reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Agbar, a Ty myślisz, że akurat w terminie urodzisz? Mi się z synkiem udało, a z córeczką nie wychodzi. Dziś właśnie termin mija.:-( Jestem przeterminowana. Jak pasztet.:-(

Eee nie moge urodzic w terminie...moge chwilke po....ni mom czasu od teraz do piatku rano:-DPapierkowych spraw dwie tony do zalatwienia:-)

Skurcze sie uspokoily,raz na jakis czas jedynie jakis przypomina mi ze mam odcinek krzyzowo-ledzwiowy kregoslupa...

Ja wpadlam powiedziec dobranoc i ide lezakowac:tak:
Czekam z niecierpliwoscia na kolejnego dzidziulka ale to juz pewnie jutro:-)

Kaja 13-ego powiadasz?? Nie wiem dlaczego ale cos mam przeczucie ze bedzie wczesniej, jeszcze przede mna:tak:

Dziewczyny rodzace- kciuki mam nadal zacisniete;-)

Spokojnej nocki ciezaroweczki, zeby nie powiedziec tiroweczki:-D :-D (w dobrym tego slowa znaczeniu oczywiscie:-p)

Po zastanowieniu stwierdzam,ze raczej dyskomfort bo nie lubie jak mnie boli;-):-D

Mysle,ze jednak bede wiedziala,ze to TE bole....jeszcze mam czas...prawie dwa dni;-)...jeszcze w srode mam termin u mojej ginki....Eeee tam...lepiej sie herbatki napije:-)
A pewnie napij sie herbatki, skurcze o które chodzi pierońsko bolą więc nie sposób ich przeoczyć:tak:

Kaja, dobrze, że doktorek ustawiony. To mówisz 13 rodzisz. Wspaniale:-)
Labamba, chyba jak młoda bogini.:tak:
Agbar, a Ty myślisz, że akurat w terminie urodzisz? Mi się z synkiem udało, a z córeczką nie wychodzi. Dziś właśnie termin mija.:-( Jestem przeterminowana. Jak pasztet.:-(
Już nie jak bogini, znowu się nażarłam i jestem pełna:-p

yol_a a ty jutro popołudniu idziesz tak? to jeszcze rano sie odezwiesz..:tak:
Karoli - ja myślę podobnie, że sylwia jakby wiedziała na 100% by napisala albo jakby chciała, Myślę, że w srode jak wróci do domu to też sama napisze nam na BB dokładnie.
Tak temin przyjścia na świat Tymka wyznaczony, dodam, że to termin labamby i bardzo proszę go dorzymac abym nie była sam :tak:
Ja po cichu mam nadzieję, że do niego nie dotrwam;-) Ale to rzeczywiście piękna data:-)
Co do Sylwii, to też myślę że nie ma sensu wypytywać, podejrzewam że może nie znać dokładnej nazwy, sama na pewno jest roztrzęsiona, strasznie Jej współczuję:-(
Gosia gratuluję udanej wizyty, choć wiem że czekamy na wiadomości w stylu rozwarcie na 5cm, połowa za panią;-)

witacjie;)

biedna sylwia-:-:)-:)-( ciagle o niej mysle jak wy...ehehehe Zorbia maleu operacje i bedzie.,,,oki.,,,MUSI BYC!!!:tak::tak::tak:

A u mnie bylma u Gnia...i co Dupa:wściekła/y:....rozwarcie 1 cm...oznak porodu nie widac:no::no: a skurcze moga byc przepowiadacze...i tak mam czekac az ma corka wyjdzie na swita....

ide sie okapac pa;) do jutra;)

Witam wieczornie ja ju mowie dobranoc.
Malaga -wita w klubie ja tez mam czekac i czekam
Nicol zasnela wiec ja tez sie klade do uslyszenia jutro.

hej dziewczyny

melduje ze zyje i jestesmy juz w domku. dzis nas wypisali.:tak: mam slicznaego skarba Violke, 52cm i 3220kg, 10pkt.
Poród masakra ale teraz juz nie mysle o tym. Mala jest gzreczna jak aniolek. Musimy sie troszke ogarnac, jutro postaram sie wzrucic fotki bo pordu to wam opisywac ie bede (nie chce straszyc).

hej dziewczyny

melduje ze zyje i jestesmy juz w domku. dzis nas wypisali.:tak: mam slicznaego skarba Violke, 52cm i 3220kg, 10pkt.
Poród masakra ale teraz juz nie mysle o tym. Mala jest gzreczna jak aniolek. Musimy sie troszke ogarnac, jutro postaram sie wzrucic fotki bo pordu to wam opisywac ie bede (nie chce straszyc).

Witaj Beti! Masz rację nie pisz, ale jak czytałam sms, to mi bardzo mój poród przypominało. Ale na pewno satysfakcja ogromna nieprawdaż?:tak: jeszcze raz gratuluję córci

reklama
Obowiązkiem każdej foruowiczki BB jest opisac swoj poród :-D:-D Oczywiście pół żartem to piszę, zrobisz jak uważasz i jak sama ochłoniesz. Zawsze to można ubrać w ładne słowa - myślę, że każda tu wie, że różnie może być.
Ja np opisy każdej CC nawet tej z okropnymi cierpieniami po i w trakcie (bo czasem tak bywa) czytam z ochotą. No tak mam :tak:opisy SN mnie nie emocjonują bo przeżyłam więc wiem z czym się to je.
Gratuluję, że jesteście już w domku Beti
agbar - faktycznie ty narazie rodzic nie możesz ;-)
jola - że ja nie dotrwam :confused::baffled: palcem nie ruszę do 12, - chyba, że na klawiaturze - będę nadprodukowac tu, że szok ale dotrwam :tak:

Do góry