medeuska
październikowa mama'09
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Dziewczynki sie bawia:-)

Mlode wziely chusteczki pampersa i szorowaly mi nimi kabine,mowiac przy tym ze myja zeby byla czysta i ze nie mam jej dotykac

w Leklerku na kasie
i na razie jest dobrze Nie dam rady nadrobic i przeczytac tzle postow :-

switeta skromne bo nie mamy kasy jeszcze mieliđmy dodatkowy wydatek i zapozyczylismz sie musielismy kupic nowz akumulator bo przyszly mrozy i padl
zresyta ja pracuje w Wigilie do 17 takze jak wroce to cos wzkombinuje :-(
Zamarzło... czekamy na odwilż 
Okazało się że po sklepach to jest gówniany wybór 5szt na krzyż....no i trzeba mieć więcej gotówki. A ja już sięnapaliłam że będę mieć go na święta
a tak to jednak bez wypieków.Ale obejdzie się

ale za to jakie pyszne

i dosprzatam co trzeba

U nas też był mróz rano a teraz jest 0Witam,
Moja Niki wczoraj wieczorem tylko raz zakwiliła
Ale zato poźniej w nocy dala popalic
Czyżby dodatkowy prezent się szykował
Moje dzieci od rana marudne
W prognozie zapowiadali -3 a jest -10
Prezent dla M nie przyszedł, a Helenka chodzi i ciągle coś rozwala
Mam ochotę krzyczeć...

Czeka za Gwiazdorem :-)
Ale do Sylwka może się uda;-)
z rana juz nakrzyczałam na nia ,rany 10 latka potrafi doprowadzic mnie do szału,a wszystko przez fochy jaka to ona jest biedna ,ze musi zmywarke rozpakować
leń do kweadratu,a ja macocha zła
ale po burze troche chyba załapała ,zeprzegięła i juz była milusia

nie wytrzymałabym ani chwilki, żeby go nie wyściskać, wyciumać i poprzytulać

przeurocze!!!!

czyli będziecie mieć gościa na święta!:-)