Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BRAUN IRT 4520 - porównanie cen w sklepach internetowychDziewczynki któraś tu pisała o termometrze braun błagam dajcie link bo nie znajdę![]()
jestem dzisiaj szczęśliwa, bo po wczorajszym stresie mała zaczęła w swojej porze aktywności fikać i kamień z serca mi spadł :-) W nocy znowu miałam skurcze, chyba powinnam sie cieszyć, że nie męczę się nimi w dzień... 

. Ale u dzieci trzeba uważać, bo to chwila moment i 40 stopni. I miałam taką sytuację: urządzenie za 20 zł z Lidla (wiem przepłaciłam;-)
)wskazywało o 8 kresek inaczej niż czuła to ręka doświadczonej mamusi. Więc zakładałam rtęciowy (chowam jak relikwię) i z 38,5 zrobiło się 39,6
Zgłupiałam. Z rtęciowym długo schodzi dlatego szukam bardziej wiarygodnego, ale nie wiem czy kupię 4520, czy inny model bo można za 80 zł.
, że gorączki nie zbijamy tak szybko. Gorączka to dobry znak, że dziecko walczy z czymś, jak to zbijemy to walczyć przestanie. Oczywiście nie polecam przypatrywania się 40 stopniom ale można obniżac okładami, belladonna homeopatyczna też cuda działa, generalnie schładzanie organizmu.