reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
DOWIKLA nie zapraszaj mnie bo do mnie nie trzeba kilka razy gadac I przyjade i co bedzie ????????? :-)
Planuje rozmowe Mam nadzieje ze nic innego nie wyjdzie bo zabezpieczenia nie mamy :-)
Planuje rozmowe Mam nadzieje ze nic innego nie wyjdzie bo zabezpieczenia nie mamy :-)
luna665
Mama grudniowa 2007
Nogi to żaden problem, traktuje je regularnie depilatorem. Ale isc samej to zadna frajda.ooo a jaki problem?? Golic nogi i jazda;-)
Makunga
Fanka BB :)
Hej, a ja znów na chwilkę... Malutki śpi, starszy się bawi, a córcia u dziadków od kilku dni...
Ostatnio u nas same choróbska... Najpierw ja miałam paskudną infekcję nosa i gardła, a potem Synek ospę, no a teraz Córcia z ospą u dziadków... Ciekawe, czy mój Męż nie załapie bo nie chorował jeszcze na ospę :-( Aż mi się pisać nie chce...
Ale Wam dobrze Laseczki z tymi spacerkami, a ja na razie w domku cały czas
A nie zawiało Was? Bo u nas drogi ledwo przejezdne, a pod oknem pół metr śniegu...

No to gratulejszyn, imponujące wymiary
A u mnie spokojna, cicha niedziela. Mój gra na Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy, Córcia u dziadków, aż mi za cicho w domu...
Ostatnio u nas same choróbska... Najpierw ja miałam paskudną infekcję nosa i gardła, a potem Synek ospę, no a teraz Córcia z ospą u dziadków... Ciekawe, czy mój Męż nie załapie bo nie chorował jeszcze na ospę :-( Aż mi się pisać nie chce...
my przyszliśmy ze spaceru tzn byliśmy koło domu bo razem z Oliwką odśnierzaliśmy
zmachałam się jak cholera
Oliwka mi dzielnie pomagała ,miała swoja łopatę
nawet poszła sąsiadom odkopywać podwórkataka z niej pomocnica
no i zeszło nam na tym odśnieżaniu 1h, zmęczone przyszłyśmy do domu. Oliwka poliki to miała czerwone jak by były wymalowane
ale przynajmniej nie zmarzliśmy,cieplutko nam było bo namachałyśmy się tymi łopatami![]()
My juz jestesmy po spacerku.Nie bylo juz tak zle jak wczoraj.Dzieciakom sie podobalo i nawet sie ladnie bawili.troszke sie naodsniezalismy,bo bylo tyle sniegu ze brama wjazdowa sie zacinala i nei chciala sie otwierac.
Teraz dziewczynki juz leza,Dominik u siebie a ja jak zwykle z capucinko
No i wstawiam kilka foteczek
Ale Wam dobrze Laseczki z tymi spacerkami, a ja na razie w domku cały czas

Dzien doberek:-)
byłam wczoraj poszaleć z koleżanką
i dieta poszłaaaaaaaaaaa
ale tylko dlatego ze na wadze 52- mieszcze sie we wszystko sprzed ciąży- w niektórych rzeczach nawet mam luz:-)
talia 65
biodra 91
udo 50:-)
przy 168 jest ok
kocham siebie
kerna gratulacje![]()
No to gratulejszyn, imponujące wymiary

Fajna rodzinna wyprawa , aż zazdroszczę ;-)

Wpadaj,wpadaj zaden problemDOWIKLA nie zapraszaj mnie bo do mnie nie trzeba kilka razy gadac I przyjade i co bedzie ????????? :-)

Fajne focie ,widac ze rodzinny wypad sie udał:-)

MAKUNGA
Zdrowka dla calej rodzinki

My zjedlismy obiadek a pozniej sie z mlodymi pobawilam

dziewczyny jeszcze nie rodze ale dzieki za wsparcie - chociaz jak dostene skurczy albo jak wody odejda to chyba w podskokach pojde na ta porodowke 

normalnie nie moge sie odczekac - naprawde juz chce miec to za soba a to sie tak dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzy

nie dziekuje ;-)

;-)
a Ty mamuska tez lasencja

no dziolszki ja tak po lebkach przelecialam ...
zmykam cos robic zeby sobie przyspieszyc to czekanie.... ;-);-);-)

normalnie nie moge sie odczekac - naprawde juz chce miec to za soba a to sie tak dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzy

chcialabym juz dzis.... :-):-)dzięki dzieki i szczerze Pati nie wiem co przeżywasz..ja miałam jeszcze mały brzuszek wiec za bardzo nie przeszkadzał. Ale Ty lada moment się rozdwoisz i będzie po wszystkim.
Ja jescze nie wierze i myślę do jakiego G iść![]()

oj babo ino Cie brac ...Dzien doberek:-)
byłam wczoraj poszaleć z koleżanką
i dieta poszłaaaaaaaaaaa
ale tylko dlatego ze na wadze 52- mieszcze sie we wszystko sprzed ciąży- w niektórych rzeczach nawet mam luz:-)
talia 65
biodra 91
udo 50:-)
przy 168 jest ok
kocham siebie
kerna gratulacje![]()

przy mlodym to tez nie wiedzialam ze to skurcze - myslalam ze zatrucie hamburgerempati to powodzenia![]()
ja akurat tak źle przed porodem nie mialam;-) nawet sie go nie spodziewałam, a jak mialam skurcze to myślalam ze to nie to![]()

nie dzieki, napewno napisze jak juz bede po
PATRYSIU
No to trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porodNapisz eske jak juz bedzie po

heh no wlansie....Patrysiu,końcówka ciąży jest najgorsza a szczególnie te pytania,że się jeszcze nie urodziło;-). Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie.
nie dziekuje ;-)
hehe Oliwka jak zwykle cudowna - powtarza,m siemy przyszliśmy ze spaceru tzn byliśmy koło domu bo razem z Oliwką odśnierzaliśmy
zmachałam się jak cholera
Oliwka mi dzielnie pomagała ,miała swoja łopatę
nawet poszła sąsiadom odkopywać podwórkataka z niej pomocnica
no i zeszło nam na tym odśnieżaniu 1h, zmęczone przyszłyśmy do domu. Oliwka poliki to miała czerwone jak by były wymalowane
ale przynajmniej nie zmarzliśmy,cieplutko nam było bo namachałyśmy się tymi łopatami![]()

a Ty mamuska tez lasencja

jakie szczypiorki slodkieMy juz jestesmy po spacerku.Nie bylo juz tak zle jak wczoraj.Dzieciakom sie podobalo i nawet sie ladnie bawili.troszke sie naodsniezalismy,bo bylo tyle sniegu ze brama wjazdowa sie zacinala i nei chciala sie otwierac.
Teraz dziewczynki juz leza,Dominik u siebie a ja jak zwykle z capucinko
No i wstawiam kilka foteczek

hehe Oliwka wymiata w sklepie widze - slodko!!!
no dziolszki ja tak po lebkach przelecialam ...
zmykam cos robic zeby sobie przyspieszyc to czekanie.... ;-);-);-)

kerna
http://www.lauraziobro.pl
Dorota fotek nie maKERNA ja czekam na fotki z baseniku :-)
Juz sie nie moge doczekac jak G wroci i mam nadzieje ze problem z alkoholem juz nas nie bedzie dotyczyl .
Na wieczor jak Oli pojdzie spac to olanuje z nim jeszcze raz milo i powaznie pogadac :-)

A z G zobaczysz jak minie. Może to źle zabrzmi, ale przyzwyczaisz siędo nieobecnosci

A na basenie bylo superowo

dorota fotki super, Oli zadowolona, że hej! Kiedy M wyjeżdża??
a no samej nie bardzoNogi to żaden problem, traktuje je regularnie depilatorem. Ale isc samej to zadna frajda.

Dowikla a te Twoje Klusie to słodkie są

A z tego co wyczytałam, to one miały podobnąwagę urodzeniową jak moje bejbe

reklama
anaconda27
styczniówka2006
Hej dziewczynki:-):-)
Melduję że już wróciliśmy do domku ale nic was nie poczytałam bo biorę się za kąpanie Mai

Melduję że już wróciliśmy do domku ale nic was nie poczytałam bo biorę się za kąpanie Mai

Podziel się: