Gosieekk
Fanka BB :)
To i ja się witam nowo rocznie. Widzę, że Wam humorki dopisują
Mi też chociaż inaczej wyobrażałam sobie tego Sylwestra... Oczywiście nie obyło się bez sprzeczki z M. Ale potem poserduszkowaliśmy i było git. Zastanawiam się tylko czy dalej pozwalać M kończyć we mnie

Od zawsze kończył we mnie więc nie wiem czy potrafi wyciągnąć na czas
Jestem nie przytomna bo poszliśmy spać po 3 a wstałam po 9 bo musiałam po tatę jechać odebrać Go z imprezy. On sobie teraz śpi a ja po kawce ni w ząb nie usnę
Idę cosik porobić może jakiś spacer... Miłego dnia Wam życzę. 

Mi też chociaż inaczej wyobrażałam sobie tego Sylwestra... Oczywiście nie obyło się bez sprzeczki z M. Ale potem poserduszkowaliśmy i było git. Zastanawiam się tylko czy dalej pozwalać M kończyć we mnie

Od zawsze kończył we mnie więc nie wiem czy potrafi wyciągnąć na czas
Jestem nie przytomna bo poszliśmy spać po 3 a wstałam po 9 bo musiałam po tatę jechać odebrać Go z imprezy. On sobie teraz śpi a ja po kawce ni w ząb nie usnę
Idę cosik porobić może jakiś spacer... Miłego dnia Wam życzę. 

Teraz zrobię śniadanko i będziemy odpoczywać.. Śniegu u Nas dowaliło strasznie przez noc i nadal sypie
a szyszka mu w odwłok !!! uwielbiam Mężczyzn !!! przez niego mam pewnie cały rok do du** !! bo jaki pierwszy dzień taki cały rok !!! :-(
zapaliliśmy światło(bo wcześniej tak tylko przy choince mmm czerwone lampeczki)i patrzymy a ja mam dalej na ręcy wode i tak sobie leci i kurcze już adrenalinka ale ja uspokoiłam M że poczekajmy bo ja nic nieczuje żadnych skurczy ani zeby mi coś pstrykło w brzusiu żeby to były wody
a w nocy już jak szliśmy spać to miałam mocny ból brzuszka i po krzyże a synuś jak rusznął sie to tak mi ciskał na pęcherz że bolało jak nigdy aż takie prądy do pochwy podchodziły ale się wszystko uspokoiło bo zasnełam
a teraz jest już ok no i ciekawe czy coś mi tam sperma nieruszyła tej szyjki
no ale ogólnie miło spędziliśmy sylwestra tak romantycznie z serduszkowaniem i słuchaniem piosenek w dwójce
to sie znowu cholernie wyspie.