Lariss
Fanka BB :)
To oddaj mi to COS...chetnie przygarne jakies objawy zblizajacego sie porodu:-)
A bierz

Witam się i ja niedzielnie. :-)Noc miałam nieprzespaną przez cholerna pełnię myślałam że zwariuję.Tłukłam się na łóżku że szok.
Bóle nie minęły nasilają się przy ruchach Adasia i brzuch twardy jak skała.:-( Ale ani w jedna ani w druga stronę. Co pójdę do toalety to szukam pana "czopa"
To już chyba jakaś mania..
Ja tak miałam wczoraj

A dziś rano niespodzianka!!;-)
Emilka poczekaj do jutra to razem będziemy rodzić
A tak swoją drogą to jest jeszcze ktoś chętny na jutro?
Wróciłam z paznokci (komentarz mężą rano: A po co ty idziesz do kosmetyczki? Paznokcie dla lekarzy sobie robisz czy jak?![]()
i się śmiać zaczął....chłopy...) Zaraz idę zamontować fotelik w aucie i sterylizować laktator + nakładki na sutki, żeby torbę do szpitala dopakować i jestem ready!
Chyba nie dociera do mnie, że to jutro..
Mój m wczoraj stwierdził, że musi przygotować moje cycuchy na przyjscie córy i sprowokować do produkcji mleka. Przyssał mi się do prawego sutka (dość delikatnie!) i aż do dziś mnie tak boli, że szok. Jak mi Polcia się tak przyzsisie to sobie chyba będę płakać bo boli jak jasny gwint. Nawet sobie nie wyobrażałam, że tak może!
Wolałabym jutro rodzić

Widzę, że wczoraj miałaś przyjemny wieczór z mężem

Mój mi też cycuszki przygotowuje, też to boli, ale troszkę przygotować trzeba

Mam nadzieję, że nasze dzieciaczki będą delikatniejsze

I dalej mam te pasma śluzu z różowym czymś.
Puntk 6. Różowe lub czerwone znaczenie - w książce piszą, że pojawia się na ok do 24 godzin przed rozpoczęciem porodu.
Zobaczyłam to ok 8.30

Brzusio mnie pobolewa, bardziej niż wczoraj, ale w sumie dopiero co wstałam, więc może zaraz ustanie!!
Ważne, że dziś sama w domku nie jestem, jest S. i w razie co nie będę sama!! S. co prawda śpi zamiast opiekować się żoną, obok której nie będzie spał kilka dni niedługo
Boję się kurde!!
Od jutra jest świetna promocja w tesco i chciałam jechać na zakupy... Mam nadzieję, że pojadę!!

Tysiolek a Ty idź Kochana na te zakupy!! Może coś się ruszy!!

Dzisiejszy dzień w kalendarzu zapełni Sylwia

Ja poczekam ;-):-)