reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dzieki laseczki za slowa otuchy ja sie czuje dobrze w sumie polog mnie nie meczyl tylko bylam od porodu na maxa chora zatoki tak zawalone ze nie moglam oddychac podczas porodu i kaszel non stop w maseczce od porodu przy malym dzis jeszcze nie do konca zdrowa jestem ale juz lepiej jezeli chodzi o inne sprawy jest ok. Przed chwilka malego dostawialam ale nie zassal hehe nakladke nalozylam zassie 2 razy i koniec ale len nawet w szpitalu mowili ze takiego leniuszka nie widzieli bo byl senny przez zoltaczke i nie mogl ssac a pozniej sie przyzwyczail ze mu leci z butli jk z kranu :)

Hej laseczki wrocilam dopiero wczoraj ze szpitala porod masakra 9;55 h pozniej opisze pekla mi szyjka i pochwa i jeszcze na dokladke hemoroid ktory nagle sie niewiadomo skd pojawil mialam 20 min zeby urodzic bo juz cesarke chcieli robic ale jakos wychnelam hehe maly mial wysoka zoltaczke przez konflikt z moja krwia ale juz jest dobrze za tydz kontrola mysle ze jakos to bedzie dodam fotki na album :) Mam mleko ale maly nie chce ciagnac:( sciagam ile sie da i karmie poki co bebilonem na zmiane z odciagnietym musze go nauczyc ale nie wiem czy sie uda hehe

Super ze juz jestes i ze wszystko skonczylo sie dobrze!!!!
no i osiagnelas co chcialas i tatus zobaczyl synusia:-)

napiszcie mi tylko witaminke d codziennie a witaminke k jak karmie pol na pol to co drugi dzien????????

witamine d3 codziennie z tym ze u mnie jest od 15doby zycia u innych po 3 tygodniu! a witamine K tylko gdy karmisz piersia!!!! jesli podaje sie sztuczne to witaminy k juz sie nie podaje!

no wlasnie D od 15 doby a K przy karmieniu piersia ... tylko ze ja tez karmie pol na pol i nie wiem czy podawac ta witamine czy nie ...

Dziewczyny a ja mam takie pytanie!!
czy ktoras z was probowala juz te tescowe pampersy gaga????
jesli wiecie cos na ich temat to niech ktoras napisze chetnie zasiegne opinii juz sprawdzonej:-)

no wlasnie D od 15 doby a K przy karmieniu piersia ... tylko ze ja tez karmie pol na pol i nie wiem czy podawac ta witamine czy nie ...

jak bylam we wtorek u pediatry to mi pwoiedziala ze jak sie dokarmia to juz witamina K odpada! ale pewnie kazdy lekarz ma swoje zdanie! co lepsze jak karmi sie tylko butla to mi pediatra owiedziala ze witaminy d3 tez mam nie podawac. mam skonczyc buteleczke do konca i przy nastepnej wizycie na szczepieniu zastanowi sie co dalej...czy mam ja podawac czy tez rezygnujemy juz...bo mleka sztuczne maja mnostwo witamin!

napiszcie mi tylko witaminke d codziennie a witaminke k jak karmie pol na pol to co drugi dzien????????

Mi nie kazali narazie dawac witaminy D:no:ale wczoraj pediatra przepisala nam Cebion multi,witamine K daje codziennie od 8 doby zycia ale tylko dlatego ze moj maly jest wylacznie na cycu:tak:jesli sie dokarmia mieszanka sztuczna to nie trzeba:no:

DAFFI ja nie pomoge bo nigdy nie stosowalam:no:

reklama
jak bylam we wtorek u pediatry to mi pwoiedziala ze jak sie dokarmia to juz witamina K odpada! ale pewnie kazdy lekarz ma swoje zdanie! co lepsze jak karmi sie tylko butla to mi pediatra owiedziala ze witaminy d3 tez mam nie podawac. mam skonczyc buteleczke do konca i przy nastepnej wizycie na szczepieniu zastanowi sie co dalej...czy mam ja podawac czy tez rezygnujemy juz...bo mleka sztuczne maja mnostwo witamin!

wit D podaje sie niezaleznie czy mleko sztuczne czy cyc ... ale z ta witaminka K to sama nie wiem ... musze w poniedzielek zapytac ... wczoraj nie dawalam... dzis moze podam i w poniedzielek dopytam co dalej ...

Do góry