reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Dokładnie!! Jest tak jak piszesz!!!! mi ksiadz powiedzial ze musze miec bierzmowanie do slubu... pojechalam do innego kosciola nie wiem czy ktos slyszal o tym naszym slynnym Sanktuarium w Rokitnie!? i tam ksiadz mi pwoiedial ze wcale ne trzeba jak ktos chce to pomoze a ze byl super proboszcz to pwoiedzial ze jak u nich slub bede brala to oni wszystko zalatwia! no ale ja sie skusilam na swoja parafie mimo wszystko i troszke zachodu mnie kosztowalo ale z mojej winy bo moglam zrobic wczesniej bierzmowanie:-):tak:

ty do slubu bierzmowanie musisz miec ... swiadkowie niekoniecznie ...

reklama
Czesc dziewczyny, za nami tez juz trudna noc...
Mea, mam prosbe- wstawilam jakis czas temu zdjecie Lidki do albumu. Moglabys wrzucic na liste?

A ja sie obawiam, że wczoraj przekarmiłam małego :baffled: miał boleści, nie spał od 9:00 wieczorem do 1 w nocy :baffled: wisiał na cycu 30 min, a potem dowaliłam mu jeszcze 60 ml. mojego pokarmu z butli:baffled: dzisiaj juz nie odciągam, daję samego cyca, walę bez przerwy baware i mam piersi twarde, mleko samo kapie, ale pytanie czy jest go wystarczająco :confused:

A ja sie obawiam, że wczoraj przekarmiłam małego :baffled: miał boleści, nie spał od 9:00 wieczorem do 1 w nocy :baffled: wisiał na cycu 30 min, a potem dowaliłam mu jeszcze 60 ml. mojego pokarmu z butli:baffled: dzisiaj juz nie odciągam, daję samego cyca, walę bez przerwy baware i mam piersi twarde, mleko samo kapie, ale pytanie czy jest go wystarczająco :confused:

Skoro piersi sa twarde to napewno mu wystarczy:tak:;-)

Hej laseczki wrocilam dopiero wczoraj ze szpitala porod masakra 9;55 h pozniej opisze pekla mi szyjka i pochwa i jeszcze na dokladke hemoroid ktory nagle sie niewiadomo skd pojawil mialam 20 min zeby urodzic bo juz cesarke chcieli robic ale jakos wychnelam hehe maly mial wysoka zoltaczke przez konflikt z moja krwia ale juz jest dobrze za tydz kontrola mysle ze jakos to bedzie dodam fotki na album :) Mam mleko ale maly nie chce ciagnac:( sciagam ile sie da i karmie poki co bebilonem na zmiane z odciagnietym musze go nauczyc ale nie wiem czy sie uda hehe

Hej laseczki wrocilam dopiero wczoraj ze szpitala porod masakra 9;55 h pozniej opisze pekla mi szyjka i pochwa i jeszcze na dokladke hemoroid ktory nagle sie niewiadomo skd pojawil mialam 20 min zeby urodzic bo juz cesarke chcieli robic ale jakos wychnelam hehe maly mial wysoka zoltaczke przez konflikt z moja krwia ale juz jest dobrze za tydz kontrola mysle ze jakos to bedzie dodam fotki na album :) Mam mleko ale maly nie chce ciagnac:( sciagam ile sie da i karmie poki co bebilonem na zmiane z odciagnietym musze go nauczyc ale nie wiem czy sie uda hehe

Uda się kochana, wazne jest nastawienie ...... ja wpadłam w 3 dniowa depresje i omal nie przepaliłam sobie tym pokarmu, juz mi się z cyców flaki robiły :confused:

Witam :)
Nie zazdroszczę porodu, u mnie też szyjka pękła. Trzymam kciuki i życzę powodzenia. Odpoczywaj ile się da i niech mały zdrowo rośnie :tak:

Skoro piersi sa twarde to napewno mu wystarczy:tak:;-)

Oby tylko przybierał na wadze bo się chyba załamię znowu :confused: i tak wydłuzyłam mu karmienia z 5 min do 20, 30 min a nieraz siedzi ciągle :confused::tak: wazne, że ma apetyt, teraz go nie wybudzałam w nocy, sam sie budził co 3 godz. :) z płaczem i to jakim! aż miło posłuchać jak spokojne dziecko płacze! kocham ten płacz! :))

Oby tylko przybierał na wadze bo się chyba załamię znowu :confused: i tak wydłuzyłam mu karmienia z 5 min do 20, 30 min a nieraz siedzi ciągle :confused::tak: wazne, że ma apetyt, teraz go nie wybudzałam w nocy, sam sie budził co 3 godz. :) z płaczem i to jakim! aż miło posłuchać jak spokojne dziecko płacze! kocham ten płacz! :))

No i widzisz jak pieknie:-)trzeba byc tylko spokojnym;-)

reklama
U mnie dziś nawet dobra nocka. M przejął Franka, podstawiał mi tylko pod cycka, więc nie musiałam wstawać. Ale czujna byłam :-D tak już chyba będzie zawsze, no nie jestem w stanie nie kontrolować.
Rano strzeliłam małżonkowi wykład, że kilka dni w roku chciałabym się czuć wyjątkowo (jutro kończę trzydziestkę :szok:) i chyba wziął sobie do serca bo wybył z domu i chyba coś organizuje na jutro. A co! Należy mi się. Zażądałam wyjątkowości na 4 dni w roku, czy to dużo? :-D
Karnitynka super, że już jesteście w domku. Początki nie są łatwe, ale z czasem osiągniesz wszystko co chcesz. Karmienie też się ustabilizuje.

Do góry