C
cobra18
Gość
askut dzieki za pomoc.aaaa... w ktorym miejscu mieszkasz w luboniu?? mam tam duza czesc rodziny,co prawda od strony ojca ale zawsze.sama kiedys mieszkalam kolo zakladow ziemniaczanych w kamienicy z czerwonej cegly.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiulka_1980 , askut mam dylemat - czy lekarka,w tej samej dacie co mialam isc,czy przystojny mulat w poniedzialek... kurde dajcie mi czas do jutra,musze sie ogarnac co i jak .

aż miło
teraz robię sobie nie dużą przerwę na czekoladę
znalzłam na innej stronce kiedy kształtuja sie żeńskie narządy płciowe. Dopiero w 5 miesiącu Drugi trymestr ciąży - 5 miesiąc księżycowy 17- 20 tydzień | Przebieg ciąży | CIĄŻA
I tak sie zastanawiam na jakiej podstawie lekarze wcześniej rozpoznają płeć dziecka.![]()
o ile dzidziuś da coś podejrzeć 
Moja ginekolog powiedziała, że 20 tydzień to najwcześniej kiedy poda mi płeć, bo wcześniej narządy płciowe dzieci są do siebie zbyt podobne i jest to bardziej loteria niż fakt, a najlepiej określać ok 24 tygodnia wtedy pewność jest największa :-) poza tym mi tam zależy tylko na tym, żeby było zdrowe, wiec mimo ciekawości płci dzidziusia nie oczekuję na to zbyt wcześnie i poczekam jak sądzę do 24 tygodniao ile dzidziuś da coś podejrzeć
![]()

Dlatego respekt dla wszystkich lekarzy którzy już powiedzieli wam jaka płeć.
Oby się tylko sprawdziło, bo się człowiek napali, a potem będzie lekko rozczarowany![]()
:-). Tatuś chce oczywiście synka, ale moja córka marzy o siostrze i cały czas mi powtarza, ze ona chce siostrzyczkę.
ciekawe co tam w sobie kryjemy :-)