jola.24
Fanka BB :)
Witam
Ja tez cierpie na bezsennosc, wlasnie stwierdzilam ze musze cos zjesc i zjadlam i to nie malo
Zibaczymy kto bedzie te kg zwalal
Dziewczynki rodzace trzymam kciukasy, wracajcie szybko do nas
Witam i rowniez kciuki zaciskam:-)
Sylwia, jestesmy z toba i modlimy sie za twoje malenstwo, bedzie dobrze
Serce sie kraje na takie wiadomosci:-( malenstwo musi cierpiec od poczatku:-(
Ide moze jeszcze postaram sie zasnac a puki co u mnie w sypialni walka T z psem bo sie na lozku nie mieszcza
biedne psisko tyle wyzwisk juz uslyszalo ale chyba nie bardzo sie przejal bo spi jak zabity a ruszyc go nie da rady

Milego dnia dziewczynki
Ja tez cierpie na bezsennosc, wlasnie stwierdzilam ze musze cos zjesc i zjadlam i to nie malo

Dziewczynki rodzace trzymam kciukasy, wracajcie szybko do nas

Witam wieczornie!
Podczytuję tak Was od jakiegoś czasu i już wytrzymać nie mogę. Termin z OM mam na środę 6 stycznia, ale u mnie nie ma żadnych objawów porodu. Tyle tylko, że szyjka 1,5cm długa i przepuszcza 1 palec. No i niestety łożysko zaczęło się starzeć. A mała mnie straszy- wczoraj nie czułam ruchów i na izbie przyjęć wylądowałyśmy. Zszedł taki starszy lekarz i stwierdzil, ze meza strasze, bo tetno jest piekne. Ale ile ja sie wystraszylam, bo Julia nie reagowala ani na slodkie, ani na prysznic, ani na cieplo, drapanie, masowanie itd...Jutro ide do szpitala. Moja gin sprobuje jutro wywolac porod oksytocyna, bo chcemy razem urodzic na dyzurze. Dodatkowo Julia zapowiada sie calkiem duza ok 4 kg, wiec moja gin woli miec nade mna oko...No i jeszcze moj mąż wyjezdza w sobote o 5 rano na uczelnie a wraca w niedziele okolo 21, wiec w ogole niefart:/ nie mialabym nikogo w razie czego...Probowalam podobnie jak Wy wszystkiego, by przyspieszyc porod, ale jak szyjka dluga byla tak jest. Moja dr co prawda nie obiecala, ze uda sie wywolac akcje, ale chce miec mnie juz pod opieka w szpitalu, takze 3majcie kciuki po 10rano...Z jednej strony chol...nie sie boje,ale z drugiej juz odchodze od zmyslow codziennie, czy wszystko ok z małą... Pozdrawiamy Was cieplo.
Witam i rowniez kciuki zaciskam:-)
sms od sylwii
Mojego synusia zabierają do Łodzi, ma powiększone serduszko, módlcie się za mojego syneczka.
Kurcze tak mi ich żal, czemu takie maleństwo musi już na dzien dobry cierpieć. Dziewczyny wysyłajmy w ich stronę ciepłe mysli. To na pewno będzie wszystko dobrze tylko oby dali radę w rozłące i w tej niepewności.
Sylwia, jestesmy z toba i modlimy sie za twoje malenstwo, bedzie dobrze

Serce sie kraje na takie wiadomosci:-( malenstwo musi cierpiec od poczatku:-(
Ide moze jeszcze postaram sie zasnac a puki co u mnie w sypialni walka T z psem bo sie na lozku nie mieszcza

Milego dnia dziewczynki