Przez te Święta nawet nie mam czasu za często tu zaglądać i pisać.
Nic nie mam zrobione, dzisiaj będę zasuwać jak motorek: sprzątanie, ostatnie zakupy i gotowanie.
W związku z tym ponadrabiam zaleglości po Świętach, a Wam dziewczyny życzę Wesołych i Spokojnych Świąt i co najważniejsze dla nas wszystkich szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania w przyszłym roku:-)
Agata
Nic nie mam zrobione, dzisiaj będę zasuwać jak motorek: sprzątanie, ostatnie zakupy i gotowanie.
W związku z tym ponadrabiam zaleglości po Świętach, a Wam dziewczyny życzę Wesołych i Spokojnych Świąt i co najważniejsze dla nas wszystkich szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania w przyszłym roku:-)
Agata
witaj w klubie! ja mam 11 miesiecznego chlopaka i tez tylko 1 @ i znowu ciaza... na poczatku tez bylam zalamana, ale juz sie z tym oswoilam i patrze tylko na plusy tej sytuacji... tez bym chciala dziewczynke, ale z 2 strony jak bedzie chlopak to tez fajnie, mala roznica wieku, beda sie razem bawic, no i odziedziczy mnostwo ciuchow po braciszku... ;-)

biedak przysypiał i nie mół patrzeć jak to jem, a rano musiał do pracy wstać...chyba musi mnie kochać
, ale miałam takie parcie ...że no nie moglam odpuścic
Gory !! Az zazdroszcze