reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ha! Pojawiły się jakieś króciutkie bóle jak na @ :tak::-) ale to pewnie przepowiadające.
Stwierdziłam, że nie wyciągamy małej na świat, będzie chciała to sama wyjdzie. Ale wyczekiwanie wszelkich oznak porodu wykańcza :-D

Malga, ja tez sypiam teraz do 12.00. Ale trzeba korzystać, nie? ;-)

reklama
I teraz już się boję nie na żarty!!
Mama wróciła, przyprowadziła sąsiadkę, położną emerytowaną i kazała mi jechać...
No więc jadę...
A zaraz jak na złość pewnie wszystko przejdzie!!
Aż słabo mi z tych nerwów :-(

TRZYMAJCIE KCIUKI MOCNO MOCNO MOCNO Z CAŁYCH SIŁ!! :tak:
I do zobaczenia niebawem :tak:
Może za godzinkę, dwie :-p albo za kilka dni... :-(

papa :-( :*

E-milcia- To powodzenia- trzymamy kciuki:tak:
ale znając ciebie, to zaraz tu wrócisz:-p:-D
A jak będzie bolało to pomyśl o biednym mężu i jego skurczach łydek:-p

I teraz już się boję nie na żarty!!
Mama wróciła, przyprowadziła sąsiadkę, położną emerytowaną i kazała mi jechać...
No więc jadę...
A zaraz jak na złość pewnie wszystko przejdzie!!
Aż słabo mi z tych nerwów :-(

TRZYMAJCIE KCIUKI MOCNO MOCNO MOCNO Z CAŁYCH SIŁ!! :tak:
I do zobaczenia niebawem :tak:
Może za godzinkę, dwie :-p albo za kilka dni... :-(

papa :-( :*
E_milcia, tylko się do nas odzywaj! I na Boga JEDŹ. Nie sądzę, żebyś wróciła bez Adasia. Pewnie jak wpadniesz na porodówkę, będzie już rozwarcie na 9 cm. Chyba że zrobisz hennę, to będzie na 10.;-):-D

Mnie też moja ginka wysyłała na Usg do innego lekarza, a ona na swoim usg to sprawdzała tylko jak mały rośnie i bicie serduszka:tak: tylko na ostatniej wizycie oceniała łożysko i ilość wód

andzia, i u mnie wizyty wyglądały tak samo. Ogólny obraz w gabinecie, dla spokojności, a szczegóły u specjalisty :tak:

Emilcia, Ty jesteś niemożliwa z tymi swoimi zagraniami. Ty tam rodzić jedziesz, a nie na konkurs piękności :-p:blink:
Chociaż.....moja koleżanka miała zaplanowany poród w wodzie, a do kliniki miała 35 km, to zanim pojechała, a skurcze regularne, to sobie manicure i pedicure zafundowała :tak: i może to jest sposób na poród.
Z tym, że już w wodzie nie rodziła, bo nie zdążyli nalać :-) takie miała tempo, zero nacinania, zero lewatywy - EXPRESS. No i......miss kliniki ;-)

Roxeen, a Ty faktycznie dawaj jakieś sygnały co z Tobą i Boryskiem ;-)

Pasibrzuch, a Ty gdzie zamierzasz rodzić? Bo widzę, że Ty z moich okolic.

A ja muszę się pochwalić, że się w końcu wyspałam, i tylko raz jeden w toalecie na siuisu byłam.

Paibrzuszku-Pewnie ze trzeba sie wyspac....TYLKO....ze nie wstalam na 8 rano...do GIN:( i co....mam super Gina...i mma wizyte przesuneta na 16.00.....

Oczywiscie moje kochanie jak wstawalo do pracy nie obudzilo mnie...:(

Emilcia tobie to ja juz nie uwierze dopuki nie pojedziesz:-D
Dziewczyny nie wiem o co chodzi ale chyba mi sie wody sacza:sorry2: ciagle mam wkladke mokra i nie jest to zaden sluz tylko woda, ktos mi cos doradzi?:sorry2:

reklama
ojej ojej ale tu nadprodukcja - a tylko chwilunie mnie nie było :szok:

e_milcia trzymam kciukasy żebys juz z Maleństwem do nas wróciła :) bo jak jedziesz do szpitala to nie warto już wracać z pustymi rękoma a co :-D:tak:;-)

andzia mnie za to mój M wczoraj golił i jakoś to przezyłam - to już 3 raz więc nabiera chłopak wprawe - nawet tym razem mnie nie zaciął hihih :tak: ale skupienie, mina i komentarze przy goleniu - naprawdę bezcenne !! :-)

sel ja cały czas się zastanawiam nad wypiciem tego oleju rycynowego ale czy to ma sens? jak Amelcia nie chce wyjść to myślę ze i tak nie wyjdzie -a ja już się wsumie pogodziłam że jeszcze z tydzień pewnie posiedzi :) najpóźniej do 13 stycznia bo wtedy będą mi wywoływać :tak: niech siedzi Maluda jak jej u mnie dobrze :tak:

roxeen Ty więcej tak nie rób ! odzywaj się ładnie bo my tu się odrazu denerwujemy :tak:

ja dzisiaj planuje do kina z M pójść - tak jakoś dobrze się czuje że trzeba to wykorzystać - od wczoraj czuje się jakbym nie była w ciąży - noooormalnie biegac mogę hihihih - czego oczywiście nie uskuteczniam bo bym musiała chyba pod respirator się podłączyć :) :-D

Do góry