Mama Helenki
i Aniki :D
Mi to wyglada na baaaardzo wczesną ciążę 
Ja przy Helenie miałam taką, ledwo widoczną

Ja przy Helenie miałam taką, ledwo widoczną

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja mam nadzieję, że to jednak to co mys le ale aż boję się cieszyćMi to wyglada na baaaardzo wczesną ciążę
Ja przy Helenie miałam taką, ledwo widoczną![]()
hehe u mnie nie tak łatwo....
wysłałam M po drugi......i są dwieno tamta blada, ale jest!!!
nie-dziękujęno to możesz sie już cieszyć
Gratki![]()
no to gratulacje.:-):-):-):-)hehe u mnie nie tak łatwo....
No to Oliwka mautka byla A teraz jaka baba z niej wyroslano spory ten maluch,w porównaniu moja Oliwką co miała 3050kg tylko to moja to kruszynka w porównaniu do niego była![]()
ja tez nie umiem sobie tego wyobrazicNo i wlasnie dlatego myslalam ze wieksza sie urodzila
A tak poza tym to wyobraz sobie moje jak mialy po 1600
No to milego basenowania sieWitam mamy ja po testowanku....
U nas deszcz pada i śniegu tyle o ile.....bałwana już nie ulepiNo ale deszczowo też mało przyjemnie
Życzę miłego dzionkaDziś mój M zapowiedział wyjście na basen
więc może uda nam sięgdzieś kupić pieluchy dla małego..może w cerfurze będą
![]()
pizza mniamniaśnaserio a ciacho tak mi urosło, że zakryło składniki
ale pycha była i mam ochotę na jeszcze...Michał nawet siędorwał, bo zrobiłam taką lajtową
A qwa zepsuty mam czytnik kart i nie wkleję fotki
A test wygląda tak: ta kontrolna krecha jest dość słąba jak na pozostałe testy. A ta druga widoczna a le jeszcze bledsza....na tyle blada ,że ją widaćAlei tak mam niepewność. Kupiłam bobotesta, żeby mieć dokładny pomiar, ale ta kontrolna okropnie słaba jest.....
Wczesiejszych postow nie bede komentowac bo mialam cie opioszyc za ta mine Skoro masz 2 blade kreski To tak jak MH napisala to moze byc wczesna ciaza.hehe u mnie nie tak łatwo....