reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja wiem że ja tutaj często nudzę ale wiesz nie mogę tak w domku już tyle porozmawiać bo widzę że też się martwią i smucą i nie rozumieją moich ddołków. Ale odkąd z Wami piszę to już jest ok. Nawet mój M to zauważył i mam i siostry.
chociaż smęcę tu u was ale już nie będę obiecuję. I pomysleć, że ja optymistką zawsze byłam:-D:-D
no i to mi sie podoba!!!!!!:tak::tak:

No nie pogniewałabym sie na wrzesień 2010, ale cos mi się wydaje, że raczej bez szans. Zobaczymy jutro ma przyczłapać @. Ale fajnie by było wszyscy z jednego miesiąca
jutro testujesz czy jeszcze wstrzymujesz sie??

reklama
No nie pogniewałabym sie na wrzesień 2010, ale cos mi się wydaje, że raczej bez szans. Zobaczymy jutro ma przyczłapać @. Ale fajnie by było wszyscy z jednego miesiąca
To moja sąsiadka emerytka tak ma 4 dzieci z lutego:-D To ci dopiero taki krótki miesiąc żaden dzień się nie powtarza.

Dzięki dziewczynki;-)Oby było tak jak mówicie;-):tak::tak::-):-)
Ktoś pytał o krwawienie przy luteinie, ja mam dopochwową i przed terminem miesiączki mi się to nie zdażyło potem jak byłam w pierwszej ciąży w 9 tyg. miałam plamienie, ale włąsnie na to dają luteinę, bo w razie niedoczynności ciałka żółtego dostarcza odpowiednią dawkę progesteronu:tak:Nic ja czekam na powtórzenie, a z krwi i tak zrobię przy okazji badań tarczycy, na toksoplazmozę i ogólnych;-)

no a idź jak mi powiedziałą date to spać nei mogłam....a Twoja babeczka to punktualna, że hoho:tak:

Się nie dziwię. :sorry2:

To tak jak mój M 13 i synek 19 września

A z którego roku synek? Chyba już duży,co? ;-)

Raczej sie wstrzymuję, ale tylko do piątku:-):-D, więcej jak jeden dzień nie wytrzymam:-p;-):tak:Taki jestem twardziel:-D
Mimo wszystko sie nie nakręcam, hmmm...... próbuję przynajmniej

Jutro jest piątek. :-p

Sorki, przez to, że staram się nie nakręcać to i dni tygodnia mylę. W piatek mam dostać @ więc jak nie dostane to w sobotę testuję. Ale raczej nici z tego, zobaczymy

Mój mały też wrzesień 2003

reklama
Do góry