• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nadia, wlasnie to bardzo czesta przypadlosc w ciazy, czasem sie robi sama z siebie :baffled: Mi na kazdej wizycie mowia, ze jest wszystko w porzadku i zadnego stanu zapalnego, ani infekcji nie ma... Martwi mnie tylko, ze tak duzo sie tego leje :zawstydzona/y:

Dużo Tobie się leje bo u mnie to raz dziennie się zdarzało rano lub wieczorem albo wcale czasami:wściekła/y:

reklama
Dzien dobry !!!
U nan nocka ok tylko jeden raz na siku :)
Ale zgaga koszmarna, nawet manti nie pomogło.... :((

MoniSkaBe - trzymam kciuki za męza :)
Nadia25 - Kochana ja grzybice w 1 ciazy mialam przez polowe ciazy, a to sie robi bez powodu, wystarczy ze siadziesz po kims na kibelku i jakas bakteria sie da wiec to nie z Twojej winy.

:-);-)

Wiem,że to jest częste w ciąży:blink: ale wolałabym tego nie mieć:no:
bo to też jest jedno z wielu czynników ryzyka porodu przedwczesnego:wściekła/y: więc już mam 2:no: mam nadzieje,że to mi przejdzie po tych globulkach i już będzie ok chociaż żadnej poprawy nie czuje:tak:

Kurcxze, jakies przerwy w dostawie prądu dzisiaj. Juz 2 razy wyłączyli. Ciekawe jak reszta dnia..

Aguś. Nadia-nie tylko wy się jeszcze nie spakowałyście. Mnie też na razie odrzuca od szykowania wszystkiego. W tym tygodniu może w końcu łóżeczko złozymy i to tez nie wiadomo. W salonie karton wielki stoi z kompletami pościelki, poszewkami, pieluchami a w sypialni w kartonach i reklamówach ciuszki. wszytsko mogłoby się juz co najmniej prać ale..jakoś mi sie nie chce. Odkładam to i odkładam...Może pod koniec miesiąca się wezmę. W końcu cały luty starczy na przygotowania wszystkiego, nie?

Kurcze, w pierwszej ciązy juz w sierpniu szalałam( rodziłam 30 października), w tej będę cos robic miesiąc przez porodem, a pewnie w kolejnej gdyby się przytrafiła-parę dni przed terminem:-).

Melancholijna się zrobiał ze szok. Oglądałm przez dchwilą 2 seriale-prywatna klinika i jakiś niemiecki. W obu była kwestia dzieci-w prywatnerj klinice lekarka związała się z emocjonalnie z noworodkiem, którego musiała oddac do adopcji( dziuecko urodzone przez małoletnią), w drugim-rodzice szukali porwanej córki. Przy obu się poryczałam. Ktoś z boku orzekłby ze niechybnie mi odbiło:zawstydzona/y:

reklama
Mississ Trzymam kciuki!!

U nas nocka w miarę spokojnie, natomiast gdy się przebudziłam nie miałam jak się wymyć!! Wody nie ma wrrr!! Zaraz zejdę do sąsiadki się dowiem może coś wie.

Walizki jeszcze nie pakuję, ale powoli się przymierzam, nie wiadomo kiedy przyjdzie ten czas :)

Miłego dnia życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry