reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Przez te Święta nawet nie mam czasu za często tu zaglądać i pisać.

Nic nie mam zrobione, dzisiaj będę zasuwać jak motorek: sprzątanie, ostatnie zakupy i gotowanie.
W związku z tym ponadrabiam zaleglości po Świętach, a Wam dziewczyny życzę Wesołych i Spokojnych Świąt i co najważniejsze dla nas wszystkich szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania w przyszłym roku:-)

Agata

reklama
he he! :-D witaj w klubie! ja mam 11 miesiecznego chlopaka i tez tylko 1 @ i znowu ciaza... na poczatku tez bylam zalamana, ale juz sie z tym oswoilam i patrze tylko na plusy tej sytuacji... tez bym chciala dziewczynke, ale z 2 strony jak bedzie chlopak to tez fajnie, mala roznica wieku, beda sie razem bawic, no i odziedziczy mnostwo ciuchow po braciszku... ;-)
Karolcia juz sie nie odezwala... :-(
u nas dzis obiadek malo skomplikowany bo mamy duzo roboty: schaboszczak, puree i mizeria... :sorry:
Rusalka ciesze sie ze zaakceptowalas moj pomysl :-) i mam nadzieje ze reszcie dziewczyn tez sie to spodoba, bardzo na to licze szczegolnie na podpowiedzi jak to technicznie zrobic! a wiec do rzeczy! do tego pomyslu zainspirowala mnie sytuacja z Emih, to ze sie nie odzywala i wszystkie umieralysmy ze zmartwienia o nia i fasolke...
moglibysmy stworzyc mape naszych lipcowek (ktorych juz jest prawie 80!!!) i podzielic nas na grupy regionalne, np.grupa zagraniczna,. slaska itd. i kazda grupa mialaby swoja opiekunke,do ktorej podopieczne mialyby nr. telefonu! w razie jakby cos sie stalo, a nie bylo dostepu do neta, moglaby taka podopieczna napisac sms do opiekunki, a ta poinformowalaby reszte... mam nadzieje ze zrozumialyscie to moje pokretne tlumaczenie! :sorry:no i co Wy na to dziewczyny?

POMYSL SUPER- KTO WEZMIE SIE ZA JEGO REALIZACJE?:-)
czy po Swietach bo teraz kazda ma roboty po lokcie...:happy:

nawet nie nadrobie tego co nastukalyscie przez 2 dni...

klikne tylko, ze zyjemy mamy sie super..i przygotowujemy sie do Swiat..:-)

hej laski;-)
śpicie, czy co, bo tak tu cichutko:shocked2:
ale mam wyrzuty sumienia- w nocy byłam na zapiekance z surówkami w mieście- znalazłam lokal czynny 24h i śmieję się do męża, ze to lokal dla ciężarnych:-D
oczywiście mąż musiał mi towarzyszyć- nie było innej opcji:cool2: biedak przysypiał i nie mół patrzeć jak to jem, a rano musiał do pracy wstać...chyba musi mnie kochać:-p

hej laski;-)
śpicie, czy co, bo tak tu cichutko:shocked2:
ale mam wyrzuty sumienia- w nocy byłam na zapiekance z surówkami w mieście- znalazłam lokal czynny 24h i śmieję się do męża, ze to lokal dla ciężarnych:-D
oczywiście mąż musiał mi towarzyszyć- nie było innej opcji:cool2: biedak przysypiał i nie mół patrzeć jak to jem, a rano musiał do pracy wstać...chyba musi mnie kochać:-p
he he dobre , ale sie poswięcił....:-D
ja wczoraj po wizycie wymusiłam MC śmietnika na mezu , troche sie wkurzył bo korki masakryczne i gdzie normalnie 15 minut wracy to musial z boczyc w tej sniezycy i szukać mc donal.i znowu sie wciskać w korki:eek:, ale miałam takie parcie ...że no nie moglam odpuścic:sorry:

Witajcie,
Ja dzisiaj mam sporo rzeczy do zrobienia i załatwienia przed wyjazdem. W każdym razie jak dobrze pójdzie wieczorem pojedziemy już do rodziny.
Dziewczyny życzę Wam dużo radości, spokoju i zdrowia na te Święta i cały czas ciąży.
Nie naprodukujcie tu za wiele tych stron, bo potem będziemy miały trudność z nadrobieniem - czyli na święta wersja oszczędna

hejka
ja dziś cały dzień poza domem. najpierw dentysta, ostatnie i prezenty i .... posżłam sobie do kina na Rewers:-) a co tak sama w domu będę siedzieć, nie? film ok, warto było. a jutro w góry!!! moje pierwsze święta w gorach, a nawet na desce nie pojeżdze..hmm. ale zaczełam kombinować, co by zorganizować kulig z ogniskiem i pieczeniem kiełbasek. jeśli śnieg bedzie!
Cholerka ale bedziesz miala swietne swieta :tak:Gory !! Az zazdroszcze :happy:Tam napewno sniegu nie zabraknie :happy:Z ta deseczką to moze za rok :tak:

Ja witam sie przy sniadanku standardowo serek topiony tylko dzisiaj do tego pomidorek :happy:zapodalam sobie kawe rozpuszczalna z mlekiem bo smaka mialam :-p

emih Dziekuje za zyczenia !! Tobie i Twojej rodzince rozniez Miłych ,spokojnych ,rodzinnych ,smakowitych Swiąt Bozego Narodzenia ...

atabe Ja juz myslalam ,ze Ty po nocach sama jechalas :szok:
hehe biedny M :happy:I co z prezentem ?

Cześć Dziewczynki:-)

Ja tylko na chwileczkę,bo roboty mam masę.Nie wiem o której się z kuchni wygrzebę:eek:
Perla Nieśmiał proponuję,żę skoro pomysł był Twój,to może Ty byś się tym zajęła???

Zyczę wszystkim milutkiego dnia.Postaram się zajrzeć póżniej.

Witajcie,
Ja dzisiaj mam sporo rzeczy do zrobienia i załatwienia przed wyjazdem. W każdym razie jak dobrze pójdzie wieczorem pojedziemy już do rodziny.
Dziewczyny życzę Wam dużo radości, spokoju i zdrowia na te Święta i cały czas ciąży.
Nie naprodukujcie tu za wiele tych stron, bo potem będziemy miały trudność z nadrobieniem - czyli na święta wersja oszczędna
Wzajemnie ,zdrowych i wesołych !!!!:happy:

reklama
napisałam się i mi wszystko znikło:wściekła/y::eek: Vanilka prezent zamówiony- mam dziś odebrać, mam nadzieję, ze wszystko się okaże ok tym razem. Moi rodzice są fanami prognozy pogody- kupiłam stacje pogody taką elektroniczną. I coś dokupie do tego jakiś alkohol czy coś.
A mój M samej by mnie nie pozwolił jechać, a ja zagroziłąm, ze jak nie pojedzie ze mną to nie pójdę spać i jemu też nie dam usnąć:-p

Do góry