Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie, waga jeszcze w normie ale wzrost imponujący:-)Kaja a co z yol_a cos przeoczylam??
A dla wronek to sie dodatkowe brawa naleza za takie wymiary i wageOna wydawala mi sie dosc drobna
![]()
dokładnie, waga jeszcze w normie ale wzrost imponujący:-)
Kaja a co z yol_a cos przeoczylam??
A dla wronek to sie dodatkowe brawa naleza za takie wymiary i wageOna wydawala mi sie dosc drobna
![]()
Witamy spowrotem:-)
Ja dzisiaj koszmarnie się czuję, ale nie myślcie że rodzę nic z tych rzeczyGłowa mnie boli i tylko bym spała
Wyprawiłam mamę z Szymem na spacer wiec mam chwilkę spokoju
![]()
lilka jak waga w normie!!to jest prawie 5 KILO!!!! stanardwe 3.5 kg a 5 kg przez sn to ja naprawde chyle czola:-);-)
![]()
o fuck!! ja chyba z tego zaaferowania takim nagłym wysypem przeczytałam 4122 a nie 4922. nooooo norma to nie jest - przepraszam.lilka jak waga w normie!!to jest prawie 5 KILO!!!! stanardwe 3.5 kg a 5 kg przez sn to ja naprawde chyle czola:-);-)
![]()