melduje sie juz w domku
u nas w porzadku
tylko ja jakas smutna czyzby baby blues czy nie za wczesnie?
mały non stop na cycku moje brodawki to jeden wielki stróp
nie spałam dwie noce i paralizuje mnie kazde najmniejsze kwilenie Alanka:-(

nie wspomnialam ze moj synek jest cudowny i kocham go nad zycie ale poczatki nie ma co ukrywac sa trudne
alw mam najcudowniejszego meza na swiecie
przy porodzie spisal sie na meda a teraz robi wszystko zeby mi pomoc
ach te hormony szaleja

Boże zgrzeszyłam...
zjadłam pizze zapiłam cola i...
mam mega zgagę :(
migdałów w domu nie mam :( wynalazłam sposób.. pomarańczką się zajadam i póki co troche mi przeszło.. :)

witaj w klubie ... ja wypilam sok marchewkowy i umieram !!! dobrze ze kupilam pol kilo migdalow bo mam co chrupac w ramach zabijania zgagi !!!!

tym czasem juz spadam spac bo caly dzien doprowadzalam kompa do ladu i skladu a jeszcze mu troche brakuje !! no ale jutro tez jest dzien ... oczka mam juz mega zmeczone i czas isc do lozeczka!!

reklama
dzień dobry!
u nas w miarę. Rozalcia bidula znowu się rozchorowała, gorączkę ma i jest gigantycznie marudna. mam nadzieje, że to tylko jakieś trzy dniowe przeziębienie, bo przecież ona była chora w połowie listopada. no ale tak to jest, zaczęła chorować odkąd zaczęła chodzić do przedszkola, niektórzy rodzice niestety nie myślą i chore dzieci posyłają do przedszkola i się niesie dalej. to już chyba 4 infekcja od września albo nawet 5.

biorę się do jakiejś roboty, choć totalnie niewyspana jestem. oprócz tego że Rozalka nie spała, to mnie wszystko bolało, brzuch jak kamień, nogi i przede wszystkim najbardziej spojenie chyba, ani chodzić ani leżeć.

miłego dnia!

Do góry