reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Malina ten wirus bezcytatowy przeszedl chyba na mnie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
bo nie mam zadnego:baffled:

dobrze babom powiedzilas.jakie cwane malpy.najlepeij sie kims wyereczyc.

Kerna-no moga mu zagldac,ale najlepiej zeby m byl z Toba bo pewnie maly sie bedzie wyrywal.

Wiki a Ty tylko jak po ogien do nas...
a u Ciebie duzo sniegu?
Nie ma dużo śniegu tak tylko trawe przykryło

Anabuba jednym słowem przechlapane.....:-D
A jam mam pytanko czy każda wizyta u okulisty polega na grzebaniu w oczach?? Bo nie wiem czego sie spodziewać.........:baffled::baffled:
nja nie wiem- ale muse sie wyrać z Maksem- jak bede teraz u ogólnego to poprosze o skierowanie bo M ma dośc mocną wadę wzroku a Patryk po nim i woe od razu sprawdzići od małego to leczyć- wiem że od iluś tam do iluś tam lat można to robić laserowo czy jakoś tak:tak:

Ona przy usypianiu :angry: To znaczy uśnie, a potem sie drze bo nie chce spać sama :no:

Madeuska, ale mi smaka narobiłas na jajecznice :szok:
to sobie zrób:-D

dziękuję kochana za zaproszenie ale do roboty muszę chodzić :wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj mnie laski z pracy rozbawiły wyleciały do mnie z tekstem że one pracowały w wigilię od 6.30 do 15 to w sylwestra ja mam przyjść od 6.30 do 16!!!!!!!!!1bo jak one w wigilię to ja w sylwestra bo to będzie sprawiedliwe:baffled:no to im mówię że sylwek wypada w czwartek czyli w tygodniu a w tygodniu to ja pracuję od 18..... a one no tak ale my w wigilię...no to sie zapytałam czy gduyby wigilia i sylwek wypadały w sobotę to czy one by przyszły ???a one nie no bo w weekendy to ty pracujesz!!! no to powiedziałam im że same sobie odpowiedziały na pytanie:tak:a one że nie odpowiedziały nie wiedzą o co mi chodzi:-Dno to im odpowiedziałam Nie bo w tygodniu w tych godzinach wy pracujecie!!!!:-D:-D:-D
no i bardzo dobrze:tak:
Zapomniałam sie pochwalic kupiliśmy sobie samochód
jaki? pochwal się:-p
kurcze miałam uchylone okno w kuchni a sąsiad napalił w piecu jakimis plastikami i teraz mam taki smród w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
najpierw obleciałam wszystkie kąty bo myślałam że mi się instalacja gdzieś pali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój toniek bawi się z juliną klockami i muszę się pochwalić bo mój synuś buduje już sam wieżę z 3 klocków:tak::tak::tak::tak::tak:
ja jak otworze u Maksa w pokoju okno i jak mi baba obok zapali fajke w oknie to u niego same fajki:no::wściekła/y: i jak ją spotkam to jej powiem że moje dziecka ma pokój obok i niechsobie wychodzi na balkon palić abo do drugiego pokoju zeby mi nie leciało do dziecka:no::no: tylko jakoś pecha mam i od miesiąca jej spotkac nie moge:sorry2:

nom fakt.....ja ide przez to mrużenie oczek i boje się czy nie skończy się na okularach.....mam nadzieję, że M zdąży..sama nie ide:no::no::no:
UUUseat leon fajowy...
anabuba ależ masz pomocnicę:tak:pozazdroscić:tak:
a z fajkami to ja też się użeram..wszysscy uwielbiają Michała, ale jakoś za duzo dla niego zrobić nie moga.....muszą fajczyć mi pod drzwiami:wściekła/y:

Malinka to super!!!!!!!!
a moja juz z 10potrafi zbudowac:-)
ja zje to odnosi talerzyk do zlewu i zawziecie odkurza swoim odkurzaczem albo mi kurze sceira:-)
wow z 10 :szok::szok::szok::szok:super:tak::tak::tak:
no i masz pomocnicę w domu:tak::tak::tak:
antek kocha nasz odkurzacz i jak stoi to się nim zajmuje a jak go włączymy i chcemy odkurzać to nam wyrywa skrzeczy i sam odkurza:-D
nja nie wiem- ale muse sie wyrać z Maksem- jak bede teraz u ogólnego to poprosze o skierowanie bo M ma dośc mocną wadę wzroku a Patryk po nim i woe od razu sprawdzići od małego to leczyć- wiem że od iluś tam do iluś tam lat można to robić laserowo czy jakoś tak:tak:

to sobie zrób:-D

no i bardzo dobrze:tak:

jaki? pochwal się:-p

ja jak otworze u Maksa w pokoju okno i jak mi baba obok zapali fajke w oknie to u niego same fajki:no::wściekła/y: i jak ją spotkam to jej powiem że moje dziecka ma pokój obok i niechsobie wychodzi na balkon palić abo do drugiego pokoju zeby mi nie leciało do dziecka:no::no: tylko jakoś pecha mam i od miesiąca jej spotkac nie moge:sorry2:
kochana Max i tak ma rutynową kontrolę u okulisty chyba w 3 m-cu zycia:tak: o ile dobrze pamietam to my z Tośkiem byliśmy w lutym czyli jak miał 3 m-ce a potem w lipcu jak miał 8 m-cy a teraz mamy przyjść jak skończy 2 latka :tak:i też okulistka pytała jakie my wady wzroku mamy:tak:bo i ja i pietruszka to okularnicy:tak:
a co do tej sąsiadki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak ją spotkasz to jej delikatnie zwróć uwagę bo to mało fajne lada moment zrobi się cieplutko Maxik będzie się bawił u siebie w pokoju i nie żadko przy otwartym oknie a tu dym papierosowy mało fajne:no::no::no:
u nas ise pali na dworze i nie ma przebacz dzieciaki nie muszą tego wdychać:no::no:

Witam.
Nie poczytam ,bo mały ma fazę biegania po całym domu,trzeba więc pilnować drania.
Jak się trochę dobodźcuje i da na luz ,to może do Was zajrzę.
pozdrawiam

Kerna mój Adam mrużył oczy jak patrzył na żarówkę jak miał tak cos koło 2 lat:dry:ale byliśmy z tym u okulisty i nic nie wyszło potem jak był w zerówce to strasznie tarł oczy i tez byliśmy u okulisty i tez nic nie wyszło potem jak był w 1 klasie w szkole mieli badanie wzroku i pani pielęgniarka napiała że ma wade co najmniej 5 dioptri jest krótkowidzem:szok:no pomyslałam że to po mnie i za chabety i znów prywatnie do okulisty ta zrobiła mu badanie komputerowe potem takie tradycyje i sie okazało że jakieś tm 0.5 dioptri to jemu może na siłe i znajdzie ale bez okularów tylko ćwiczenie oczek:tak:

Kerna mój Adam mrużył oczy jak patrzył na żarówkę jak miał tak cos koło 2 lat:dry:ale byliśmy z tym u okulisty i nic nie wyszło potem jak był w zerówce to strasznie tarł oczy i tez byliśmy u okulisty i tez nic nie wyszło potem jak był w 1 klasie w szkole mieli badanie wzroku i pani pielęgniarka napiała że ma wade co najmniej 5 dioptri jest krótkowidzem:szok:no pomyslałam że to po mnie i za chabety i znów prywatnie do okulisty ta zrobiła mu badanie komputerowe potem takie tradycyje i sie okazało że jakieś tm 0.5 dioptri to jemu może na siłe i znajdzie ale bez okularów tylko ćwiczenie oczek:tak:

moj brat mial podobnie.jak za dlugo ogladal tv to zaraztarl i mruzyl oczy i dostal okulary takie 0.5 do tv i pozniej do kompa.i nadal ma taka mala wade.no moze 1dioptrie to gora.ale on teraz jako motorniczy to juz choroba zawodowa.

a teraz sa obowiazkowe badania u oulisty z niemowlakami?
ja sie musze w koncu z Paulina wybrac bo wstyd przyznac ale tak od wakacji na kontrol juz ide i zawsze cos:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
oh mnie pocieszyłaś:tak:

Do góry