moja mała robi często bardzo długie nocne przerwy w jedzeniu. Dziś, jak zjadłą o 2, to o 10 ja ją obudziłam na karmienie, gdyby nie to, przrwa byłaby jeszcze dłuższa... Wasze dzieci też tak mają?
Maja dzis miala swoja najdluzsza przerwe 6h ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja mała robi często bardzo długie nocne przerwy w jedzeniu. Dziś, jak zjadłą o 2, to o 10 ja ją obudziłam na karmienie, gdyby nie to, przrwa byłaby jeszcze dłuższa... Wasze dzieci też tak mają?
no sama nie wiem czy tym długim spaniem sie cieszyc czy matrwic![]()
Hej dziewczyny jakie wkładki laktacyjne są najlepsze???
Etna, Iza, nie chcę dawać sztucznego mleka, ale przedwczoraj mały wyglądał na głodnego przez cały dzień.. Kupiłam Bebilon na wszelki wypadek.. Na razie nie podaję.
W przychodni pielęgniarka najpierw gadała, że mało dziecię przybiera, że źle, a później zajrzała do karty i stwierdziła, że się pomyliła i myślała, ze Jeremi się większy urodził i że właściwie dobrze przybieraOd wyjścia ze szpitala ok 1 kg (miesiąc temu), ale w ciągu ostatnich 3 tyg tylko 300 g. To mało:-(
Ale spać potrafi 5 godz, jakby był głodny to by się chyba obudził??
zazdroszcze wam jak czytam ile wam dzieci śpią u mnie najdłuszczą przerwę miała raz 4 godziny, a tak to zwykle po 1,30 lub 2 godziny chce jeść. W tym zanim ją przebiorę i 30 minut gdzieś usypia to zostaje mi czasami 40 minut snu(