agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Karnitynko podczytywalam zawsze i naprawde mi przykro z powodu twojego taty...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje........:***Karnitynko podczytywalam zawsze i naprawde mi przykro z powodu twojego taty...
Ja tez chcialam malucha juz miec na swieta ale jak sie nie zdecydowal to juz niech wyskakuje po 26 bo ja tez nie chce w szpitalu byc na swieta zwlaszcza ze calkowity zakaz odwiedzin jest nie dalabym rady teraz zwlaszcza ze ciezki tydzien to dla mnie jest. Niedlugo bedziemy mialy swoje maluszki![]()

ale poszlam spac i przeszlo:-

Dobrze że Tomka dalej to omija!Hohohohoho Mamusie!!!! ale sie dzis wyspalam raz tylko w kibelku bylam i nawet budzika meza ne slyszalam-bezsennosc zniknela wraz z katarem!!!!
wczoraj wieczorkiem bylismy na zakupach i normalnie pozniej dostalam skurczy co 5 min-juz mialam nadziejeale poszlam spac i przeszlo:-
-
-(
ale co mnie zaskoczylo troche inne byl te skurcze, zawsze tylko brzuch sie mocno napinal a teraz to normalnie mialam problem z oddychaniem-jakby mi cos na klatce siedzialo![]()
Witam sie przedpołudniowo:-)
U mnie tez oznak porodu brak ale ja jestem przekonana ze jak nie 24 to 27 pognam na porodowke- jakos od poczatku milam takie przeczucia. Jest mi w zasadzie wszystko jedno czy maluch bedzie z grudnia czy ze stycznia wiec spokojnie sobie czekam.
Ciekawe jakie wieści dziś Anoola przyniesie;-)
Cisza tu osatnio na forum się zrobila, mam nadzieje ze tylko przejsciowa i juz niedlugo bedziemy prowadzic dyskusje jak to nasze szczescia sie usmiechaja, placza, jedza i kupkuja;-)
Ta cisza po uszach i oczach bije:-):-):-) wiec ja sie przejde do mamusi-mam nadzieje, ze dojde bo to jednak jakies 800m![]()