reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Czytałyście :confused:
My tu Asiowo życzymy powodzenia a ona już córeczkę tuli. O 7.37 pisała na BB, że już jadą bo nie może wytrzymać a o 8.10 urodziła :-D:-D
Cudownie - tak pewnie każda chciałaby rodzić. Ona już wieczorem to czuła ale nie pojechała na oddział bo chciała rano :tak:
Zaoszczędziła sobie nocki w szpitalu, jestem pełna podziwu :blink:

No prosze jaki szybki porod Asiowo gratulacje.
Ja nadal w dwu paku ciekawe ile dzisiaj jeszcze urodzi, za oknem cudownie bialo no i data fajna do porodu.

cześć laseczki :-D Ale Asiowo nas zrobiła :-D:-D:-D to się nazywa express.. teraz zaczełam się bać bo nam położna na szkole rodzenia mówiła żeby do szpitala jechać jak skurcze będą co 5 minut:-D:-D

ja czekam na gości i właśnie kończę prasowanie ciuszków mlodego:-) a wczoraj ostatecznie i nieodwołalnie ubrałam łózeczko Tymcia (ściągnęłam folię z materaca, wyprasowałam i powiesiłam baldachim... Tylko "wkładki" brakuje:-D )

Ha! A w czwartek byłyśmy z Asiowo u ginki i u niej też była cisza, a teraz ma Agatkę przy sobie :-)To jest szansa i dla nas ;-)
Zmykam z powrotem do łóżka, od wczoraj boli mnie ząb i nie wiem co robić, bo bez znieczulenia nie dam go tknąć, a na pewno już teraz mi znieczulenia nie dadzą :-(
Zresztą nie wiem czemu, bo w szpitalu przecież się głównie leży, ale wczoraj byłam tak zmęczona, że padłam o 9:00. no i z foczkowania nici, bo sił nie miałam wcale, więc dzisiaj mam nadzieję to nadrobić :-D
Miłej niedzieli Wam życzę :-)M ma w tym tygodniu na popołudnie, więc będę miała Was kiedy nadrabiać :-)

ojej dziewczynki już na całego się rozpakowują :-)
byle tak dalej dużo tych naszych dzieciaczków kochanych :tak:
u mnie powoli się normują godziny spania i karmienia, a to już dużo tylko, że cycyki to mi chyba wybuchną :-D:-D:-D:-D

reklama
Ale się uwinęła Asiowo:tak: Ale wiecie co - ja nie chce tak jak ona, z prostej przyczyny - ja nie dam rady w takim czasie do szpitala dojechac, a jeszcze jak bedzie korek plus pogoda, także dzieki Asiowo wiem ze nie moge czekać na skurcze co 5 min.

Do góry