reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Kurka, dziewczyny, chyba mi się ta pełnia udzieliła, buu...

Położyłam się na chwilke i słysze chlup, patrze i mokra plama:shocked2::shocked2::shocked2: rano też było takie małe chlup, ale to był śluz, a teraz chyba wody się sączą, bo żadkie. Napewno to nie siusiu:confused: czy ja może panikuje?
Ja jeszcze nie chce, ja się boje . Jeszcze skrczy nie mam:shocked2: koło 19 mój wraca z pracy, mam nadzieje, że zdąży dojechać do domu:confused:

O kurcze, nieźle a leci ci cały czas teraz??
:nerd:

Nie no jak tak dalej pójdzie to ja się na bank przeterminuje i ooo.. mi nic nie leci pana C też nie widać i dupa
:-:)szok:

Jak jestem w pozycji pionowej to nic nie leci. Tylko jak się położyłam to było takie jednorazowe chlupnięcie. Położe się jak mój wróci z pracy, bo teraz jestem sama w domu i boje się eksperymentować

Trzeba powiadomić lutowki, że koło 20 stycznia mogą spokojnie na konto lutego rodzic, możemy przyspieszyć powitanie lutego bo tu juz i tak będzie pozamiatane :-D
andzia.... jeszcze ty? ;-)
ale paula przestała rodzić to już też coś.. ;-)

No co dziewczyny macie racje ze juz czas na mnie ale co mam zrobic jak sie zaparl uparciuch:wściekła/y:

no nie ma co ! macy nas ( a zwłaszcza mnie ;-)) porobiła hehehehe i teraz zostałam tylko ja przeterminowana brrryyyy :wściekła/y:
ciekawe kiedy pojechała - niezła niespodzianka !! :tak:

ja własnie wróciłam z KTG z serduszkiemw szystko oki - a woeczórkiem koło 20 jade na swoja porodówkę na oględziny podwozia czy coś tams ię dzieje czy się nie dzieje bo juz mam stresika.....

DOBRZE ŻE JAKIES POZYTYWNE WIEŚCI ZE STRONY SYLWI !!! oby było wszystko dobrze z Małym ! :tak:

hehe a tu z tych wrażeń widze jedna wcina poczką, druga całą czekolade inna kawuch połyka to ja też nie będe gorsza i wcinam rurki z czekoladą hehehe - mi tam i tak już nic nie zaszkodzi :-D a zawsze to troszku humorek poprawi :tak:

ide na chwile poleżec i wszystko poukładac sobie w głowie kto co jak i kiedy urodził hihi bo naprawde jestem zagubiona - takiego czegos to się nie spodziewałam - może faktycznie dzisiaj jakaś pełnia była hihihi :-)

Nie tylko ty przeterminowana, u ciebie to pikus a u mnie? wstyd, wiosna nas zastanie:no:
Ja juz dziewczyny nie patrze czy cos mi sie saczy czy nie, czy boli czy nie bo to nic nie daje, jutro do lekarza i czuje ze na weekend mnie do szpitala wezma ale jutro sie okaze, chyba ze moje dziecie mi niespodzianke jeszcze w nocy zrobi ale juz nie wierze:no:

Kaja, a co , udzielił mi się nastrój

Karoli, no musze pomarudzić, jak to baba w ciąży:-p:-D dziś za duży tłok tutaj:-D

Niewierze w to co pisze, ale w takim razie to ja chce żeby złapały mnie jakieś skurcze,. Bo jak się wody sączą, to chyba wypadałoby rodzić:-p:confused: pod warunkiem, że to są wody? a bez skurczy to ja nie ide na żadną porodówke. Strajk!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry