reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Częstujcie się proszę.

Zapraszam do siebie na pewno wystarczy.
Z kilograma ryby wyszło 68 sztuk.:tak::-):-)
Z czego 8 zjadłam na równego rachunku :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Karkówka w ketchupie też wyszła pyszna.:tak::-):-)

Witam sie rano:-)
Mlody juz w szkole-na szczescie ostatni dzien i teraz 12 dni wolnego :tak::tak::tak::tak:Dziewczynki sie bawia:-)
Wstalysmy jakos kolo 10,pozniej sniadanko zjadlysmy i poszalm sobie umyc glowe:tak::tak::tak:Mlode wziely chusteczki pampersa i szorowaly mi nimi kabine,mowiac przy tym ze myja zeby byla czysta i ze nie mam jej dotykac:szok::-D:-D:-D
U nas niby jest w miare cieplo ala jakos wieje ,wiec pojdziemy tylko po Dominika do szkoly:tak::tak::tak:

witam :-) melduje zyje jutro i pojutrze ide do pracy a nie powiedzialm gdzie pracuje :zawstydzona/y: w Leklerku na kasie :tak: i na razie jest dobrze Nie dam rady nadrobic i przeczytac tzle postow :-:)zawstydzona/y: tak to jest jak sie dlugo nie zaglda :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:switeta skromne bo nie mamy kasy jeszcze mieliđmy dodatkowy wydatek i zapozyczylismz sie musielismy kupic nowz akumulator bo przyszly mrozy i padl :wściekła/y:zresyta ja pracuje w Wigilie do 17 takze jak wroce to cos wzkombinuje :-(

no dorota na zakupach, i po zakupach:wściekła/y: Okazało się że po sklepach to jest gówniany wybór 5szt na krzyż....no i trzeba mieć więcej gotówki. A ja już sięnapaliłam że będę mieć go na święta:confused2: a tak to jednak bez wypieków.Ale obejdzie się:sorry:
A my w mrozy wyciągamy akumulator i po problemie!!

Witam dziołchy

Jak czytam o tych wszystkich smakołykach to mam ślinotok
Medeuska iler jedzenia na świeta robibie -szok:szok::szok::szok:ale za to jakie pyszne:tak:

AS piękne ozdoby ,a Kuby sen na piance własnorećznie ułożonej ,bo to puzzle jakieś -bomba:-D

Anabubka ,sadysta jak sie nie pastwi nad zębem to nad portfelem,ale wiadomo co własne to własne:tak:

Dowikla ,Ksawkowi już wypadł pierwszy mleczak równo w 6 urodziny ,był taki szczęśliwy ,ze popłakałam sie ze wzruszenia ,no dumny i blady,wrózka mu 3 złote przyniosła,do tej pory tych pieniżążków pilnuje:tak:

Beata ,ale ty masz szczęscie kobieto ,mowisz nie ma jazdy,bez mocnych wrazeń:-D:-D

Kerna dobrze ,ze wyhaczyliście o tego lekarza,przynajmniej dojdzie do zdrowia szybko i bez komplikacji:tak:

Malinka ,dobrze ,ze te nasze starszaki nadają suie juz zeby do sklepu latać:tak:

Ja narobiłam krokietów z całego farszu,stwierdziłam ,ze pierogi to sie w miarę często je ,a domowe krokiety to pyszota,takie wielkie krokieciska mi wyszły z całych 3 kilo kapusty:-)

Dziś juz wiecej nie będe gotowała tylko karkówke upiekę:tak: i dosprzatam co trzeba:tak:

Jutro muszę z moimi iść do lekarza ,Ksawier jeszcze kaszle ,a Klaudia zaczęła razem z nim:wściekła/y:

Witam Wczoraj mielismy znowu gości, potem trochę sprzatałam i hipoterapia. Jeszcze tylko okno w kuchni mi zostało, choinka ubrana-potem wkleje fotkę bo baterie w aparacie wysiadły:-(
Pojedziemy dzisiaj do MAmy na sanki. Ona mieszka obok lasku a tam w ogóle wiatru nie ma więc Zuza sobie poszaleje:-)

Witam,

Moja Niki wczoraj wieczorem tylko raz zakwiliła :tak:
Ale zato poźniej w nocy dala popalic :eek:

Czyżby dodatkowy prezent się szykował :-p

Moje dzieci od rana marudne :eek:

W prognozie zapowiadali -3 a jest -10 :wściekła/y:

Prezent dla M nie przyszedł, a Helenka chodzi i ciągle coś rozwala :wściekła/y:

Mam ochotę krzyczeć...
U nas też był mróz rano a teraz jest 0:szok::tak:

Tak mój syn spał wczorajszej nocy.
Jako prezent pod choinką :-D:-D:-D
Czeka za Gwiazdorem :-)

Kerna dobrze że lekarz wykrył że to ucho bo to chyba ciężko stwierdzić.;-)Zdrówka:-)My piekarnik też mieliśmy kupić do świąt ale nie ma kiedy jechać:zawstydzona/y:Ale do Sylwka może się uda;-)

Moja Klaudia poszła do szkoy na wigilie, ma dzis do odebrania klasowego chomika na tydzień:szok: z rana juz nakrzyczałam na nia ,rany 10 latka potrafi doprowadzic mnie do szału,a wszystko przez fochy jaka to ona jest biedna ,ze musi zmywarke rozpakować:szok: leń do kweadratu,a ja macocha zła:wściekła/y: ale po burze troche chyba załapała ,zeprzegięła i juz była milusia:tak:
U nas -3 i drobny śnieg mocno sypie:szok:

reklama
As zapomniałam! Kurcze jakbym zobaczyła mojego bejbe pod choinką to niestety.....ale musiałabym go obudzic:no: nie wytrzymałabym ani chwilki, żeby go nie wyściskać, wyciumać i poprzytulać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przeurocze!!!!:tak:
MAdziula chomika:szok::szok::szok: czyli będziecie mieć gościa na święta!:-)

Do góry