reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam się i ja kochane po wizycie niestety jestem załamana. Wyszło mi podczas wizyty niepokojące wysokie ciśnienie niestety dostałam skierowanie do szpitala. Gin podejrzewa zatrucie ciążowe ale żeby wykluczyć muszę się jeszcze dziś pojawić na IP tam porobią mi badania. A po badaniu u gin niby jest ok, wszystko przygotowuje się do porodu. Szyjka jeszcze w miarę długa ale otwarta na 2cm. Bolą mnie strasznie plecy i kłuję podbrzuszę .Jak się nie bałam tak teraz się boję cholernie. Ale jestem dobrej myśłi że wszystko jest oki. Mały się wypina i szleje. Zaraz będziemy jechać więc żegnam Się z Wami trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Witam się i ja kochane po wizycie niestety jestem załamana. Wyszło mi podczas wizyty niepokojące wysokie ciśnienie niestety dostałam skierowanie do szpitala. Gin podejrzewa zatrucie ciążowe ale żeby wykluczyć muszę się jeszcze dziś pojawić na IP tam porobią mi badania. A po badaniu u gin niby jest ok, wszystko przygotowuje się do porodu. Szyjka jeszcze w miarę długa ale otwarta na 2cm. Bolą mnie strasznie plecy i kłuję podbrzuszę .Jak się nie bałam tak teraz się boję cholernie. Ale jestem dobrej myśłi że wszystko jest oki. Mały się wypina i szleje. Zaraz będziemy jechać więc żegnam Się z Wami trzymajcie kciuki.

Trzymamy kciuki, jak będziesz mogła to daj znać co i jak.

A gdzie dzisiaj wszystkie wywiało? Cicho wszędzie, głucho wszędzie ;-)

czesc dziewczyny
mam pytanko, dzisiaj w nocy mialam straszna kolke z boku ciala
czy miala ktoras z Was ostatnio??
Miewam tak raz na jakiś czas, faktycznie ból można porównać do kolki, ale jest silniejszy i bardziej przeszywający. Złapało mnie tak ostatnio po KTG jak sie musiałam z leżanki podnieść. Zdarza mi się tyak również w nocy. Wydawało mi się do tej pory, że to jajnik, ale może to faktycznie silna kolka.

Czesc Dziewczyny. Nie nadrabiam, nawet nie probuje, prosze o pokute i rozgrzeszenie. Mala w zasadzie ciagle nam krzyczy. Nie wiem, czy mam za malo mleka czy po prostu ma charakterek dziewczyna. Spalam z dwie godziny. Chodze na rzesach, a jeszcze czuje sie obolala po porodzie. Pozdrawiam Was wszystkie i dziekuje za milutkie komentarze i gratulacje.

kciuki aby było wszystko dobrze:tak:
Miewam tak raz na jakiś czas, faktycznie ból można porównać do kolki, ale jest silniejszy i bardziej przeszywający. Złapało mnie tak ostatnio po KTG jak sie musiałam z leżanki podnieść. Zdarza mi się tyak również w nocy. Wydawało mi się do tej pory, że to jajnik, ale może to faktycznie silna kolka.
to sa wiązadła:tak:tak więc spokojnie też tak miałam jak szybko wstałam lub jak np.mówisz ze wstałaś z leżacej pozycji u gina bo jak dłużej tak właśnie leżałam i nagle wstałam to właśnie tak reaguje to:tak:

Czesc Dziewczyny. Nie nadrabiam, nawet nie probuje, prosze o pokute i rozgrzeszenie. Mala w zasadzie ciagle nam krzyczy. Nie wiem, czy mam za malo mleka czy po prostu ma charakterek dziewczyna. Spalam z dwie godziny. Chodze na rzesach, a jeszcze czuje sie obolala po porodzie. Pozdrawiam Was wszystkie i dziekuje za milutkie komentarze i gratulacje.

macy w twoim wypadku nie chodzi o mało mleka na pewno - stawiam na charakterek :-):tak: trzymaj się ściany i dasz radę... ściskam

Patrysia dzięki - mam jasność. Tak spoglądam na Twój suwaczek i przypomina mi sie jak sie chciałaś na święta do szpitala kłaść, a tu proszę - jutro zaczynamy 40 tydzień :)

Dziewczyny, ja to juz nigdzie wychodzic nie moge:szok::szok: bo bez kibelka to jak bez reki. Albo nocnik bede z soba zabierala. Gdyby nie bar otwarty przy parkingu to bym sie zsikala na ulicy:szok::baffled::szok::baffled:
mialam wrazenie, ze nie dam rady utrzymac siczku:szok::szok::szok:

a ja wcinam upragnione pączki:-D:-D:-Dwłasnej roboty:-D:-D:-Djestem w niebie:-D:-D:-D
Dorcia, gratulacje.
Dawaj foty to oczeta naciesze:-) bo sama bym zrobila takiego paczka, ale to raczej przekracza moje zdolnosci kulinarne.

Hej, to my! Nadal w szpitalu ale mamy sie ok. Czekam na nawal bo mam malo mleczka i musza ja dokarmiac :( Wychodzimy pojutrze

Pumpkin super, ze sie odezwalas.

agbar witamy z powrotem:-);-)

reklama
Do góry