W
wyjatkowaonaa
Gość
mialam ochotę na faworki, i zrobiłąm podwójną porcję... chyba przesadziłąm![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mialam ochotę na faworki, i zrobiłąm podwójną porcję... chyba przesadziłąm![]()
o matkooooomialam ochotę na faworki, i zrobiłąm podwójną porcję... chyba przesadziłąm![]()
Iza daj przepis ;-)
Dzieki :-) to ostatnie najwazniejsze
Iza glupie pytanie, nie smiej sie: a to piwo to nie zaszkodzi? W sensie mi na mleko?
no nie sądzę, taka ilosc??zresztą, jak robiłam te faworki, to reszte piwa wypiłam, i nie widze, zeby mi albo Gai cos zaszkodziło
no moze gdybym robila to codziennie to tak, ale raz na czas nie szkodzi
![]()
Bo ja jestem przeciwniczka nawet najmniejszej ilosci alkoholu, tak samo kawy i herbaty (choc obie uwielbiam) ale teraz wole nieja sie moge spokojnie obejsc bez nich a i dzidzi mysle ze korzysta;-)
no to moje faworki całkiem nie dla Ciebie.. i sosy, bo wina troche zwykle dodaję...;-)
to piwo jest zamiast smietany, bo moja starsza ma skaze i musiałam kombinowac z przepisami...
ale herbata? co moze zrobic dziecku herbata??![]()
Teina ;-) to tez uzywka. Mowie o tej zwyklej czarnej.
Substancje psychoaktywne: teina