Mexi
Fanka BB :)
no właśnie... ja dla tego karmie przez nakładki , bo kiepskie sutki miałam, lekarz już dawno mówił mi żebym je wyciągała ,bo będe miała problemy z karmieniem,ale zawsze miałam tak wrażliwe,że nie w głowie było mi ich wyciąganie...teraz juz się wyciągneły trochę,ale i tak na początku musze złożyć nakładkę i ewentualnie po chwili ssania przez nią, moge zdjąć i dać już samego cyca
Trzeba pocierpieć...zacisnąć zęby i liczyć ,że jutro będzie lepiej![]()
Oj też mam problemy z tymi brodawkami i jakoś wątpię, że uda mi się je trwale wyciągnąć
. Wyciągają się tylko trochę na czas karmienia a potem znowu chowają :-(.dlugo pospala!!! juz znowu nie spi i rozrabia! JA JUZ NIE WIEM CO JEJ JEST!!! pampers suchy... najedzona, brzuszek miekki wycalowana i przytulana! zadne bujanie i trzymanie na rekach nie dziala... tylko chwilowo uspokaja, smoczek tez nie daje sobie rady!! opadam z sił nie daje juz rady a jestem sama w domu!!! od rana jeszcze nic nie jadlam tlko kawe z ranca wypilam. malej nie mozna nawet na moment odlozyc bo koncert! ratunku bo ja juz wysiadam!!!!!
Oj skąd ja to znam
. Tylko moja nawet niekiedy nie chce się nosić na rękach, tylko też zaczyna stękać. A wczoraj to tak dała czadu, że aż bólu głowy dostałam. Wszystko zrobione, przewinięta, nakarmiona, ululana, brzuszek nie boli a wrzask taki ze łoooo matkoooo
.przez jakis czas jest cisza a za moment zaczyna mi nogami fikac i podskakiwac i placze! do nosidelka ja wlozylam i po bujalam to jakies 15min ciszy bylo po chwili jej sie znudzilo i dalej placz!!!
Mam dokładnie tak samo. A kopie tak, ze po 2 minutach rożek cały porozpinany
.Dziewczyny, czy Wasze maluszki juz reaguja jakos na karuzelki nad lozeczkiem? Śledzą wzrokiem czy coś? Bo my nie mamy jeszcze i sie zastanawiam nad kupnem
Moja nie wiem, czy ją widzi, ale niekiedy jak usłyszy muzyczkę, to odwraca się w kierunku skąd ona dochodzi.
...teraz juz się wyciągneły trochę,ale i tak na początku musze złożyć nakładkę i ewentualnie po chwili ssania przez nią, moge zdjąć i dać już samego cyca
albo lapie mnie jakies przeziebienie albo to od cyckow
No ale Mała reaguje na to jakoś, tzn jak przestaje grać to zaczyna marudzić. Uspokaja się jak gra cokolwiek, jakaś muzyka, więc czasem włączamy jej iPoda żeby posłuchała ;-) Niestety nasza karuzelka się nie kręci bez muzyki, więc i jej musi słuchać, jeśli chce popatrzeć na kręcące się zabawki, a to lubi ;-)