Scully
mamusia :)
Sculy ojej to nieciekawie.....zdrowia dola tatyA oglądałaś mój album????
 bajerek
 bajerek  ;-):-)
;-):-) super niuniusia masz
 super niuniusia masz 

taki kochaniutki
 taki kochaniutki 
 ładniutki bobas po ładniutkich rodzicach
 ładniutki bobas po ładniutkich rodzicach 

dziękuję za zdrówko... oj, przyda się, przyda

Hej Babki.
Widzę,, że to posiedzisko kulinoarno - plotkarskie. Zlot czarownic normalnie.
Wyczarujcie mi kochane skok tempki, bo cholera 17 dc i nic. Czy mi skoczy ta temperatura???? Już jestem załamana. Załuję że wogóle robie te głupie pomiary.
30 dniowe masz
 więc jeszcze czas
 więc jeszcze czas  a niestety jak się człowieczek nakręca to może się owu i cykl przedłużyć
 a niestety jak się człowieczek nakręca to może się owu i cykl przedłużyć  także do baraszkowania, a nie tempką się zamartwiasz ;-)
 także do baraszkowania, a nie tempką się zamartwiasz ;-) :-)
:-)Witam się dzisiaj. U mnie dzisiaj 50 dc, @ brak, test dwa dni temu negatywny, temp. tylko tyci tyci wyższa. Nie wiem już o co chodzi.
:-( ja max miałam 44 dc i już się złościłam, że takie długie
 także mam nadzieję, że to ukryta fasoleczka sobie u ciebie miejsca szuka ;-)
 także mam nadzieję, że to ukryta fasoleczka sobie u ciebie miejsca szuka ;-)Dobry wieczór!
Byłam - jest ciążawczesna bo wczesna ale jest na miejscu... idę za 2 tyg. po wyniki cytologii i założyć kartę, no a potem siup! do mojego ginka :-)
no i tak ma być!!
 jak II kreski to II kreski
 jak II kreski to II kreski 
 jeszcze raz GRATULUJE!!
 jeszcze raz GRATULUJE!! 

i kogo tu sluchac czy tego c o mi ciaze prowadzil czy innego czy do jeszcze jednego isc... ale robie i na to i na tamto i bede mam nadzieje juz wie cej wiedziala...
 i kogo tu sluchac czy tego c o mi ciaze prowadzil czy innego czy do jeszcze jednego isc... ale robie i na to i na tamto i bede mam nadzieje juz wie cej wiedziala...