reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asheara- pepti nie jest takim najgorszym mlekiem. Też się bałam jak młody zareaguje. Widocznie dla niego nie ma takiej dużej różnicy. Podobno nutramigen strasznie się różni i dużo dzieci ma problem z przestawieniem. Tak mi mówiła moja pani doktor. Co do pepti to nie słyszałam,by jakies dziecko miało problem. Ja odczuwałam różnice miedzy zwyklym-a mały je lubi.

reklama
Asheara, Shiraa moj chlopak sie cieszy nawet bardzo, z nim wszystko bardzo dobrze. Spotykamy sie zawsze codziennie jako ze mieszkamy jakies 5 minut spacerkiem od siebie, a na razie mamy plany ze w wakacje przed porodem sie wprowadze do niego dopoki nie skonczymy szkoly, a tesciowa sie zajmie malym/mala jak nas nie bedzie, ona nie pracuje, sama zaproponowala nawet to rozwiazanie. A potem sie zobaczy ;)

madzia wiadomo, że wszystko nowe ale ja i tak bym się nie mogła doczekać na twoim miejscu:-D chciałabym jak najszybciej zobaczyć co tam w brzuszku siedzi. fajnie, że mama twojego chłopaka będzie się zajmować dzidziusiem na waszą nieobecność:tak:ja to bym miała z tym problem nieziemski...:baffled:

Madzia podziwiam Cie, że się możesz doczekać, ja przed pierwszym usg mało jaja nie zniosłam :p
Teraz za 10 dni, 19 stycznia mam już drugie :) To będzie 12 tydzień, także już zobaczymy nieco więcej :D Ale ile to jeszcze dni ... ile czekania ... Do tego nie pracuje, siedzę w domu, bo uczę się zaocznie - dobrze, że jest BB ;P Jakoś może z Wami czas nie będzie mi się tak dłużyć :))

Grecja, a co to był za alarmik? W pierwszym poście o nim napisałaś - chodziło o ciąże? :)

Ostatnia edycja:
Shiraa tak tak, to był alarm ciążowy. @ spóźniała mi się tydzień, pierwszy raz tak miałam, ale na drugi dzień po zrobieniu testu przyszła @. na początku się mega stresowałam, płakałam nawet, a potem było dziwnie bo zaczęłam się przyzwyczajać do tej myśli, że może fasolka jest. także po zrobieniu testu trochę się rozczarowałam i od tamtej pory jeszcze bardziej mi się chce dzidzi. chłopak się ze mnie śmiał chociaż sam był wystraszony:-D no i namówił mnie na tabletki anty i od nadchodzącego cyklu zacznę brać. ale stwierdziłam, że 2 lata to max bo nie chcę truć organizmu i potem mieć problemów z zajściem w ciążę;-)poza tym wtedy będę już w trakcie robienia licencjatu, więc czas w sam raz chyba

Co to te JA KRK??? Bo jakas taka zamulona jestem...

Krakow....:tak::-) dobrze ze Grecja wie....eheheh

artystka92, - jak się czujesz Gdzie sie podziewasz? :-)

Grecja, a tam nie moge sie doczekac, moge... nawet sie troche boje, wyobraz sobie przeciez nigdy nie bylam w ciazy, nigdy nie bylam na usg i wszystko dla mnie strasznie nowe, i w ogole ciekawa jestem co zobacze.. ;D

ja tez bym tak chciala...:-:)tak::-)

a ja dzisaj bylam w "smyku" ale tam cudowne ubranka takie slodkie....:-)

Cio tu taka Ciszaa.....

ja wrocilam z Miasta......i oczywiscie kupilam sobie

Kolczyki....i peirscionki 3 szt. w 1 opakowaniu

i odrazu humorek lepszy....

kupilam sobie kalendarz jeszcze....pokaze wam pozniej foto....

a zaraz kinia bedzie mi pasemka robic....

Ja juz stram sie nie myslec o Tomku ciagle ale jak mam dolka to to wraca,,,,,

No straszna cisza, straszna ... Niestety spędzam samotny weekend i szukam pocieszenia na BB :)
Ale jak tu je znaleźć jak nikogo nie ma ?

Motylicaja widze, że zakupy udane :D

ja jestem, ja! tylko mój wpis przeskoczył na poprzednią stronę:-D
ogólnie to tak na zmianę się uczę, ale mam totalny zastój umysłowy dzisiaj:confused:

Shiraa normalne , weekend to kazdy gdzies wybyl albo siedza z chlopakami czy mezami :sorry2:;-)

Grecja kupilam zurwine , jutro zrobie kotlety to Ci powiem jak smakowalo :-p i powiem Ci ze otworzylam sloik i az tak slodkie nie jest :no:

motylicaja prawda ,zakupy poprawiaja humor - ja tez taka zadowolona jestem bo kupilam sobie po promocji podpaski :-D:-D:-D
w smyku sa swietne ubranka ale ceny sa jeszcze lepsze :sorry2:

reklama
No w sumie racja, gdyby mój mężczyzna nie był na studiach to też by mnie tu nie było :zawstydzona/y::-)

A ja nie chodzę nawet po sklepach z ciuszkami dziecięcymi, uważam, że za wcześnie. Za pare tygodni mam nadzieje, że zacznę :-)

Grecja współczuje nauki :baffled: Mi się nic kompletnie nie chce ! :-) Ale wybrałam sie do sklepu po budyń śmietankowy - jeju dziewczyny mówie Wam cud, miód i orzeszki ! Pychota ! :-D
Zaczynam mieć coraz to konkretniejsze zachcianki :-p

Do góry