reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

DZIEWCZYNY jestem powizycie!!!! szyjka "krótka i.. rozwarcie na opuszek" :-D Mały- bez zastrzeżeń, a waży ok 3kg :-D Ginka mówi że powinnyśmy się za 2 tygodnie jeszcze zobaczyć, ale potem może być wesoło :-D jeeeeny ale się cieszę:-):-)
A słynnego Pana Czopa to wg niej już nie mam ;-) Małymi glutkami wylatywał od paru dni ;-)
I też mi mówiła, że po dzisiejszym badaniu mogę mieć śluzik podbarwiony różowo:tak:

reklama
Ja nie biore.
W ogole jak przeczytalam na wyprawce w co Wy chcecie maluchy na wyjscie ubierac to sie przerazilam, bo ja planowalam body, na to pajaca lub spiocha (nie wiem tez jaka tutaj roznica, wiec jak zwal tak zwal), ew. jakas bluze i na to kombinezon.
Ale pozniej mnie ocknelo, ze w PL jest -15, a u mnie +10, wiec juz mi przerazanie przeszlo :-);-)

ivi eeech zazdroszcze tez bym chciala takie dobre wiesci uslyszec:-) u mnie Pan Czop nie chce sie ze mna rozstac a rozwarcia i skroconej szyjki ani widu ani slychu... W poniedzialek mialam wizyte i mi lekarz na dowidzenia powiedzial "do zobaczenia za 2 tyg bo raczej napewno sie spotkamy". To mnie pocieszyl:-)

paulinaa powodzenia!!! trzymam kciuki!!

Patrysia dzięki - mam jasność. Tak spoglądam na Twój suwaczek i przypomina mi sie jak sie chciałaś na święta do szpitala kłaść, a tu proszę - jutro zaczynamy 40 tydzień :)
hehe no racja co mnie baaaardzo cieszy że dotrwałam no ale już mógłby synuś wyjść:-p
Dziewczyny, a tak z innej beczki - bierzecie do szpitala smoczki?
ja biore ;-)ale(nie wiem jak u was ale u mnie tak)trzeba chować te smoczki bo jak położne widzą a trafi się właśnie taka niefajna to ma głupie gatki a włozyłam synkowi bo wtedy tak spokojnie spał a ja mogłam wkońcu iść zjeść do stołówki obiadek i wtedy odrazu wyjmowałam tylko na ten moment czy zjeśc czy się wykąpać bo czasami dzieciaczki to uparciuszki i niedadzą tak mamusi:-p

Ja nie biore.
W ogole jak przeczytalam na wyprawce w co Wy chcecie maluchy na wyjscie ubierac to sie przerazilam, bo ja planowalam body, na to pajaca lub spiocha (nie wiem tez jaka tutaj roznica, wiec jak zwal tak zwal), ew. jakas bluze i na to kombinezon.
Ale pozniej mnie ocknelo, ze w PL jest -15, a u mnie +10, wiec juz mi przerazanie przeszlo :-);-)

no właśnie :-D zwłaszcza, że my dzidziolka w wózek i do domu, bo piechotą wracamy.

Nie mogę się już doczekać jutrzejszej wizyty...

no właśnie :-D zwłaszcza, że my dzidziolka w wózek i do domu, bo piechotą wracamy.

Nie mogę się już doczekać jutrzejszej wizyty...
pieszo:confused:a nie za szybko na takie spacerki lepiej zacząć jak skonczy te 2 tygodnie od werandowania i potem spacerki ale tak odrazu ze szpitala hmm:confused:ps na która masz?

Witam, nikt dziś nie urodził???:szok: Lenicie się baby!:wściekła/y:
U mnie cisza , mój M podejrzewa ze moze ja mam ciaze urojoną:baffled:
Lecę do kuchni bo właśnie przywiózł mi kopytka z sosikiem z baru, mniam;-):-D

pieszo:confused:a nie za szybko na takie spacerki lepiej zacząć jak skonczy te 2 tygodnie od werandowania i potem spacerki ale tak odrazu ze szpitala hmm:confused:ps na która masz?

Ze szpitala mamy jakieś 100m, wystarczy przejść prze ulicę, więc nie ma sensu brać taksy :-) 5 min. i jesteśmy w domu ;-)

a lekarza mam tak na 16.00, u niej nie ma zapisów, tylko jak się przyjdzie.

czytam sobie własnie ciąże na wesoło i chichram się na całego :-D trzeba się dobrze nastawić do porodu ;-)

reklama

nam polozna w szkole rodzenia powiedziala, ze mozna wychodzic od razu z dzieckiem, tym bardziej, ze pierwsze wyjscie dziecka jest ze szpitala i chcac nie chcac juz ma stycznosc ze swiezym powietrzem.

Ze szpitala mamy jakieś 100m, wystarczy przejść prze ulicę, więc nie ma sensu brać taksy :-) 5 min. i jesteśmy w domu ;-)

a lekarza mam tak na 16.00, u niej nie ma zapisów, tylko jak się przyjdzie.

czytam sobie własnie ciąże na wesoło i chichram się na całego :-D trzeba się dobrze nastawić do porodu ;-)

Pasibrzuch daj linka do tej ciazy, bo sobie nie zachowalam:-)

A ja dzis bede jadla PAROWKI z ketchupem:-D:-D

Do góry