reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzieki Wam dziewczyny!:-) Weszlam jeszcze na chwile chocby na moment. M je sniadanie i zaraz wyjezdzamy. Bede informowac. Ale mam strachaaa..masakraa:szok: rece mi sie trzesa ze szok i do kibelka latam od rana!!! Buziaki dla Was!

reklama
e_milcia ty sie szykuj na porodowke bo tego tesco to nie widze ze skouczami :)
Powodzenia!
Trzymam kciuki za was wszystkie ktore dzis maja ten wielki dzien!Bedzie dobrze.

Anulka przestań!! Będziesz się denerwować jak dziewczynki sobie chłopaków znajdą za kilka lat, a teraz nerwów nie trać!! :-D
A tak poważnie... Wszystko będzie dobrze!!
Trzymamy mocno kciuki!! :tak::*

Sylwia tak mi przykro ale wierzę z całego serca że wszystko będzie dobrze:tak:Trzymam mocno kciuki za was i za zdrówko małego. Ślę dużo pozytywnych fluidów. Bądźcie dzielni.
Anulka jesteście trzy więc dacie radę:-) Trzymam za Was mocno kciuki:tak:

e_milcia to na porodowke jedz tak ok. 13, a wczesniej zachacz o tesco;-):-D
a i jeszcze mi cos przyszlo do glowy, ze gdybys miala skurcze za czesto to popros kasjerke, zeby Ci na boczek odlozyla wybrane przez Ciebie rzeczy, a ze Ty wrocisz, i zaplacisz jak tylko urdzisz

anulka powodzenia:-)

Witam serdecznie!
Z pewnością Polcia na świecie, teraz kto następny :confused: Anulka pewnie ty a i widzę emilcia jednak gotowa. Oj.. będzie się dziś działo.
Czekamy też na nowe wieści od Sylwii mam nadzieję, że będą pomyślne - tyle z nas w to wierzy, że spełnić się musi.
Sel - nie odpisalaś, dlaczego tak chcesz już wygonić maluszka a masz 37 tygodni dopiero.
Czekamy tez na wieści od wszystkich czterdziestek :tak:

Witam w kolejny poniedziałek. Byłam dziś na ostatnich przedporodowych badaniach i specjalnie wracalam na piechotę żeby się choć trochę zmęczyć i muszę Wam powiedzieć, że czuję się super. Gdybym nie czuła ruchów Stacha co jakiś czas to tak jakbym nie była w ciąży. Czuje sie bez porównania lepiej niż dwa tygodnie temu więc kiedy ja będę rodzić no ??
Jak weszłam na pobranie pani zapytała mnie czy w ciąży jestem - rozbawiło mnie to. Odpowiedziałam, że tak, ale dopiero w 39 tygodniu:-)

reklama
mari_anna wyluzuj. Masz jeszcze 3 dni do terminu porodu i do tego wez pod uwage ewentualny blad obliczen.
Kazda z nas jest juz zmeczona ciaza.

Karoli4- pewnie masz rację, tylko, że mój Synek tydzień temu miał już 4 kg, i wolałabym urodzić, z tą moją wadą wzroku i niepewną cesarką to wolałabym być już po. Tym bardziej, że moja córcia urodziła się tydzień po terminie, po wywołaniu porodu, bo wcześniej nie było żadnych objawów. Jeśli i tym razem też tak będzie to mały będzie wazył z 4,5 kg.

Kaja_10 -dzisiaj mi się śniłaś, ale nie pamiętam dokładnie szczegółów.

e_milcia - byłam wczoraj w tesco, kupiłam chusteczki Pampersa Sensitive 6x63 szt. za 21,99, jest też promocja Pampersów. Choć pieluchy kupiłam w aptece Super Pharm, bo były jeszcze tańsze.

Ostatnia edycja:
Do góry