aga23
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny po długiej nieobecności.
Przez tydzień niemiałam internetu masakra taka odcieta od Was
Cały czas myślałam która urodziła, co u Was, itd itp no i wkońcu sie doczytałam. Ale jaka szczęśliwa jestem ze juz z Wami 

sylwia kciuki zaciśnięte z całej siły za Waszego syneczka i oczywiście z modlitwą na ustach. Powodzenia życzę wierzę ze wszystko bedzie dobrze.
Pumpkin , Anulka już pewnie tulicie swoje dzieciaczki w ramionach??? Czekamy na wieści
Sandraq wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
e_milcia najpierw na promocje do Tesco bo naprawde warto :-) a dopiero pózniej rodzić ja innej opcji niewidze

Kaja_10 , labamba23 powodzenia na wizycie
astrid5 trzymam kciuki abyś zdąrzyła wyleczyć to świństwo do dnia narodzin synka
dormark ja też chodze jak kaczucha
jutro pewnie bedzie gorzej bo znowu wizyta u położnej i pewnie znów bedzie naciskać na spojenie bo mały sie wysuwa z kanału rodnego a ona juz go raz wsuwała i to tak bolało ze
.
Brzucho pobolewa czasami mocno a i nawet skurcze sie zaczynają
Dziewczyny polskie piwko???? Zapraszam do mnie

Mąż we wrześniu przywiózł z PL sobie 3*4-pak i stoją pod łóżkiem jeszcze 2-paki 
Ale mi się "pijak " trafił
:-)
:-) Ale sie bardzo cieszę z tego powodu ze jest tak a nie inaczej
Do obiadu w niedziele to czasami nawet niedaje rady całego piwa wypić ;-) Myśle ze by sie z Wami podzielił 

Coś mnie brzusio rozbolało
położę sie na chwile poczytam Was jeszcze a potem biore sie za obiad i nic wiecej nie robię.
Buziaki dla Was i do pózniej papapap
Przez tydzień niemiałam internetu masakra taka odcieta od Was

sylwia kciuki zaciśnięte z całej siły za Waszego syneczka i oczywiście z modlitwą na ustach. Powodzenia życzę wierzę ze wszystko bedzie dobrze.
Pumpkin , Anulka już pewnie tulicie swoje dzieciaczki w ramionach??? Czekamy na wieści
Sandraq wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
e_milcia najpierw na promocje do Tesco bo naprawde warto :-) a dopiero pózniej rodzić ja innej opcji niewidze

Kaja_10 , labamba23 powodzenia na wizycie
astrid5 trzymam kciuki abyś zdąrzyła wyleczyć to świństwo do dnia narodzin synka
dormark ja też chodze jak kaczucha

Brzucho pobolewa czasami mocno a i nawet skurcze sie zaczynają

Dziewczyny polskie piwko???? Zapraszam do mnie

Coś mnie brzusio rozbolało

Buziaki dla Was i do pózniej papapap