reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A tu przesyłam dowód jak mój bejbe podróżuje po chacie:-D dystansy się zwiększają:tak: A reszta fotek to dekoracja domku. Może nie takbogato jak u Was, ale chyba może być:eek:

Załączniki

• IMG_4339.jpg
    IMG_4339.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_4342.jpg
    IMG_4342.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_4343.jpg
    IMG_4343.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_4346.jpg
    IMG_4346.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 39
reklama
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Kubulca As zdrówka szczęścia samych dobrych ludzi dookoła i wszystkiego naj naj naj

wszystkiego najlepszego dla Wikusi Dowikli w dniu imienin zdrówka spełnienia marzeń wymarzonych prezentów od mikołaja i masy siły do psot:-)
gli95.gif
życzy ciocia Malinka z rodzinką
i ja przyłączam się do zyczeń. Zdrówka dla Kubunia a szczególnie teraz:tak: Dużo prezentów i duuużo uśmiechu:-D
dla Wikusi też wszystkiego co najlepsze i samych smakołyków na święta;-)

Witam sie z rana i zaraz zmykam bo jade z mlodymi na zakupki:tak::tak::tak:
Nocka ok:-)Mlodzi wlasnei wstali bo ja gadalam przez telefon i chyba troszke za glosno hehe:rofl2:

Dziekuje za zyczonka dla Wikusi:tak::tak::tak:

Ja z rodzinka dolaczam sie do zyczen dla Kubulca:-):tak:
Wszystkiego najlepszego:-)Sto lat:tak::tak::tak::tak::tak:

Postaram sie byc wieczorkiem

Chinka to pewnie w sosie słodko - kwaśnym będzie :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, zdrówka, szczęścia i gwiazdki z nieba, Kubusiu!!!!
kolejna mojej chinki się czepia :-D:-D:-D:-D
Dziękuę w imieniu Kubulca
Ty as psu spac nie dajesz :-DOj wspolczuje Biedny Kubus

:-:)-:)-(

Wszystkiego naj naj :tak:
Pies wychodzi o tej godzinnie codziennie ,więc jest przyzwyczajony i z utęsknieniem czeka na spacer.:tak:
Ża życzenia dziękujemy.:tak:

Kurcze, zdróka dla Kubunia oj biedulek na same święta sięnabawił...a skąd mu się to wzięło:eek: Z w ogóle to czego Ty psa męczysz;-);-);-) Piesek widzę, też biedny...:-D My dzisiaj będziemy robić tego kurczaka w galaretce, placki na krokiety zaraz będę smazyć.
Michał coraz więcej chodzi:tak: Kurcze wczoraj to prawie pół pokoju przeszedł sam:szok: Mało z M nie padliśmy z wrażenia:-) ehhh pękam z dumy:-):-):-) A tych kulek chyba sobie dorobie.....co to tyle kuleczek dla tylu osób:tak:
Dorota to też masz nocki zarwane. Eh dobrze, że Michał już od dawna śpi całą noc:tak: także mamy święty spokój:happy:
piesek biedny jak ma wracać z dworu do domu ,bo on by non stop w śniegu się tarzał :-D:-D:-D
Kerna te kulki to pojedyńcza porcja porcja dla przecietnej nie łakomej rodzinki.
A Wam widzę,że posmakowały :tak::tak:
Gratulacje dla małego piechura.
Wystrój domu bardzo fajny.:tak::-):-)

Witam,

Moje lale wstały dzisiaj o 7 :eek:

JA dziewczynki do was na chwilkę, bo później to z czasem może być kiepsko.
A więc za w czasu :tak:

Roku udanego,
Orłów na śniegu,
Fajerwerków moc,
Seksu co noc,
Przed domem bałwana,
Zabawy do rana.
Życzy Luiza w raz z rodzinką.
:tak:
dziękuję za życzenia

mój Adam jak miał 5 lat to wszedł do wanny z karpiem do lodowatej wody bo chciał z nim sie umyć:rofl2:

o boziu on bidulek bo boli ty bidulka bo zmęczona tule was mocno:-*
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Kubulca As zdrówka szczęścia samych dobrych ludzi dookoła i wszystkiego naj naj naj
życzy ciocia Malinka z rodzinką:tak:
Adam od zawsze widzę,że miał genialne pomysły :-D:-D:-D
Dziękujemy za życzenia :tak:
535.jpg

Prezentów cztery wieże,
Mikołaja na skuterze,
renifera z czerwonym noskiem,
pierwszej gwiazdki lśniącej,
wszystko co wam tylko trzeba,
a ja składam te życzenia:
WESOŁYCH ŚWIĄT!
dziękuję

i ja przyłączam się do zyczeń. Zdrówka dla Kubunia a szczególnie teraz:tak: Dużo prezentów i duuużo uśmiechu:-D
Dziękujemy za życzenia.

Witam się z Wami.
Mały wstał w dobrym humorku,widać,że antybiotyk juz działa.
Gorzej ze mną ,bo jakoś oczy mi się same zamykają :tak::sorry::sorry:.
Uciekam kochane,bo robota sama się nie zrobi.:no::crazy:

wszystkiego najlepszego dla Wikusi Dowikli w dniu imienin zdrówka spełnienia marzeń wymarzonych prezentów od mikołaja i masy siły do psot:-)
gli95.gif

Ja również dołączam się do życzeń:-):-)

Witam,

Moje lale wstały dzisiaj o 7 :eek:

JA dziewczynki do was na chwilkę, bo później to z czasem może być kiepsko.
A więc za w czasu :tak:

Roku udanego,
Orłów na śniegu,
Fajerwerków moc,
Seksu co noc,
Przed domem bałwana,
Zabawy do rana.
Życzy Luiza w raz z rodzinką.:tak:
Wam rowniez wszystkiego najlepszego :tak:
super no i szal konieczny:tak:

tylko gdzie tu sens dawania negatywa:sorry:

mój Adam jak miał 5 lat to wszedł do wanny z karpiem do lodowatej wody bo chciał z nim sie umyć:rofl2:

o boziu on bidulek bo boli ty bidulka bo zmęczona tule was mocno:-*

dziękujemy bardzo:happy:
kochana a ty tu wpadnij do nas na chwilkę i pisz co u ciebie:tak:

dziękujemy bardzo :tak:
ale mam nadzieję że znajdziesz chwilunię jeszcze dla nas:tak:

życzy ciocia Malinka z rodzinką:tak:

gli95.gif
Ja z Oliwka rowniez dolanczamy sie do zyczen :tak:
A tu przesyłam dowód jak mój bejbe podróżuje po chacie:-D dystansy się zwiększają:tak: A reszta fotek to dekoracja domku. Może nie takbogato jak u Was, ale chyba może być:eek:
Sliczne ozdoby A MICHALEK TO JUZ SUPER SPACERUJE mOJA TO JESZCZE RACZKI U GORY TRZYMA sMIESZKNIE TO WYGLADA HIHIHI sorki za duze litery AS ty tam nie sciemniaj ze pies chce chodzic w nocy an spacer Zobaczysz jutro przemowi ci ludzkim glosem i sie dowiesz jasnosci :-D:-D:-DG poszedl zaplacic za gaz Ja sie i Oliwke ubieram bo jak G wroci to lecimy do sklepu Dzis na latwizne z obiadem kupie gotowe kluski z czyms tam i sie zje hihihih Jak wrocimy to za robote sie biore bo dnia mi zabraknie Milego dnia Do pozniej

kochana jak on ślicznie tupta no i body ma napis świetny:tak::tak::tak:
a mieszkanko udekorowane przepięknie i na oknie no i to pod sufitem ta dekoracja jest boska:tak::tak::tak::tak:
ja dziś pieke sero makowiec:tak::tak::tak::tak::tak:
antoszka gania po domu na czterech i robi burdello na maxa a ja już nie mam siły tego ogarniać znów:no:

Ja również dołączam się do życzeń:-):-)
dziękuję

Wam rowniez wszystkiego najlepszego :tak:

Ja z Oliwka rowniez dolanczamy sie do zyczen :tak:

Sliczne ozdoby A MICHALEK TO JUZ SUPER SPACERUJE mOJA TO JESZCZE RACZKI U GORY TRZYMA sMIESZKNIE TO WYGLADA HIHIHI sorki za duze litery AS ty tam nie sciemniaj ze pies chce chodzic w nocy an spacer Zobaczysz jutro przemowi ci ludzkim glosem i sie dowiesz jasnosci :-D:-D:-DG poszedl zaplacic za gaz Ja sie i Oliwke ubieram bo jak G wroci to lecimy do sklepu Dzis na latwizne z obiadem kupie gotowe kluski z czyms tam i sie zje hihihih Jak wrocimy to za robote sie biore bo dnia mi zabraknie Milego dnia Do pozniej
Dziękujemy
Co do psa.
Nil jest taki szczęśliwy,że aż się uśmiecha .

Załączniki

• dogoterapia 049.jpg
    dogoterapia 049.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Witam moje kochane

odrazu sie przyznam ze nic nie czytalam
Kurde nie wiem co u was az mi glupio ale nie mam czasu bardzo bo latam jak wariatka
Jeszcze nikogo nie odwiedzialam i dzis tez nie dam rady Zaraz ruszam na zakupki
Laura szczesliwa ze sa chlopaki ma sie z kim bawic jakbym dziecka nie miala :)
Ze mna ok nie jest tak zle ;0 Wigilie robimy na 17
MOj robi remoncik w naszym domku wiec non stop go nie ma
Chlopaki sa extra i sie super dogadujemy wiec wszyscy szczesliwi i zadowoleni
Dobra uciekam bo juz czekaja :))
Wpadne wieczorkiem

Do góry