mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Czesc dziewczyny, za nami tez juz trudna noc...
Mea, mam prosbe- wstawilam jakis czas temu zdjecie Lidki do albumu. Moglabys wrzucic na liste?
juz poszukam !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny, za nami tez juz trudna noc...
Mea, mam prosbe- wstawilam jakis czas temu zdjecie Lidki do albumu. Moglabys wrzucic na liste?
Hej laseczki wrocilam dopiero wczoraj ze szpitala porod masakra 9;55 h pozniej opisze pekla mi szyjka i pochwa i jeszcze na dokladke hemoroid ktory nagle sie niewiadomo skd pojawil mialam 20 min zeby urodzic bo juz cesarke chcieli robic ale jakos wychnelam hehe maly mial wysoka zoltaczke przez konflikt z moja krwia ale juz jest dobrze za tydz kontrola mysle ze jakos to bedzie dodam fotki na albumMam mleko ale maly nie chce ciagnac
sciagam ile sie da i karmie poki co bebilonem na zmiane z odciagnietym musze go nauczyc ale nie wiem czy sie uda hehe
napiszcie mi tylko witaminke d codziennie a witaminke k jak karmie pol na pol to co drugi dzien????????
napiszcie mi tylko witaminke d codziennie a witaminke k jak karmie pol na pol to co drugi dzien????????
witamine d3 codziennie z tym ze u mnie jest od 15doby zycia u innych po 3 tygodniu! a witamine K tylko gdy karmisz piersia!!!! jesli podaje sie sztuczne to witaminy k juz sie nie podaje!
no wlasnie D od 15 doby a K przy karmieniu piersia ... tylko ze ja tez karmie pol na pol i nie wiem czy podawac ta witamine czy nie ...
jak bylam we wtorek u pediatry to mi pwoiedziala ze jak sie dokarmia to juz witamina K odpada! ale pewnie kazdy lekarz ma swoje zdanie! co lepsze jak karmi sie tylko butla to mi pediatra owiedziala ze witaminy d3 tez mam nie podawac. mam skonczyc buteleczke do konca i przy nastepnej wizycie na szczepieniu zastanowi sie co dalej...czy mam ja podawac czy tez rezygnujemy juz...bo mleka sztuczne maja mnostwo witamin!