reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

U nas jest osobne wejscie - tak jakby dwie przychodnie w jednym budynku. Jedna dzieci zdrowe, druga chore.

No tu niestety nie ma tak fajnie, ale niby z chorymi idzie sie w korytarz po prawo a ze zdrowymi w lewo :/ a wejście jedno. No ale jak widac w lewo idzie se pani z chorym dzieckiem i nikt jej stamtąd nie wygoni. Mam nadzieje, ze po tej wizycie dla dzieci zdrowych nie okaże się, ze musimy wracac jako chore :/ zwłaszcza że teraz świąteczny czas.

reklama
A my juz po usg:-)
Okazalo sie, ze to nie tylko usg bioderek, ale i brzuszka. Wszystko prawidlowo, a Joasia byla dzielna i nawet nie zaplakala :-D

.....
Jeszcze pytanko dotyczace kataru- jak jeszcze moge pomoc mojemu skarbowi oprocz wody i fridy?? Prosze o rady ;-)
Właśnie nas maly obudzil mial zpchany nos i nie radzil sobie samym oddychaniem przez buzie tzn radzil, ale ciezko oddychal, a nos mu trzeszczal :sorry:, wzielam fride i oby dwie dzurki byly zapchane i to mocno, a teraz spi juz jak aniolek :happy:. Frida spisala sie bombowo, bo nie bylo widac tych zab w nosie, a ona je sciagnela ze srodka i byly dosc duze i zapychaly caly nosek
Na katar u mnie w rodzinie dzieciom wiesza sie nad lozeczkiem stluczony czosnek w jakiejs szmadce i dziecko ninhaluje, ponoc bardzo pomaga

reklama
Mam nadzieje, ze jutro Pani doc. rozwieje moje wątpliwości. Wczoraj wygooglałam ze pleśniawki bolą dzieciaczka i utrudniaja ssanie :/ Póki co na własną ręke nie chce małej nic aplikować. Jak potwierdzą sie te paskudy, to napisze jutro co nam zalecono na zwalczanie :)

Eff_k mi tesciowa przywiozla z Polski Aphtin, wczoraj wczyściłam mu buzke 2 razy i dzis juz prawie nie ma sladu :-D

uwaga uwaga dzis po drugiej dawce lekarstwa byla pierwsza od dawna zupelnie samodzielna kupka:-D:tak: strasznie sie ucieszylam i mam nadzieje, ze juz nie bedzie z tym problemu

Gratulacje!!!!! a powiedz co Ci to przepisali. Mi tez lekarz cos przepisal ale moge to odebrac dopiero 27ego jak maly skonczy miesiac.

Do góry