no tak mi w zusie pinda powiedziała właśnie, podbiłam tylko mojemu m i dwa razy podkreslała że to i tak do końca roku tylko ważne

bez sensu, bo jak mi w teraz nie dadzą w szkole zaświadczenia a ja rozpakuję się w miedzy czasie to co niby mam zrobić, mówię wam w zusie to im sie tyłka ruszać juz do niczego nie chce więc i pewnie podbijanie ksiażeczek to za duży wysiłek, to zmieniają
co do kolędy...u nas ksiądz przy nas podpisuje sobie na kopercie od kogo to zanim schowa do teczuszki, a do tego zawsze zostawia takie blamkiet wpłaty z numerem konta, które w dodatku leżą na ławkach w kościele tuż obok książeczek
Pumpkin mam pytanie bo z m się kłóciłam bo on mi tu twierdzi że w Bahrainie nie ma barów i nie sprzedają alkoholu, bo nawet jak była Formuła to bezalkoholowo, ale to przecież nie moze być prawda
dla osoby zatrudnionej na podstawie umowy o pracę:
* druk zgłoszenia do ubezpieczenia zdrowotnego oraz aktualnie potwierdzony raport miesięczny ZUS RMUA wydawany przez pracodawcę (nie dotyczy osób na urlopie bezpłatnym powyżej 30 dni),
* aktualne zaświadczenie z zakładu pracy,
* legitymacja ubezpieczeniowa z aktualnym wpisem i pieczątką pracodawcy; - no właśnie to jak w końcu z tym badziewiem normalnie bajzel
Paula ja bym wzięła oba, juz je uwielbiam, nie topi się szczeniaków normalnie zadzwoniłabym gdzie trzeba!
bylismy kiedys u znajomych i za płotem młody labrador, bez budy, w deszczu, zaniedbany, jak go facet do płotu przywiązał to tak krótko,że nie mógł usiąść, skur....n, ryczałam jak bóbr bo psa nie chciał a oddać też nie, małżeństwo lekarzy ;/, zadzwoniłam w do towarzystwa opieki nad zwierzętami, nasłali na nich policję, dostali mandat i z tego co wiem pies ma się juz dobrze