• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

No to dobrze Roxy że już Ci lepiej.:tak::tak::tak::tak:

A co do kryzysu to masakra:szok::szok::no::no:. Muszę namówić teściową żeby przyjechała na dłużej. To by mi trochę lżej było.:sorry2::sorry2:

Co do klubu, to ja jeszcze muszę dzieci położyć, bo u mnie godzina wcześniej jest. Więc dopiero będą iśc się kąpać.

Ale na pewno będę!!!:-):-):-)

Dobrze że już po świętach.

reklama
o Roxy jak dobrze że jesteś w końcu nie piję sama :-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Co do sylwestra to ja tez miałam dylemat typu czy iść do znajomych czy zostać z małym ale namowiła mnie moja mama która zostanie z młodym. W zeszłym roku siedziałam w domu z brzuchem więc teraz wychodzimy :tak::tak::tak:

Jak na razie nie wiem co to skok rozwojowy i mam nadzieję że się nie dowiem :-p też o tym przeczytałam i trochę jestem zaskoczona czasem trwania jezu3-4mies ???nie, nie moje dziecko mi tego nie zrobi :-D

m&m`s a wiesz że podsunęłaś mi dobry pomysł :tak:PS3 to dobre rozwiązanie by uniknąć konfliktu w związku z bb, muszę to przemyśleć :-D

mam was na pasku więc będę zaglądać jak mąż nie będzie widział :cool2:

Właśnie Malinko,ja też myślałam że w końcu gdzieś wyskocze a tu dupa,w zeszlym roku ciąża i też byliśmy w domu,wcześniej w pracy albo dniówka albo nocka i z balowania nici..no ale cóż:sorry2:

A co do PS,to my mamy dwójke i jest ona zródłem konfliktów w naszym porąbanym:-D związku,także na trójke to sie w życiu nie zgodze bo wtedy to już wogóle chłopa w domu bym nie miała a dziecko ojca:tak::sorry2:
W takim razie lece po piwko,musze czymś makówki popić:-D...jak znikne to wiadomo gdzie...:-D:-D:baffled::cool2:

boheciafka- kochana ja nie wiem ile mam wiecej w pasie ale przed ciaza wazylam 67 teraz 72...:/ jakos nie umie zrzucic tych 5 kg..:// wzrostu mam 175cm.. maz mowi ze jedynie troszke przytylam w pupie i biodrach ale w spodnie sprzed ciazy wchodze tylko sa bardziej obcislejsze,,,

paula- super oby tak dalej:)

mamamatysia- widzisz a ja mam tak codziennie.. ehh kiedy mu to minie,, jak do tej pory mial tylko 1 nocke przez cale swoje 7 mc ze przespal cala noc a tak jest horrror w nocy:///

co do tego kryzysu 8 mc jeszcze nie zuwazam zadnych cech i oby nas nie dopadl i tak mam ciezko nocami..://

Właśnie Malinko,ja też myślałam że w końcu gdzieś wyskocze a tu dupa,w zeszlym roku ciąża i też byliśmy w domu,wcześniej w pracy albo dniówka albo nocka i z balowania nici..no ale cóż:sorry2:

A co do PS,to my mamy dwójke i jest ona zródłem konfliktów w naszym porąbanym:-D związku,także na trójke to sie w życiu nie zgodze bo wtedy to już wogóle chłopa w domu bym nie miała a dziecko ojca:tak::sorry2:
W takim razie lece po piwko,musze czymś makówki popić:-D...jak znikne to wiadomo gdzie...:-D:-D:baffled::cool2:
he he he teraz to by było dla mnie super rozwiązanie bo i tak z nim nie gadam przez ten prezent świąteczny a raczej brak prezentu :cool2:on by miał zajęcie i by mi nad uchem nie marudził :-D
co do tego kryzysu 8 mc jeszcze nie zuwazam zadnych cech i oby nas nie dopadl i tak mam ciezko nocami..://
no właśnie mam nadzieję że was nie dopadnie bo Ty z Kubusiem i tak przechodzisz za dużo...

no ja też mam taką nadzieję:baffled:

i ja już dołączam ;-)
Jestem...wreszcie z kieliszkiem:-).
U nas chyba też zaczął sie ten "skok".Usypiałam go godzinę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.W tym czasie nabił sobie dwa guzy waląc głową w łóżeczko:baffled:.Do tego ma tą cholerna biegunkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,dzisiaj poszło 20 pampersów:szok:.Mam nadzieję,że przynajmniej noc będzie ok i pośpię chociaż trzy godziny.
No ale dość smucenia....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry