reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

missiiss ja też trzymam kciuki:-):-)

Ja takie koszmary miałam przed swoim ślubem. Łaziłam po domu w półśnie, gadałam przez sen jak potłuczona :baffled::baffled:
To wszystko stres.

reklama
Chciałam się tylko przywitać i życzyć misiiss WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, ZDRÓWKA I DZIDZI W BRZUSZKU:-):-):-):-)

A ja idę się przejść do lumpka, dzisiaj wyprzedaż i za grosze można czasem coś wyszperać, a potem do komisu z rzeczami dla dzici rozejrzeć się co tam jest ciekawego i za ile z rzeczy które muszę jeszcze kupić. Najgorsze, że nie wiem jakie wymiary ma łóżeczko, któro dostaniemy i nie wiem przez to jaki rozmiar pościeli kupić:baffled: męża nie mogę się doprosić od dłuższego czasu, zeby zadzwonił do siostry i się spytał wrrr:baffled: bo on ma przecież ważniejsze rzeczy na głowie od tego co jeszcze trzeba naszemu maluszkowi:dry:

Dużo Tobie się leje bo u mnie to raz dziennie się zdarzało rano lub wieczorem albo wcale czasami:wściekła/y:
W dzien jest spoko, w nocy jak leze to najgorzej :-( A wlasnie czytalam o wodach, ze najczesciej wyciek nastepuje w nocy, kiedy dzidzius nie usciska na ujscie, a w dzien wlasnie nic nie ma... Kurka wodna, ta obawa towarzyszy mi juz 2-3 miesiace, ale co ide na badanie to jest ok.

hej kochane milej srody zycze :-) przyszlam zeby sie pochwalic swoim testowym suwaczkiem :-) 6 lutego testuje oby owu wczesniej byla i oby sie udalo :-)
Trzymamy kciuki Kochana :-):-):-)

Mississ-wiesz,że bardzo nam zależy byś miała swoje małe dzieciątko...trzymamy kciuki...ale proszę,nie pozwól by cały Twój świat kręcił się tylko w okół tego celu..bo jeśli troszkę potrwa nim zajdziesz w ciąże to może być Tobie zbyt ciężko z tym.

Qrcze wczoraj mieliśmy mieć decyzje bankową w sprawie dostatnia kredytu i oczywiście się przedłużyło do końca tygodnia....:errr: i znowu czekanie...
Dziewczynki,które leżą :-) jak radzicie sobie z bólem bioder bo ja już nie mogę wytrzymać na bokach ehhh Nie mogę znaleźć sobie wygodnej pozycji :szok:

Witam dziewczynki:-). Leze sobie, wcinam zelki i absolutnie nie mam ochoty na pranie ciuszkow dla malutkiej. Choc wczoraj juz sobie obiecalam ze popiore... ale mi przeszlo;-)
Wczoraj wieczorem taka padnieta bylam, ze nawet nie zdazylam poczytac tego co naskrobalyscie:zawstydzona/y: ehhh macie tempo:tak:
A mi sie dopiero sprawy na uczelni wyjasnily i dostalam urlop dziekanski:-) wiec kolejny stres mi odszedl:-)

Wlasnie sie dowiedzialam ze moja kolejna kolezanka z pracy odeszla na zwolnienie, bo jest w ciazy. To juz 8. Szef jeszcze nie wie, biedny pewnie sie zalamie. Bo jakos plodnosc w TESCO strasznie wzrosla:-)

Witam Was kochane! Chciałam Was spytać bo może któraś jest zorientowana w temacie, mianowicie jak się dowiedzieć czy przysługuje mi ten dodatek na czas ewentualnego urlopu wychowawczego??? Jesteśmy oboje z mężem zatrudnieni ale nie mamy dużych zarobków a ja cały czas myśle o wzięciu wychowawczego i nie wiem może gdybym ten dodatek dostała to zdecydowałabym się zostać z dzidziusiem dłużej w domu...

reklama
Emilko 100 lat!!!!!!! Spełnienia marzeń!!! Oraz wymarzonej i upragnionej dzidzi w brzuszku!!!

tort.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry