reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

kochan wszytsko zaczelo sie od bardzo wysokiej goraczki ok 40 st:szok: potem ok 38-39 wsumie goraczkowal przed 4 dni.Poza tym bardzo marudzil,plakal i stopniowo tracil apetyt.Nie chcial w ogole otwierac buzi.Potem nie chcial jesc kompletnie nic:no:a pil tylko ze smoczka bo z niekapka za bardzo bolalo...a i tak jak wkladam butelke do buzi to sobie zabkami mniej wiecej ukladam jak bedzie mu sie najlepiej pilo....i jadl po troszu mleczka codziennie.Tragiczne nocki,czeste pobudki i ryk nie z tej ziemi...i tylko raczki i mama i mama....ogolnie byl rozdrazniony i niespokojny...a jak jest u Was?moze o czyms zapomnialam:confused:
a mial jakies krostki w buzi?

reklama
Witam :happy2:
Dużo zdrówka dla Alexa !!!
Pada śnieg,ale może uda się dzisiaj wyjść na chwilkę na podwórko. Chyba czas na kawkę, zawsze zrobię, a potem piję zimną bo czymś się zajmę i zapomnę :-D.

Witajcie kochane,
u nas nocka niezbyt ciekawa, więc ledwo na oczy patrzę.
A do tego jakaś rozdrażniona jestem, więc od rana mężowemu się dostało.

wlasnie...czerwone dziasla...ktore wskazywaly na zabkowanie..ale przy zapaleniu wlasnie tak jest i czerwony jezyk i mial taka biala powloczke na jezyczku w jednym miejscu.taka otoczka,nie krostka.i wlasnie brzydki zapach ropy z buzi
ojej całe szczęście że to dziadostwo rozpoznane i Aleks poczuł ulgę po lekarstwach... bidulek...A Ty Pyciol to masz w zęby ode mnie !!!!! tak nas tutaj lekceważyć!!!! tak o nas zapomnieć!!! ja już nawet nie pamiętam jak Ty kobieto wyglądasz!!!!!!!!:baffled::confused::cool2:

Ja wczoraj wróciłam ze Szklarskiej - było cudnie. I mimo że tylko dwa razy byłam na nartach to do dziś czuję łydki :-D Moja mama zajmowała się Jasiem i mogłam trochę odpocząć. Kochana jest ta moja mamcia :-)
A dziś jeszcze mój M. zabrał mnie do kina - cholernie zmarzłam bo chyba ktoś klimy zapomniał wyłączyć i znalazłam kluczyki do Audi - :tak:ale oddałam obsłudze kina - może ktoś szuka :-p
Byliśmy na "Parnassus" ale sama nie wiem czy mi się podobał :sorry2:
Mam zamiar zmolestowac mojego męża żeby iść na Avatar - była któraś z Was?
Ja teraz szaleję bo umówiłam się ze starszą córką mojego M. że będzie się czasem zajmowała Jasiem a ja jej zapłace. Jak mam płacić opiekunce to wole jej.
I chyba zacznę chodzić na aerobik w soboty. Na Fat Burner :-D
ale Ci dobrze ;-)
hej hej ;-)
zdrówka dla Alexa!!!!!
Agaciu ja ostatnio oglądałam "raj dla par" super komedia:-D
Raj dla par / Couples Retreat (2009) - Film - FILMWEB.pl
nie pamiętam co miałam jeszcze napisać :baffled: a Agatkas jak tam się żyje na wychowawczym hihi luzik co????;-)
No wiesz mam jedno a drugiego nie da się .... hmmm no wiesz :sorry2::zawstydzona/y:

Witam witam
Saneczki do nas dzisiaj dotarły :tak:
Około 14 idziemy na szczepienie, zobaczymy jak to mój złośnik zniesie :zawstydzona/y:
Snieżek u nas pada ale nie oprzemy się wyprawie sanoczkowej, wskoczymy na saneczki jak pójdziemy na szczepienie, zobaczymy czy wybredzie mojej małej się spodoba.
Nocka nawet fajna, zasnął o 20, obudził si na mleczko o 5:30 i pospaliśmy do 8:00.
Teraz pije kawkę, ale coś mnie muli :sorry2:
Bałagan mam w domu, że hej i prasowania, że głowa boli, ale sru tam. :-D
Acha no i mały spi ... to chyba w szystko.
Aaaaaa - tatuś w pracy :-D:-D:-D

no co Ty!!!! ja to drugie co zaczyna się na N.:-D mam z tego co ci podałam;-)i dostępne to było już w NOwy rok!! a teraz sprawdziłam i mam jeszcze jedne dostępne więc mam dwie wersje;-);-):-):sorry2:
No nie żartuj , ja teraz jeszcze sprawdziłam i nie ma.
Hmmm tygrysku a masz go podzielonego, czy w tednej płycie ?

reklama
Do góry