reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A jeszcze co do snów to ja dzisiaj tez miałam kurcze jaki dziwny hehe. Siedziałam u rodziców i patrzałam na brzuszek. I widze jakby zaciśnięta pięść sie przesuwa po moim brzuszku. Mówie do mamy żeby zobaczyła bo już widać ze to rączka a tutaj nagle widze buzie hehe. Nosek i usteczka i oczodoły :szok: i nagle widze a nasz dzidziuś psiknął :szok::-D:-D:-D po chwili dziecko siedziało obok mnie :-D:-D:-D:-D i sie z nim bawiłam. Obudziłam sie i sama sie smiałam do siebie :-D

reklama
Moniskabe ja tej piosenki nieznosze, wiec nienawidze: moja tolerancja na nia skonczyla sie kiedy usłyszalam ja po raz 1037374645373838474644:-p:-p:-p dlatego boje sie teraz nawet radia właczyc:laugh2:
hehehe fakt, moj Karol tez naslucha sie w pracy i wczoraj to az mnie prosił, zebym wylaczyla bo pusci pawia :-D
oczywiscie sie zlitowalam nad nim :-)

ide dzisiaj kupic farbke do wlosow, zeby jakos wygladac na swieta. Karol mnie wieczorkiem ufarbuje i super :-)
tylko jak zwykle mam problem z kolorem.. :-D

na razie czuję się ok nic się nie dzieje z moim serduchem oby jak najdłużej:tak::tak::tak:

u nas też sporo śniegu i cały czas pada:tak::tak::tak: jak szłam do samochodu to kurczowo się trzymałam M żeby gleby nie zaliczyć;-)

Była listonoszka :) tylko, że ja nie zdążyłam dojść do drzwi, synka usypiałam, a ona już wyszła z klatki, to nic zostawiła awizo, także pieniążki odbiorę na poczcie :) Super, każdy grosz przed świętami się przyda :)

witajcie :)
My juz po usg wszystko pieknie :)
Mam swietne fotki 4 D jedno naprawde cudowne :) potem wkleje bo uciekam do pracy :)
Mala juz duza ostatnio moj gin mowil 1300 gram a dzisiaj sie okazalo ze 1430 :) i prawie 40 cm :)
Mam nadzieje ze 4 kilowy paczek nie bedzie :)

Dobra musze uciekac a mi sie nie chce .
milego dzionka brzuszki :)
WOW :) Bomba :) Już sie fotek nie mogę doczekac:) Wracaj szybciutko z pracy ;)

Witam sie i ja.Wyspana chociaż dwa razy w kibelku.Jestem spokojniejsza mój M dojechał do Ystad z Oslo jechał 700km i teraz czeka na prom a ma o 13.30 miał jedną 30min przerwe.Pisał ze sie dobrze jechało bez zadnych problemów.Teraz zadzwono do mnie jak bedzie na promie ok 18tej lub 19tej i jeszcze mu zostanie 300km z Świnojuscia do Nas.A synek cały czas wieczorkiem i rano szalał i dawał kopniaki teraz też.Pogoda mrożna ale ze słoneczkiem.Dobrego dnia.
No to teraz to już z górki;) Raz dwa i M będzie z Wami w domku:)
wiecie co robie? od wczoraj wzielo mnie na sluchanie Last Christmas :-D
wiecie, ze ja w tym roku do wczoraj nie slyszalam ani razu? A tak uwielbiam. :-D
teraz slucham na okraglo :-D
Uwielbiam!! Na You Tube sobie słucham :) Hihi:) Moja Kochana piosenka :)

Rybka super, że z dzidziolkiem dobrze:) Odpoczywaj Kochana. Każdy dzięń do przodu, trzymam kciukasy:)

U nas tutaj na Kaszubach też jest śnieg i strasznie ślisko szłam powolutku do sklepu zeby nie zaliczyć gleby.A nie patrzałam nawet ile jest stopni ale teściowa rano czyli o 9.30 mówiła bo patrzała i było -15,a świeta maja byc ciepłe nawet do +10 ze sniegem.Ja dzisiaj na obiadek mam bigosik wczoraj teściówka robiła u siebie i mi dała.Mam nadzieje ze mi szybko minie dzien zeby w nocy przytulić sie do M:tak:

Była listonoszka :) tylko, że ja nie zdążyłam dojść do drzwi, synka usypiałam, a ona już wyszła z klatki, to nic zostawiła awizo, także pieniążki odbiorę na poczcie :) Super, każdy grosz przed świętami się przyda :)
jejku może do mnie też przyjdzie :-):-) moja kasa wyszła 15 z ZUSu. Zobaczymy:-):-)

Rybka super ,ze jestescie w domku.Trzymam kciukui za Was!!

Adelina gratuluje zaliczenia!!

Dronka tak to jest ,wedlug mnie swieta to niekoncert zyczeń,i nigdy nie pytam co ktos chce dostac.No chyba,zebym w totka wygrala.

ccarolline no to super ,ze l-4 przyszlo.Ja juz czekam na moje nastepne.Tak gdzies do 6 stycznia.

Czarnuszka tyle dobrze,ze tesc zaplaci za to.My tez mielismy maly wydatek z autem moj R wpadl w poslizg i rozwalil reflektor.

A co do snów to mi prawie co noc sni sie FILIP BOBEK(marek z brzyduli) oj piękne są te sny:-):-):-):-):-):-)

Opowiem wam moją wczorajszą przygodę w tesco.
Wybralam sie tak kolo 16 bo zachcialo mi sie czegoś dobrego,wiadomo przed świetam multum ludzi.A ja mialam gora 5 rzeczy bo wyskoczylam tylko po banany.Idę od razu do kasy pierwszenstwa bo wiadomo tyle ludzie i nikt mojego brzucha nie zauwazy. Ostatnia stoi kobieta z wozkiem naladowanym po brzegi.Pytam sie czy Pani uprzywilejowana do stania w tej kasie bo chcialabym przejsc.A ona do mnie ,ze nie ale gdzies jest jej corka a ona ma 2 stopien niepelnosprawnosci.POmyslalm ok i poszlam do kasy obok do 10 artykułow.A babka jeszcze sie mnie pyta czy ja jestem uprzywilejowana ja ze tak bo jestem w ciazy.A ta ,ze to jest kasa dla ludzi niepelnosprawnych a nie ciezarnych.Pokazuje jej obrazek to sie zamknela.Potem podchodzi ta corka.I co widze tętniącą zyciem 20 kilku letnią modnie ubraną dziewczynę.Nie wiem na co ona miala ten stopień niepelnosprawności:crazy::crazy::crazy:
Poza tym babka widziala ,ze w ciazy jestem a mialam doslownie kilka rzeczy niezbawilo by jej 5 sek.I po co takie klamstwa wymyslac.Totalna nie uprzejmosc.
Ludzie mowią ,ze swieta trzeba sie spieszyć itp.ALe czy w swietach nie chodzi o to by stac sie lepszym,milszym,bardziej uprzejmym????A najgorsza byla wlasnie ta jej wrogosc do mnie jakbym chciala jej cos ukraść czy oszukać.

A jutro glokoza,morfologia i mocz.Buu tak wczesniej trzeba wstac.Ale dobrze ,ze R ma wolne nie bede musiala na nogach isc:-):-);-):tak:

my dziś byliśmy w 3 aptekach bo nigdzie nie mieli fenoterolu i w każdej mili ludzie bez gadania mnie wpuszczali:tak::tak::tak:

w jednej aptece dostałam skurcz to pani się pytała czy bym nie usiadła:tak::tak::tak:

ale muszę zaznaczyć że to byli raczej ludzie w średnim wieku nie nasze LAMPUCERKI:-D:-D:-D

ale i tak miło że nie musiałam nic mówić:tak:

ok dzwonie do diabetologa co z tymi cukrami robić:cool:

reklama
kurde ale wstyd :-D
wlasnie byl listonosz i ja taka nieogarnieta.. w szlafroku grubym, rozowych skarpetkach frotte :-D
nie mowie juz o poczochranych wlosach i rozmazanym makijazu z wczoraj, bo nie chcialo mi sie zmyc oczu :-D
wstyyyyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dostalam w koncu legitymacje ubezpieczeniowa..

Do góry