reklama
Kaja_10
Fanka BB :)
Co znaczy wolałabym 12 -macy 

a ponoć 13 jest ladna 

Ok .. ja tam myślę, że to nawet 10 nie dotrzymasz :-)
Ale kto jest chętny na 13 pisac, przyjmuje z otwartymi ramionami
yol_a i cięcie jutro odrazu? to masz fajnie ja tę noc przed chyba wykituje

a ponoć 13 jest ladna 

Ok .. ja tam myślę, że to nawet 10 nie dotrzymasz :-)
Ale kto jest chętny na 13 pisac, przyjmuje z otwartymi ramionami

yol_a i cięcie jutro odrazu? to masz fajnie ja tę noc przed chyba wykituje

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Macy, a może Agatka chce kolejne 40 tygodni w brzuszku posiedzieć?;-)

Yol_a oczywiście, że kciuki będziemy trzymać
Kaja ale Ci fajnie, za 9 dni już będziesz po :-)

Yol_a oczywiście, że kciuki będziemy trzymać

Kaja ale Ci fajnie, za 9 dni już będziesz po :-)
macy
Fanka BB :)
Kaja, 12 urodził się mój synek, 12 braliśmy ślub, więc 12 może się urodzić nasza córeczka. Chociaż ja do tej pory to chyba zwariuję. Będę myła lodówki i podłogi wszystkim sąsiadom
Morka, ja bardzo układna jestem.
Kacha!!! Żarty sobie ze mnie stroisz czy co?
Ja już ledwo dyszę na zakrętach.

Morka, ja bardzo układna jestem.

Kacha!!! Żarty sobie ze mnie stroisz czy co?
Ja już ledwo dyszę na zakrętach.cały czas mysle o Sylwi i jej synku, na pewno będzie wszystko ok, ale co sie nadenerwuje to tylko możemy sobie wyobrazić.
mam królową wśród zgag, już próbowałam wszystkiego, najadłam sie czosnku i to pewnie dlatego
u mnie czopa, odchodzących wód, skurczy brak. nie czuje sie jakbym byla w ciazy nic a nic, jeszcze powinnam okresu dostac do tego;-)
już sie nie mogę doczekać dzieciątka jak nie wiem co
mam królową wśród zgag, już próbowałam wszystkiego, najadłam sie czosnku i to pewnie dlatego

u mnie czopa, odchodzących wód, skurczy brak. nie czuje sie jakbym byla w ciazy nic a nic, jeszcze powinnam okresu dostac do tego;-)
już sie nie mogę doczekać dzieciątka jak nie wiem co

reklama
Nadrobię jak się ogarnę ...Anulka!!! miała dać znać co z dziewczynkami. Gośka_k23 znaku życia nie daje, miała dzisiaj chyba wizytę. Może ją zatrzymali w szpitalu? E_milcia się pewnie odezwie, Roxeen też miała pojechać do szpitala.
Anulka się do mnie nie odezwała

Ja po wizycie i mała nie ma kompletnie zamiaru się urodzić

rozwarcia takie jak było 2 tygodnie temu 0,5 cm
jutro idę na przepływy i płacę chyba 150zł bo cos zauważyłam że piszecie ( w 1 ciąży miałam za darmo bo akurat leżałam w szpitalu ) no i dziś 200zł i za tydzień znowu ktg a za 2 wizyta czyli 18 stycznia i jak nadal będę w 2 paku to 20 stycz. na wywołanie

i po co ja tyle zasuwam w chacie po kolanach
;-)jutro zobaczymy czy wszystko ok i mogę dalej sobie chodzić w ciąży czy od razu mnie wyślę do szpitala
a liczyłam że coś szybciej się rozkręci ale gin powiedział ze jak dalej mała nie zejdzie niżej to dotrwam do następnej wizyty
no i mogłabym już urodzić bo mała tylko sobie rośnie i rośnie i przyjdzie mi rodzić większe dziecko a w pełni już gotowa do urodzenia Nadal trzymam kciuki za małego Sylwi !!! Sylwia trzymaj się