reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jeszcze Oliwka i moj i G malutki pokoik:tak: 100109_094644.jpg

100109_094711.jpg

100109_094738.jpg

100109_094750.jpg

100109_094822.jpg

100109_094925.jpg

100109_094232.jpg

100109_094902.jpg

100109_095002.jpg

I ja witam sie porannie:-)
Nocka ok:tak::tak::tak:Mlode ani razu nie wstawaly,przynajmniej ja Ich nie slyszalam hehe:tak::tak::tak:A pospaly do 9;10:-):tak:
Zaraz sie ubiora i ide zrobic sniadanko:tak:M oczywiscie jeszcze spi
U nas tez nasypalo duuuzo sniego i do tego caly czas sypie-jeszcze czasem jutro odwolaja lot:baffled:
Na termometrze -4 ale wieje fatalnie:no::no::no:Wiec pewnei z dziewczynkami nie wyjde a jak wyjde to pewnie na 15 minut

KERNA
Ale masz dobrze:tak::tak::tak:Zazdroszcze:-)
aaa już niedługo...:baffled::sorry2:
Kurcze może być że M jeszcze z Wami posiedzi dłużej:tak:Ale Ci zazdroszczę tego spania do 9tej...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Dorota super fotki, a Oli potrafi wrzasknąć:szok:. Super pokoiki:tak: a ten zileony taki jak moja sofka:tak:

Hej, melduje się :-)

ja tylko na chwile korzystajac z neta poprzez tel za dwa nui pelne dni korzystania poszlo juz 80 zl wiec troche sztopnęliśmy z tym netem...
poza tym bylam dzisiaj u gina...
mala wazy 2941 g, szyjke mam juz do polowy skrocona i rozwarcie na pol cm...
powiedzial ze to kiedy urodze zalezy od tego kiedy beda bole - moze dzis moze jutro moze za tydzien...
no ale poki co jestem jeszcze w dwupaku...
torby spakowane... ubranka wyprane i wyprasowane lozeczko juz tez stoi...
jak narazie koncze....
nie wime kiedy znow sie pojawie - chyba jak kupimy sobie internet...

ale pozdrawiam Was mocno...

Trzymam w takim razie kciuki za pomyślne rozwiązanie i bezbolesny poród.:tak:;-):-)

dorota123456789 mieszkanko super. A Oliwka przesłodka.:tak:

medeuska gratuluję zrzutu .:tak:

MH u nas końca zimy również nie widać.:no:

Starszaki u babci jak co weekendowo, Amela śpi, małżon odśnieża... a ja wpadam przywitać się.;-)

Miłego weekendu życzę.:-)

Witam sie
Dorotka ,mała ma niezły charakterekco?? tak sie wscieka na fotografa:-D,ładnie zagospodarowane mieszkankio macie ,super ,ze mała ma swój pokój.:tak:

Medeuska strong women,a co niech sie chłopina postara:tak:

Dowikla ,ale z ciebie szczęściara ,ze m może jeszcze w domu zostać:-D

MH w tv mówią co sie dzieje w w-wie,aż sie wierzyć nie chce ,iedy to ostatnio taka zima była:szok:u nas dziś bardzo mocno wieje ,lekki mrozik na termometrze,ale przez wiatr to arktyka,ale póki co snieg nie pada:tak:

Moje dzieciaki wybyły na sanki ,Klaudia Ksawka koło domu prowadza po uliczkach .aja mam z p[ól godzinyświętego spokoju..,\

Wczoraj byłam na siłce w pogorzelicy a,drogo jak sam skurczysyn bo 10 za h lub 80 zł.karnet,ale ile sprzętu:szok::szok:normalnie wow,mo m to juz ma chęć miecia:-Dale niestety nasza siłka 3 razy mniejsza,ale i dwa razy tańsza ,a do tego na miejscu:yes::-p

Witam.
U nas na samochodzie pół cm lodu:szok::tak:,M po sól przychodził i szyby posypywał:tak:.
Dorotka,zdjęcia cudne:tak:.
Medea,mam nadzieję,że Maksio przestawi się na poprzedni tryb spania:tak:,bo nie ma nic gorszego:-p;-) jak niedospana mamuśka;-):tak:.
Zmykam bo Olek chce pograć a ja obiadem się zajmę:tak:.

reklama
dziekuje za komplementy mieszkania Oliwki i pokoji :-)
MH u mnie wczoraj caly dzien sypal snieg a dzis rano padal deszcze i zrobila sie plucha Tzn widac nadal ze snieg topnieje A ja tego nie lubie Ja wole aby mnie zasypalo niz jak sie plucha robi
MEDEUSKA wspolczuje z mezem i nocki

Oliwka sie od wczoraj rozchodzila Biega po calym mieszkaniu a mnie to strasznie cieszy
Ja juz posprzatalam Teraz na wspolnej ogladam i pisze z wami :-)

Do góry