Medeuska w tym temacie mam takie samo zdanie co ty.malinka tylko odpisała na mojego posta
jakos zaczyna mnie wkurzać to, ze tu nie mozna o niczym nic napisaćreligia nie to nie, może wogóle piszmy tylko o tym że siedzimy w domach i faceci nas nie sanują i niedoceniają? bo w sumie to po to ten watek zosta stworzony
jak ktoś nie chce nie musi sie wypowiadać na temat religii- ale może ktoś ma ochotę o tym porozmawiać, i co będziemy sobie tego zabraniać?
jakoś na samym początku jak się tu pisało były wszystkie tematy i nit nie pisał że na dany temat trzeba zalożyc osobny wątek
sorry za bezpośredniośc ale niedośc że mam zły humor, to już nawet tutaj nie da się relaksować i pogadać o wszystkim
no i usunęłaś posta![]()
Wygląda na to ,że z wszystkich tematów zostaje temat klepania się po tyłkach ,zachwycania fotkami i postępami naszych dzieci,narzekania na naszych facetów itp.
Jak ktoś poruszy inny temat to zaraz to ktoś do siebie bierze ....
ech życie....

Na innym forum mamy właśnie działy tematyczne porobione i niby jest spokój ,ale nieraz też mocne i gorące dyskusje odchodzą.
Tak jak zawsze.
Ilu ludzi tyle charakterów

Ja bym nie kasowała.medeuska dla mnie to obojętne tak szcerze na jaki temat piszemy. Możemy o religi czy wykopaliskach. Ale sprzeczki się porobią......bo to jest dość delikatna sprawa. Ja też mam dużo do powiedzenia na ten temat, ale jak napisałam posta w odpowiedzi to MH napisałą co napisała i go skasowałam. Nie chce z nikim sięsprzeczać ani w necie ani na żywo. JAk komuś nie podoba się temat, to ma prawo chyba jego zmiany prosić jak zrobiła to MHNo mi się tak wydaje.... Nie chcę, żebyśmy sie popsztykały. A ja kwidać duzo nie trzeba do złych interpretacji postów.....
ja zaraz zmykam do okulisty i mnie nerwa tłucze..a dodatkowo Michał odmówił spożycia obiadu i jęczy bo głodny Ale ja się nie poddam.
Każdy ma wolność wyboru i może mieć inne zdanie na dany temat.Na tym polega dyskusja przecież.