Dzieki Wam dziewczyny!:-) Weszlam jeszcze na chwile chocby na moment. M je sniadanie i zaraz wyjezdzamy. Bede informowac. Ale mam strachaaa..masakraa
rece mi sie trzesa ze szok i do kibelka latam od rana!!! Buziaki dla Was!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem dokladnie w 39 i 3 dniu dane na pasku sa bledne ale mam maly problem zeby suwaczek zmienic bo mi jakis blad wyskakuje.Sel - nie odpisalaś, dlaczego tak chcesz już wygonić maluszka a masz 37 tygodni dopiero.
No widzisz i się wyjaśniło a my tu wczoraj się wszystkie zastanawiałyśmy ;-)Jestem dokladnie w 39 i 3 dniu dane na pasku sa bledne ale mam maly problem zeby suwaczek zmienic bo mi jakis blad wyskakuje.
mari_anna wyluzuj. Masz jeszcze 3 dni do terminu porodu i do tego wez pod uwage ewentualny blad obliczen.
Kazda z nas jest juz zmeczona ciaza.