reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

To i ja się witam nowo rocznie. Widzę, że Wam humorki dopisują:tak: Mi też chociaż inaczej wyobrażałam sobie tego Sylwestra... Oczywiście nie obyło się bez sprzeczki z M. Ale potem poserduszkowaliśmy i było git. Zastanawiam się tylko czy dalej pozwalać M kończyć we mnie:confused::-D:-D Od zawsze kończył we mnie więc nie wiem czy potrafi wyciągnąć na czas:-D:-D Jestem nie przytomna bo poszliśmy spać po 3 a wstałam po 9 bo musiałam po tatę jechać odebrać Go z imprezy. On sobie teraz śpi a ja po kawce ni w ząb nie usnę:wściekła/y::wściekła/y: Idę cosik porobić może jakiś spacer... Miłego dnia Wam życzę. :-D:-D

reklama
Witam styczniowo jeszcze zapakowane i już rozpakowane styczniowe mamusie:-):-D
Tez dopiero wstaliśmy posiedzieliśmy do 3.30 a czas leciał nam bardzo szybko:tak::blink: Teraz zrobię śniadanko i będziemy odpoczywać.. Śniegu u Nas dowaliło strasznie przez noc i nadal sypie:dry:
Pozdrawiam Was serdecznie:):-)

Witam w Nowy Rok 2010 !!!!!!!

ale pierwszy dzień roku odrazu po północy do dupy miałam - mój wspaniały M zamiast siedzieć ze mną to poszedł chlac z moim ojcem i palić ćmiki na dół a ja sama siedziałąm do 1 przed telewizorem - potem wrócił zdziwiony o co jestem zła !!! :wściekła/y::no: a szyszka mu w odwłok !!! uwielbiam Mężczyzn !!! przez niego mam pewnie cały rok do du** !! bo jaki pierwszy dzień taki cały rok !!! :-(

Nie możecie być Miriamami bo to jest babski cumber:wściekła/y:
Współczuje tym co nie przyszły na imprezę i jutro będą próbowały to nadrobić:)

oooj tak morka jest co nadrabiać !!! widze że was tu pełno było - mogłam wejsć z wami posiedzieć zamiast ryczec do poduszki.....

no nic ide dalej się smęcić po chawirze...może gdzies zgubie ten podły humorek - bo na M to patrzeć nie moge.....

a Wam życze Lepszego Nowego Roku Dziewczyny :tak::tak::tak:

WITAM W NOWYM ROKU:-)

No teraz normalnie możemy się rozpakowywać bo w pełni będziemy styczniówkami:-D

Ale wesolutko tu było:-)

No a ja wam opowiem co się działo po moim serduszkowaniu z M;-)
Wiec tak leżeliśmy sobie przed tv(sylwester z dwójką)wziełam oczywiście papier toaletowy ze sobą woruszek(no wiadomo czemu bo petarda lubi wylatywac a że mi się nie chciało isć odrazu do kibelka wycierać);-)
No i po wiadomo zę lubi sobie wylatywac to ja się podcieram no i fajnie sobie ogladamy tv:-)poszłam siusiu tak nieco później i tak sobie pod kocykiem siedzimy siedzimy a mi coś leci dalej hmm podcieram się wtedy i coś dalej leci:dry:no to już ręka sprawdziłam a tam na niej woda:szok:zapaliliśmy światło(bo wcześniej tak tylko przy choince mmm czerwone lampeczki)i patrzymy a ja mam dalej na ręcy wode i tak sobie leci i kurcze już adrenalinka ale ja uspokoiłam M że poczekajmy bo ja nic nieczuje żadnych skurczy ani zeby mi coś pstrykło w brzusiu żeby to były wody:tak:tak więc uspokoiło sie(i szczerze do dzisiaj się zastanawiamy co to było bo sperma hmm zawsze to mleczko wylatywało mi):cool2:a w nocy już jak szliśmy spać to miałam mocny ból brzuszka i po krzyże a synuś jak rusznął sie to tak mi ciskał na pęcherz że bolało jak nigdy aż takie prądy do pochwy podchodziły ale się wszystko uspokoiło bo zasnełam:-pa teraz jest już ok no i ciekawe czy coś mi tam sperma nieruszyła tej szyjki:confused:a ja sobie dzisiaj myśle z M że trzeba się spieszyć bo tylko 6 dni mi zostało do wstawienia się do szpitala:szok:no zobaczymy jak to dalej pójdzie ;-)

Oczywiście Nowy Rok przywitaliśmy Piccolo truskawkowym:-Dale dobre było tylko kurcze ja non stop szłam siusiu normalnie co 30 minut nawet jak spałam musiałam wstawać co męczyło to :sorry2:no ale ogólnie miło spędziliśmy sylwestra tak romantycznie z serduszkowaniem i słuchaniem piosenek w dwójce:-D

Witajcie nowo rocznie stycznióweczki kochane.:-)
Dajcie trochę śniegu bo u nas szaro i ponuro, Paulinaa Ty piszesz, że dużo masz.
Emilka super, że rodzinka zmądrzała,:tak:
Paula przestań wywoływać Zuzię z dziupli, bo się uprze i przeterminuje.;-)
Golanda, Kasia to Cię chyba na raty przygotowuje do godziny 0.:tak::-D
Morka wpadnij do nie z tą szmatą.
Karoli nie spiesz się na porodówkę.
Kaja ten barszcz życie mi uratował, taki kac po szamponie:tak:;-)
Gosia_k23 szukajcie a znajdziecie:tak:;-)
Gosieeknie znam się;-)
Tysiolek chłopami się będziemy przejmować?:-D

cześć kobitki witam się noworocznie:-D
doczekałysmy się w końcu więc teraz już spokojnie możemy sobie rodzić:-D która chętna?:-D
my spedzilismy sylwestra przed tv u teściów i nawet nie pytajcie jaka dyskusja się wywiązała między m a moją teściową normalnie buzie im się nie zamykały!

narobiłam smaka lodami z maca i sie tym smakiem niestety obeszłam:sorry2: ale kupiłam w zamian trzy kubki lodow grycana i było git:-D

w sylwestra ruszyła u mnie produkcja mleka i to z obu balonów i ciagle coś leci czyżby syn mój chciał wyjść szybciej?hehe mamy 2010 to teraz juz może choćby i zaraz:-D

nie wiem czy to ze zmęczenia ale dzis w nocy sikalam tylko 2 razy co za cudowne uczucie no bo jakby nie było przespalam całą noc:-D

obiadu dzis nie robię zjemy u teściów w ogole dzisiaj nic nie robię a co tam:cool2::-D

Witajcie nowo rocznie stycznióweczki kochane.:-)
Dajcie trochę śniegu bo u nas szaro i ponuro, Paulinaa Ty piszesz, że dużo masz.
Emilka super, że rodzinka zmądrzała,:tak:
Paula przestań wywoływać Zuzię z dziupli, bo się uprze i przeterminuje.;-)
Golanda, Kasia to Cię chyba na raty przygotowuje do godziny 0.:tak::-D
Morka wpadnij do nie z tą szmatą.
Karoli nie spiesz się na porodówkę.
Kaja ten barszcz życie mi uratował, taki kac po szamponie:tak:;-)
Gosia_k23 szukajcie a znajdziecie:tak:;-)
Gosieeknie znam się;-)
Tysiolek chłopami się będziemy przejmować?:-D

Yol_a chętnie się podzielę bo u Nas go sporawo mój M już na łopacie jeździ:-D:-D

Golanda, Kasia to Cię chyba na raty przygotowuje do godziny 0.:tak:

Yol_a mysle ze masz racje, co dzien to cos nowego wymysla, ciekawe na co dzis wpadnie. Czopa wypchnela w srode, jelitka mi czysci od poniedziałku, wczoraj sluz z krwia i 6-7h skurczów, az sie boje myslec co dzis mnie czeka. Na razie mam ciagle skurcze bolesne ale nieregularne.
Ide polezec:) Polozna powiedziala zeby poszla jednak spac jesli mi sie uda, bo moge miec powtorke z rozrywki dzis w nocy:baffled: to sie znowu cholernie wyspie.

Patrysia to ciekawe czy dzisiaj się akcja rozwinie?
Ja już nie wiem co się ze mną dzieje:baffled: Normalnie bóle krzyży znikły, między nogami też. Jakbym wogóle w ciąży nie była. "Maleństwo" bardzo szaleje i mam skurczyki krótkie ale bolesne:sorry2: Podejrzane to:confused:
Tysiolek no czemu się kobitko chłopem zamartwiałaś? Trzeba było z nami kochaniutka:tak:
Golanda ja bym na Twoim miejscu się skręciła:blink: Tyle czasu minęło od pożegnania czopa a tu dzidzia tak Cię w konia robi:-)

reklama
Witam w Nowym Roku!! Mój sylwester był slaby, jakieś dziwne towarzystwo. Moja przyjaciółka (jedna z dwóch osób które tam znałam) padła około 23 a ja odpowiadałam w nieskonczonosc na pytania w którym jestem miesiacu, chłopak czy dziewczynka, i jak będzie mial na imie i dalam sie troche pomacac. Im towarzystwo było bardziej nastukane tym czesciej ludzie zwracali sie do mojego brzucha niz do mnie, myslac ze to super zart. ha ha bardzo ku..wa smieszne, zwlaszcza jak sie jest na innym poziomie pojmowania rzeczywistosci. Czekalam z utesknieniem na polnoc, potem posiedzielismy jeszcze z godzine i ruszylismy do domu - uffffff.
Mój mąż teraz odsypia, a ja szykuje obiad dla rodzinki m - wpadaja okolo 16. Tez mi sie to nie usmiecha, ale raz w roku moge sie nagiac. Przyjda zjedza i pojda i wtedy zaczniemy balange majaca na celu wywolanie Stacha na ten świat:-)

Do góry