reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka, o takiej lodówce jak pokazałaś to ja pomarzyć też mogę, ale musiałabym chyba zlew i kuchenkę z kuchni wyrzucić, żeby ją wstawić. :-D:-D:-D:-D Najważniejszym kryterium dla mnie w poszukiwaniach lodówki była jej szerokość - nie mogła przekroczyć 55cm, bo tylko tyle da się wcisnąć u nas. :sorry:

A co do prezentów, to my obkupiliśmy wszystkie dzieciaki w rodzinie i rodzicom damy takie symboliczne prezenty typu alkohol i słodycze, a sobie nawzajem nic nie kupujemy ze względów finansowych :-( No ale kiedyś sobie odbijemy! :tak:

reklama
Właśnie MH czemu nie jesteś zadowolona??
a Ja dziś przerabiam rosołek z wczoraj na pomidorówkę,rosołek tez miałam pyszny:tak:

Chomik z Klaudia bezpiecznie w domu juz wyladowali,śnieg cały czas sypie w szoku jestem:szok:

Myszunia lodówka super ja mam podobną tylko ciutke wyższa,
Malina ,a ta twoja lodówk to marzenie, kosztują majątek:szok::tak:

Usiłuje do świąt diete 100% trzymać ,ale strasznie mi cieżko zewsząd słodyczy tony mnie napastują ,pokazują sie i kusza ,Klaudia ze szkoły ciasta przyniosła ,tak pięknie pachnie ,a ja biedna taka.....:oo:

Karkóweczka moja w piekarniku, Malinka powiesz mi pózniej jak karkówka z przepisu As ,ja już miałam od niedzieli w przyprawach ,więc innym razem zrobie:tak:

Madziula ,Myszunia ja w tej kuchni tez bym tej lodówki nie zmieściła i tym bardziej mnie na taką nie stać ale co pomarzyć sobie mogę o jakiej chcę:-D
Madziula powiem ci potem jaka karkóweczka w smaku:tak:
moja szyneczka jeszcze chwilkę posiedzi w piekarniku i będzie gita bigosik wg przepisu mojej teściowej jest jami ja która nie bardzo za bigosem dziś juz tego podjadłam:tak:
Madziula u mnie jeszcze swięta się nie zaczeły a ja juz pęcznieję :cool2:bo tu spróbuję tu uszczknę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:no co po świętach będe znów gubić:zawstydzona/y:a co sobie pojem to moje:-p
Joasiu tobie nie odpisałam ty w wigilie do 17 w pracy:szok::szok:
współczuję..

Zamówiłam portfel. dla M, ale przyszło dziadostwo jak ich mało. Za 5 zł można taki na bazarze kupić :no: Do tego ma przebarwienia, klej wychodzi bokami:wściekła/y: Poco klej skoro teoretycznie jest szyty :eek:

MH a to normalnie oszustwo ,wez napisz do nich ,rozpocznij spór:tak:powinni ci kasę oddać :tak:
Pojadłam pomidorówki ,to teraz łatwiej ciasta unikać ,gdy nie burczy w brzuchu:tak:
Faktycznie nie fajnie pracować w wigilie do 17 ,a ja nie wiem czemu byłam przekonana ,ze Joanna pracuje w rossmanie a nie lecrercu:zawstydzona/y:Wzeszłym roku pracowałam do 14 w wigilie:tak:w tym roku laba,ale wolałabym pracować:tak:http://www.google.pl/search?hl=pl&l...t=result&cd=1&ved=0CBgQBSgA&q=leclerc&spell=1

Jak tak pisałyście o tym domowym chlebku to ja też się skusiłam i jutro będę chleb piekła, dodam że pierwszy raz:tak::tak::tak: Ciekawe co mi wyjdzie:sorry::sorry:
Tak mój syn spał wczorajszej nocy.
Jako prezent pod choinką :-D:-D:-D

Urocze:tak::tak:

witam :-) melduje zyje jutro i pojutrze ide do pracy a nie powiedzialm gdzie pracuje :zawstydzona/y: w Leklerku na kasie :tak: i na razie jest dobrze Nie dam rady nadrobic i przeczytac tzle postow :-:)zawstydzona/y: tak to jest jak sie dlugo nie zaglda :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:switeta skromne bo nie mamy kasy jeszcze mieliđmy dodatkowy wydatek i zapozyczylismz sie musielismy kupic nowz akumulator bo przyszly mrozy i padl :wściekła/y:zresyta ja pracuje w Wigilie do 17 takze jak wroce to cos wzkombinuje :-(

Super że praca się podoba tylko szkoda ze w wigilię aż do 17 pracujesz:-:)-:)-(
A co do akumulatora to nas też czeka wymiana na nowy i chyba po świętach trzeba będzie kupić:crazy::crazy:

no dorota na zakupach, i po zakupach:wściekła/y: Okazało się że po sklepach to jest gówniany wybór 5szt na krzyż....no i trzeba mieć więcej gotówki. A ja już sięnapaliłam że będę mieć go na święta:confused2: a tak to jednak bez wypieków.Ale obejdzie się:sorry:
A my w mrozy wyciągamy akumulator i po problemie!!

Tak to jest jak się chce od razu, pamiętam że my też najeździć się musieliśmy żeby coś kupić:tak::tak:

Moja Klaudia poszła do szkoy na wigilie, ma dzis do odebrania klasowego chomika na tydzień:szok: z rana juz nakrzyczałam na nia ,rany 10 latka potrafi doprowadzic mnie do szału,a wszystko przez fochy jaka to ona jest biedna ,ze musi zmywarke rozpakować:szok: leń do kweadratu,a ja macocha zła:wściekła/y: ale po burze troche chyba załapała ,zeprzegięła i juz była milusia:tak:
U nas -3 i drobny śnieg mocno sypie:szok:

Aj bo co to za mama jak ciągle coś od dziecka chce:no::no::-p:-p

Laski,ja mam już dosyć Świąt:-(,właśnie mieliśmy wychodzić na zakupy do centrum a tu teście się zwalili:szok:,nie pytając czy mamy jakieś plany :no:i kazali M się ubierać i im miał do pieca na skup pojechać,kupić,załadować,zawieść i rozładować.Aż się poryczałam jak wyszli - dosyć mam już tego wyzyskiwania nas z naszego czasu i ciągłych przysług.M dopiero za 2 godziny będzie.Jakby innych dzieci nie mieli:no::sorry::wściekła/y::wściekła/y:,jak tylko M pójdzie od stycznia do pracy to się do LBN przeprowadzamy -może wtedy odetchnę:huh::huh:.

No faktycznie teście mają tupet:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Byliśmy wczoraj na USG. Kobieta, która je robiła była meeeeeega niemiła. Stwierdziła, że nie może zobaczyć płci dziecka, bo jest pośladkowo ułożone, zdjęcia nam nie dała, a kiedy mój mąż zapytał dlaczego, to najpierw się oburzyła, że w ogóle śmiał zapytać, a później stwierdziła, że nie ma kliszy (ale musiała się nad tym chwilę zastanowić) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wredny babsztyl. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Później stwierdziła, że dziecko jest za małe jak na ten etap ciąży, a jak zapytałam czy powinniśmy tym się martwić to stwierdziła, że lekarz prowadzący to wyjaśni. :eek: Krzysztof wtedy nie wytrzymał i stwierdził: Aaaaaaa, to pani nie jest lekarzem, tylko jakimś technikiem, tak? Baba zignorowała pytanie, ale powiedziała, że waga dziecka wskazuje na 31-32 tydz ciąży, no więc powiedziałam, że właśnie na tym etapie jestem - to zrobiła tylko wielkie oczy i już nic nie powiedziała :sorry2: Pewnie źle sobie wyliczyła. Taki to z niej lekarz. :laugh2:Wkurzyła nas przeokropnie. :no:

Faktycznie baba okropna:angry::angry::angry:

Właśnie przyszedł prezent, dla M, ale chyba nie jestem zadowolona...:eek:

No właśnie dlaczego nie zadowolona jesteś?

MH, rzeczywiście oszukali cię z tym portfelem. Spróbuj go zwrócić, albo chociaż negatywa wystaw. Wkurzają mnie takie sytuacje - nawet przed świętami ludzie potrafią być tacy nieuczciwi :wściekła/y:

Madziula, ale w święta to chyba zawiesisz tą dietę i nie będziesz się katować, co? ;-)

Idę wstawić krupniczek, na drugie mam wczorajszą rybkę to się za bardzo nie narobię dzisiaj! :-)

reklama
No to mlode juz spia a Dominik siedzi u siebie:tak::tak::tak:Ja sobie leze i pije capucinko:-)
Zaraz bede robila liste ostatnich zakupkow :tak::tak::tak::tak:
Pogoda fatalna bo pada i wieje :no::no::no::no:

MYSZUNIA
Fajna lodoweczka:tak::tak::tak:A usg rzeczywiscie szkoda:no::no::no:Ale najwazniejsze ze wiesz ze dzidziulek jest zdrowy:tak::tak::tak:

MALINUS
Super ze wozeczek juz dotarl:tak::tak::tak:I ze Wam sie podoba:-):tak:

Do góry