Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurka, dziewczyny, chyba mi się ta pełnia udzieliła, buu...
Położyłam się na chwilke i słysze chlup, patrze i mokra plamarano też było takie małe chlup, ale to był śluz, a teraz chyba wody się sączą, bo żadkie. Napewno to nie siusiu
czy ja może panikuje?
Ja jeszcze nie chce, ja się boje . Jeszcze skrczy nie mamkoło 19 mój wraca z pracy, mam nadzieje, że zdąży dojechać do domu
![]()
morka z checia cie przepuszcze![]()
a czy wody moga sie tak saczyc po troche![]()
Mogą się sączyć.morka z checia cie przepuszcze![]()
a czy wody moga sie tak saczyc po troche![]()
no nie ma co ! macy nas ( a zwłaszcza mnie ;-)) porobiła hehehehe i teraz zostałam tylko ja przeterminowana brrryyyy
ciekawe kiedy pojechała - niezła niespodzianka !!
ja własnie wróciłam z KTG z serduszkiemw szystko oki - a woeczórkiem koło 20 jade na swoja porodówkę na oględziny podwozia czy coś tams ię dzieje czy się nie dzieje bo juz mam stresika.....
DOBRZE ŻE JAKIES POZYTYWNE WIEŚCI ZE STRONY SYLWI !!! oby było wszystko dobrze z Małym !
hehe a tu z tych wrażeń widze jedna wcina poczką, druga całą czekolade inna kawuch połyka to ja też nie będe gorsza i wcinam rurki z czekoladą hehehe - mi tam i tak już nic nie zaszkodzia zawsze to troszku humorek poprawi
ide na chwile poleżec i wszystko poukładac sobie w głowie kto co jak i kiedy urodził hihi bo naprawde jestem zagubiona - takiego czegos to się nie spodziewałam - może faktycznie dzisiaj jakaś pełnia była hihihi :-)