Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. I dupa blada, wstałam zaraz po Małgosi - teraz troszku jęczy na podłodze bo się nudzi. A ja piję gorącą herbatkę z cytryną. No i dostałam @.

zawsze zastanawiam się z czego się ci wszyscy ludzie tak cieszą....:-)
a koło mnie na placu stał facet który podczas fajerwerków ryczał jak bóbr i nie były to łzy szczescia. Stał sam i płakał na głos kładac głowe na barierki lub łapał sie rekami za twarz....

Od sąsiadów wóciliśmy o 3 nad ranem, Małgosia zasnęła o północy mając za kołysankę fajerwerki, Gabi padła godzinę później u sąsiadów z ich 4-letnią córką. Upiłam się dziewczyny, miałam super humorek (wtedy śmieję się do rozpuku), było bardzo wesoło. No i po tym powrocie myślę se.... no, to ja dzisiaj śpię najdłużej, melduję mężowi że jestem pijana a mój M leci do łazienki, pada na kolana i przytula się do muszli klozetowej w wiadomym celu........ Kuźwa myślę: przecież to ja więcej wypiłam!!!!! ja jestem pijana i ja chcę spać dłuuuuuuuuuuuuuugo. I dupa blada, wstałam zaraz po Małgosi - teraz troszku jęczy na podłodze bo się nudzi. A ja piję gorącą herbatkę z cytryną. No i dostałam @.