reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzięki dziewuszki. Kaja 13 to genialna data, a do szpitala mam się niestety zgłosić rano do 10. A że mąż do pracy na 9.40, to pewnie po 8 pojedziemy:szok::no:

reklama
Yol_a, tylko spokojnie, bo jeszcze z tych nerwów urodzisz dzisiaj. Dziś jest taki dzień na rodzenie. (Tylko mnie nie bierze).
Kaja, może ja tego 13 się wysypię. ;-)Chociaż wolałabym 12.

Co znaczy wolałabym 12 -macy :wściekła/y::wściekła/y::-D a ponoć 13 jest ladna :-D:-D
Ok .. ja tam myślę, że to nawet 10 nie dotrzymasz :-)
Ale kto jest chętny na 13 pisac, przyjmuje z otwartymi ramionami :tak:

yol_a i cięcie jutro odrazu? to masz fajnie ja tę noc przed chyba wykituje :zawstydzona/y:

yol a trzymam kciuki bardzo mocno i przesyłam masę pozytywnych fluidków:tak:
macy masz zamiar wszystkie stycznióweczki przepuścić?:-DStrasznie grzeczniutka jesteś :tak:

Macy, a może Agatka chce kolejne 40 tygodni w brzuszku posiedzieć?;-):-p:-D
Yol_a oczywiście, że kciuki będziemy trzymać :tak:
Kaja ale Ci fajnie, za 9 dni już będziesz po :-)

Kaja, 12 urodził się mój synek, 12 braliśmy ślub, więc 12 może się urodzić nasza córeczka. Chociaż ja do tej pory to chyba zwariuję. Będę myła lodówki i podłogi wszystkim sąsiadom:baffled:

Morka, ja bardzo układna jestem.:-p

Kacha!!! Żarty sobie ze mnie stroisz czy co?:wściekła/y: Ja już ledwo dyszę na zakrętach.

Kaja niestety cięcie dopiero w środę i nie wiem o której, tak, że i noc cała i dzień cały

edit Dzięki dziewczynki za dobre słowo:)

cały czas mysle o Sylwi i jej synku, na pewno będzie wszystko ok, ale co sie nadenerwuje to tylko możemy sobie wyobrazić.

mam królową wśród zgag, już próbowałam wszystkiego, najadłam sie czosnku i to pewnie dlatego:zawstydzona/y:
u mnie czopa, odchodzących wód, skurczy brak. nie czuje sie jakbym byla w ciazy nic a nic, jeszcze powinnam okresu dostac do tego;-)
już sie nie mogę doczekać dzieciątka jak nie wiem co:tak:

macy - w takim razie masz 12 absolutnie usprawiedliwoną, tylko wątpie czy ty dotrwasz jednak
yol_a matko... to ja mam dzień przed się zgłosić około 17.00 , bidulko - pisz do nas jak będziesz tam się męczyć samotnie.

reklama
Anulka!!! miała dać znać co z dziewczynkami. Gośka_k23 znaku życia nie daje, miała dzisiaj chyba wizytę. Może ją zatrzymali w szpitalu? E_milcia się pewnie odezwie, Roxeen też miała pojechać do szpitala.
Nadrobię jak się ogarnę ...

Anulka się do mnie nie odezwała :no:

Ja po wizycie i mała nie ma kompletnie zamiaru się urodzić :baffled::sorry2:rozwarcia takie jak było 2 tygodnie temu 0,5 cm :baffled:
jutro idę na przepływy i płacę chyba 150zł bo cos zauważyłam że piszecie ( w 1 ciąży miałam za darmo bo akurat leżałam w szpitalu ) no i dziś 200zł i za tydzień znowu ktg a za 2 wizyta czyli 18 stycznia i jak nadal będę w 2 paku to 20 stycz. na wywołanie :baffled:

i po co ja tyle zasuwam w chacie po kolanach :wściekła/y:;-)

jutro zobaczymy czy wszystko ok i mogę dalej sobie chodzić w ciąży czy od razu mnie wyślę do szpitala

a liczyłam że coś szybciej się rozkręci ale gin powiedział ze jak dalej mała nie zejdzie niżej to dotrwam do następnej wizyty :baffled: no i mogłabym już urodzić bo mała tylko sobie rośnie i rośnie i przyjdzie mi rodzić większe dziecko a w pełni już gotowa do urodzenia

Nadal trzymam kciuki za małego Sylwi !!! Sylwia trzymaj się

Do góry