reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
matko święta nie było mnie dwie godziny i szalejecie!:-D
ja też chcę ja też!:-Dzabierzcie mnie ze sobą!!!!:-D
zjadłam juz dwie galaretki, obrobiłam pracę m, zrobiłam zupkę , umyłam głowę, byłam z psem, a jutro się chyba zabieram za pączki - normalnie chyba upiekę pączki:sorry2:
idę doprawić zupkę:-D

Witamy spowrotem:-)
Ja dzisiaj koszmarnie się czuję, ale nie myślcie że rodzę nic z tych rzeczy:zawstydzona/y: Głowa mnie boli i tylko bym spała:no: Wyprawiłam mamę z Szymem na spacer wiec mam chwilkę spokoju:happy2:

A ty mi sie dzis snilas kolezanko,stalas nade mna w takich profesorskich okularkach,machalas kijkiem czy jakas linijka i upominalas zebym kolejki nie blokowala:szok::-D:-D

lilka jak waga w normie!!:szok::szok::szok: to jest prawie 5 KILO!!!! stanardwe 3.5 kg a 5 kg przez sn to ja naprawde chyle czola:-);-):szok:

Tez chyle czola...matko jedyna...co za wymiary...Ciekawe ile ubranek ma do odlozenia hihi;-):-D

:-)
lilka jak waga w normie!!:szok::szok::szok: to jest prawie 5 KILO!!!! stanardwe 3.5 kg a 5 kg przez sn to ja naprawde chyle czola:-);-):szok:
o fuck!! ja chyba z tego zaaferowania takim nagłym wysypem przeczytałam 4122 a nie 4922. nooooo norma to nie jest - przepraszam.
Dżizas 5 kilosów ?? to było cc prawda ?? SN to chyba nie możliwe
matko 5 kilo:szok::szok:
wyróżnia się na pewno wśrod innych noworodków, dzielna Wronek

Jej, ale dzisiaj wysyp!:szok:
Dziewczyny, ale jesteście - teraz mam ochotę na pączka, JUŻ i TERAZ! A M wraca dopiero przed 16.00... będę musiała pocieszyć się bigosem.

reklama
Do góry